Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 415 416 417 418 419 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2759   2016. 09. 27. kedd 12:13
X Törölt felhasználó (465100)
A "normál" társkeresés során sokan ott rontják el, hogy mindjárt férjet-feleséget keresnek ahelyett, hogy időeltöltésre, szórakozásra keresnének. Egy társ kiválasztása során annyi tudatos és, ami még rosszabb tudatalatti elvárás van, aminek lehetetlen megfelelni elsőre. Ahhoz, hogy ezek a gátak ledőljenek már ismerni kellene kicsit egymást, de ha a "nagy" elvárással ülünk be az első találkozásra, akkor nagyon ritkán lesz pozitív a végkicsengés, és ráadásul a saját torz szűrőnk ekkor még nagyon működik, tehát jó eséllyel lesznek választásaink hibásak.
Ha csak egy tánc, túra, vagy akármi partnert keresnénk sokkal több esélyt adnánk a kedvező kimenetelre.

Végül is, mikor a való életben ismerkedünk akkor sem határozott célból tesszük. Mire a randihoz jutunk már sok mindent tudunk egymásról.

Szerintem itt is az a baj, hogy túl nagy elvárással vannak a felek maguk és a másik, és nem utolsó sorban a helyzet iránt. Ez blokkol tudatalatt. Tehát nem biztos, hogy a "hülye-kamus" emberek a hibásak, hanem a természetszerűtlen helyzet, és a rossz kezelés.

Megértem a keresőket a rigorózus feltételeikkel, de minél rigorózusabb a feltétel rendszer, annál torzabb lesz a merítés, és nagyobb az elvárás mindkét irányba, és a helyzettel szemben, így nehezebb a dolog. Ráadásul itt nem csak a leírt dolgok játszanak, hanem a magunknak be sem vallott, titkolt dolgok is.

Tapasztalatom szerint ismerkedni csak beszélgetésből kiindulva lehet, ha valami miatt fölkeltettük egymás érdeklődését. A szex meg akkor jön össze, ha a szimpátia kiegészül a kémiával.

A sok meghiúsult találkának is ez az elvárástól való félelem lehet az oka. Ez a félelem pedig akkor erősödik, amikor konkréttá válik a dolog. Nem véletlen, hogy ebben a fázisban tűnnek el a reménybeli partnerek.

Persze, hogy vannak olyanok, akik ezt lekűzdötték már, de nem várhatjuk ezt a tudást egy átlagembertől.
#2758   2016. 09. 27. kedd 10:09
X Törölt felhasználó (1245022)
Én igazat tudok adni amit leírtál. Abban viszont nem, hogy mert nem vagy részese, már véleményed sem lehetne róla. Miért is ne lehetne?
Attól, hogy valamit nem tapasztaltunk, nem vagyunk közvetlen részese, attól még nem bizti, hogy nincs is. Éppen ezért lehet róla véleményt formálni. Szerintem itt nagyon sokan olyan dolgokhoz is hozzászólnak, aminek nem voltak részesei, nem tapasztalták. Nem kevesebbek attól, de véleményük még lehet róla.
Lehetett találni, de ma már egyre kevésbé lehet az általad leírt és korábbi emberek hozzászólásai miatt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 27. kedd 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 09. 27. kedd 09:57
Régen másabb volt. Amikor még újságos hirdetések mentek, és kézzel írott formában, vagy telefonon lehetett csak lebeszélni a dolgokat, akkor sokkal több energiát kellett ebbe fektetni. Telefonon persze akkor is ment a betyárkodás, de aki levélre szánta el magát, annak komoly szándékai lehettek.
Most pedig szinte erőfeszítés nélkül lehet szédíteni bárkit, sok a hazugság. Régen sokkal kevesebb mindentől lehetett tartani. Most a sok negatív dolgoknak köszönhetően, aki komolyan gondolná is bizonytalan, gyanakvó. Amitől nem lehet előre jutni. 10 éve még itt is más volt. Igaz akkor társkereső felület sem volt. Mégis volt siker. Sokkal több nő volt jelen. Én is ismertem meg innen nőt, akit nagyon kedveltem, de a távolság akadály volt. Bánom, mert jó ember volt, de aztán megszakadt a kapcsolat. Azóta talán már házas is, ha minden igaz. Mondjuk nekem nem feltétlen volt ismerkedés a célom, mégis jobban egymásra találtak az emberek, úgy láttam.
Azóta felnőtt egy új generáció, ezalatt a 10 év alatt, akik teljesen más szellemiségben élnek. Sokan az idősebbekből is lementek erre a szintre.
Hülyeség azt állítani, hogy nem lehet találni, de sokkal nehezebb. Sokszor, többen leírtuk már miért van ez. Mindenkinek igaza van. van aki szerencsésebb, van aki nem.
Az egyik fő probléma szerintem az, hogy nagyon sokan a gazdasági helyzet miatt, rámentek a pénzkeresetes szexre. Ők az összes olyan oldalon fent vannak, ahol van felület erre, és biztos, hogy több account-tal vannak jelen. Amitől nagyon sok regisztráció lesz, nehezebb a bogarászás. Sokan feladják. És sajnos sokszor éppen a dolog előtt derül ki, hogy fizetős szolgáltatás ez. Egy-két ilyen alkalom és a lelkes kereső megunja, belefárad.
Ebben az egészben az a rossz, hogy akik komolyan gondolnák, azok is elesnek az esélytől. Őket sem keresi senki a negatív tapasztalatok miatt, így megunják ők is.

Felvetődött már több ötlet is, amik jók lehetnének.
Kiemelt hirdetők. Ők fizetnének havonta egy összeget. Ebből is lehetne két csoport, az egyik a hivatásos részleg, ahol fizetni kell a szolgáltatásért, a másik, akik csak komolyan gondolják. Ezeket biztos többen néznék, és van akiknek a fizetős megoldás is megfelelő, mert csak szexet akarnak, de nem az utcán lévő csajokat keresik.
Illetve a 3 hónapnál több inaktivitást mutató társkeresős adatlapok (amin nem történik módosítás, nem lépnek be rá a tulajdonosai) törlődjenek. Ez nagyban segítené a keresőket, mert nem lenne több éves beragadt hirdetés, amire ha írnak, utána megy a siránkozás, hogy nem jön válasz.
Úgy gondolom értékelésekre nincs szükség, mert felmerült az is, mert a hitelrontás nagy divat az utóbbi években.

Tudom megint olyanba szólok bele, amiben nem vagyok érdekelt, de régi tapasztalataim vannak, az újakat látom. Viszont ezek az ötletek jól hatnának az oldalra. Csak valakinek a vezetőségből meg kellene rázni a fejét, és odacsapni az asztalra. Ha már van társkereső rész, akkor az működjön normálisan, ami behívja az embereket, nem elriasztja.
#2757   2016. 09. 27. kedd 09:57
X Törölt felhasználó (69371)
Régen másabb volt. Amikor még újságos hirdetések mentek, és kézzel írott formában, vagy telefonon lehetett csak lebeszélni a dolgokat, akkor sokkal több energiát kellett ebbe fektetni. Telefonon persze akkor is ment a betyárkodás, de aki levélre szánta el magát, annak komoly szándékai lehettek.
Most pedig szinte erőfeszítés nélkül lehet szédíteni bárkit, sok a hazugság. Régen sokkal kevesebb mindentől lehetett tartani. Most a sok negatív dolgoknak köszönhetően, aki komolyan gondolná is bizonytalan, gyanakvó. Amitől nem lehet előre jutni. 10 éve még itt is más volt. Igaz akkor társkereső felület sem volt. Mégis volt siker. Sokkal több nő volt jelen. Én is ismertem meg innen nőt, akit nagyon kedveltem, de a távolság akadály volt. Bánom, mert jó ember volt, de aztán megszakadt a kapcsolat. Azóta talán már házas is, ha minden igaz. Mondjuk nekem nem feltétlen volt ismerkedés a célom, mégis jobban egymásra találtak az emberek, úgy láttam.
Azóta felnőtt egy új generáció, ezalatt a 10 év alatt, akik teljesen más szellemiségben élnek. Sokan az idősebbekből is lementek erre a szintre.
Hülyeség azt állítani, hogy nem lehet találni, de sokkal nehezebb. Sokszor, többen leírtuk már miért van ez. Mindenkinek igaza van. van aki szerencsésebb, van aki nem.
Az egyik fő probléma szerintem az, hogy nagyon sokan a gazdasági helyzet miatt, rámentek a pénzkeresetes szexre. Ők az összes olyan oldalon fent vannak, ahol van felület erre, és biztos, hogy több account-tal vannak jelen. Amitől nagyon sok regisztráció lesz, nehezebb a bogarászás. Sokan feladják. És sajnos sokszor éppen a dolog előtt derül ki, hogy fizetős szolgáltatás ez. Egy-két ilyen alkalom és a lelkes kereső megunja, belefárad.
Ebben az egészben az a rossz, hogy akik komolyan gondolnák, azok is elesnek az esélytől. Őket sem keresi senki a negatív tapasztalatok miatt, így megunják ők is.

Felvetődött már több ötlet is, amik jók lehetnének.
Kiemelt hirdetők. Ők fizetnének havonta egy összeget. Ebből is lehetne két csoport, az egyik a hivatásos részleg, ahol fizetni kell a szolgáltatásért, a másik, akik csak komolyan gondolják. Ezeket biztos többen néznék, és van akiknek a fizetős megoldás is megfelelő, mert csak szexet akarnak, de nem az utcán lévő csajokat keresik.
Illetve a 3 hónapnál több inaktivitást mutató társkeresős adatlapok (amin nem történik módosítás, nem lépnek be rá a tulajdonosai) törlődjenek. Ez nagyban segítené a keresőket, mert nem lenne több éves beragadt hirdetés, amire ha írnak, utána megy a siránkozás, hogy nem jön válasz.
Úgy gondolom értékelésekre nincs szükség, mert felmerült az is, mert a hitelrontás nagy divat az utóbbi években.

Tudom megint olyanba szólok bele, amiben nem vagyok érdekelt, de régi tapasztalataim vannak, az újakat látom. Viszont ezek az ötletek jól hatnának az oldalra. Csak valakinek a vezetőségből meg kellene rázni a fejét, és odacsapni az asztalra. Ha már van társkereső rész, akkor az működjön normálisan, ami behívja az embereket, nem elriasztja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 27. kedd 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1245022)
2016. 09. 27. kedd 00:01
Akinek nem inge nem veszi magára, erről nekem ez a véleményem.
Egyébként mindenki másban hisz.
Már nem keresek senkit, de hasonló oldalon találtam rá egészen véletlenül a férjemre, akivel azóta is boldog házasságban élünk. Tehát azt gondolom, hogy semmi sem lehetetlen. Persze van aki ezt is elhiszi, vagy hisz benne és van aki nem. Ma már idősebb fejjel komolytalannak találnám itt találni, akármire is pasit, legyen az csak szex, vagy akármi más. Még 5 évvel ezelőtt is más volt az ilyen oldalak jelentősége. Van egy bizonyos réteg, aki tanult és van aki csak élvezkedni, vagy épp okoskodni jár ide.
#2756   2016. 09. 27. kedd 00:01
Akinek nem inge nem veszi magára, erről nekem ez a véleményem.
Egyébként mindenki másban hisz.
Már nem keresek senkit, de hasonló oldalon találtam rá egészen véletlenül a férjemre, akivel azóta is boldog házasságban élünk. Tehát azt gondolom, hogy semmi sem lehetetlen. Persze van aki ezt is elhiszi, vagy hisz benne és van aki nem. Ma már idősebb fejjel komolytalannak találnám itt találni, akármire is pasit, legyen az csak szex, vagy akármi más. Még 5 évvel ezelőtt is más volt az ilyen oldalak jelentősége. Van egy bizonyos réteg, aki tanult és van aki csak élvezkedni, vagy épp okoskodni jár ide.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 09. 26. hétfő 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 26. hétfő 23:50
Régebben amikor fiatalabb voltam és volt lehetőségem simán bevállaltam a személyes találkozót, sőt a szexet is ha úgy alakult. Netes ismeretségnél általában utazni kellett, de 300-400 km sem jelentett akadályt és nem is bántam meg egyszer sem. De ezek az ismeretségek sosem ilyen jellegű oldalakon alakultak ki.
#2755   2016. 09. 26. hétfő 23:50
egysportospasi egysportospasi
Régebben amikor fiatalabb voltam és volt lehetőségem simán bevállaltam a személyes találkozót, sőt a szexet is ha úgy alakult. Netes ismeretségnél általában utazni kellett, de 300-400 km sem jelentett akadályt és nem is bántam meg egyszer sem. De ezek az ismeretségek sosem ilyen jellegű oldalakon alakultak ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 26. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 26. hétfő 13:37
Erről beszélek én is, hogy sokaknak csak a szájuk jár, aztán megáll a tudomány...
#2754   2016. 09. 26. hétfő 21:13
Caracas79 Caracas79
Szia!Sokan tényleg csupán szájhősök,akik így akarnak valamit túlkompenzálni.Ezzel persze akarva,de inkább akaratlanul másoknak okoznak frusztrációt.Szóval éljen az épelméjűség!
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2016. 09. 26. hétfő 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 26. hétfő 13:25
Gondoltam hogy csak az észosztás megy és senki nem meri vállalni.
#2753   2016. 09. 26. hétfő 13:37
Erről beszélek én is, hogy sokaknak csak a szájuk jár, aztán megáll a tudomány...
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2016. 09. 26. hétfő 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 26. hétfő 13:25
#2752   2016. 09. 26. hétfő 13:25
fefe41 fefe41
#2751   2016. 09. 25. vasárnap 11:19
fecó0405 fecó0405
Igen Találtam!!Többet is egyszerre!!óriási élmény volt!!köszönöm hogy ott lehettem!! worship
#2750   2016. 09. 25. vasárnap 10:30
Arra bizony várhatsz... hehe
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2016. 09. 25. vasárnap 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 25. vasárnap 09:44
Hogy senki ne mondja nekem hogy én nem írok. 40 percet vártam és amikor hívtam a teló számot amin előzőleg megbeszéltük a randit a géphang válaszolt "ezen a számon előfizető nem kapcsolható".
#2749   2016. 09. 25. vasárnap 09:44
fefe41 fefe41
Hogy senki ne mondja nekem hogy én nem írok. 40 percet vártam és amikor hívtam a teló számot amin előzőleg megbeszéltük a randit a géphang válaszolt "ezen a számon előfizető nem kapcsolható".
#2748   2016. 09. 25. vasárnap 09:41
fefe41 fefe41
Sziasztok. Olvasom azt sok sok okos hozzászólást, igaza van mindenkinek. Akkor itt a kérdés lehet rá válaszolni de ŐSZINTÉN.
Akkor azok az emberkék akik ezt a sok okosságot leírták árulják már el hogy mennyi randira mentek el amit nem ők kezdeményztek. Hangsúlyozom ŐSZINTE válaszra számítok.
#2747   2016. 09. 24. szombat 23:25
vigyor2
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2016. 09. 24. szombat 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 24. szombat 20:13
Az a baj, hogy itt meg sem érkezett.. nyes Valahol léket kapott, vagy jéghegynek ütközött a levelekkel együtt... nyes
#2746   2016. 09. 24. szombat 20:13
kiskoko34 kiskoko34
Az a baj, hogy itt meg sem érkezett.. nyes Valahol léket kapott, vagy jéghegynek ütközött a levelekkel együtt... nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 24. szombat 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 24. szombat 17:33
Ez a hajó, már elment...
#2745   2016. 09. 24. szombat 18:13
mivagyunk12 mivagyunk12
Nagyon nehéz. :( Pedig Mi kitartóak vagyunk. Mondjuk csak lányt keresünk így tudjuk a nehézség okát.
#2744   2016. 09. 24. szombat 17:33
Ez a hajó, már elment...
#2743   2016. 09. 24. szombat 13:15
kiskoko34 kiskoko34
Itt a kérdés, az, hogy "Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-en?" NEM. "Hogyan találj" Menj másik oldalra, mert ott nem csak kamusok vannak... nyes

Itt nem arról van szó, hogy talált-e az ember már bármikor, mert arra az a válaszom, hogy IGEN, méghozzá nem is akármilyen lányt/lányokat, de ha erről az oldalról beszélünk, akkor bizony csak a sírás van, mert habár ez a leglátogatottabb, legtöbb felhasználóval rendelkezik, itt nem talál magának az olyan férfi, aki máshol már szerencsével járt, értem? nyes Na, akkor most a csendben olvasók tömkelegeinek a leveleit várom, hogy meg tudjam mutatni, hogy ha minden adott (kölcsönös szimpátia) akkor nem fog a villamos kereke kidurranni, mert nem csak a szám jár... nyes Kíváncsi leszek hány levéllel lesz több a "ládámban" és hány válasszal többet kapok... nyes
#2742   2016. 09. 23. péntek 22:40
Így igaz!
Itt nagyon sokan sírnak, hogy nem valódi a lány, nem valódi a pár. Már korábban is leírtam itt, hogy addig pasik itt a pasik, ameddig el nem jön a tali ideje, mert akkor még a villamos kereke is kidurran, csak, hogy magyarázatot adjon a meg nem jelenésére.
Ez van. Nem vagyunk egyformák, mint ahogyan szerintem az összes pasi sem csak a száját jártatja. Van egy-kettő, aki ezt be is bizonyította, bár azok sosem csak beszéltek, sírtak a fórumon.....
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2016. 09. 23. péntek 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 23. péntek 22:34
Főleg, ha csak szájkaratésok.
Monják, és nem jönnek.
#2741   2016. 09. 23. péntek 22:34
Holdviola3740 Holdviola3740
Főleg, ha csak szájkaratésok.
Monják, és nem jönnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 23. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 23. péntek 22:30
Pasik!
Tudtok a nyavalygáson kívül mást is, mint hogy nincsen punci, nincsen "csirkemell", nincsen sikerélmény? Tudnátok, hogy mennyien olvassák csendesen a topikot és az alapján írogatnak. Mondjuk ilyen nyavalygós pasit én sem keresnék és a levelét sem bontanám ki smile
A topikhoz tartózó cím! Igen találtam. Hogy hogyan találd meg? Kitartás, önbizalom pasik!, nem sértődöttség, felnőtt viselkedés és az a jó pár hölgy, ha megfelelsz az elképzeléseinek, bizti randizni is fog veled.
#2740   2016. 09. 23. péntek 22:30
Pasik!
Tudtok a nyavalygáson kívül mást is, mint hogy nincsen punci, nincsen "csirkemell", nincsen sikerélmény? Tudnátok, hogy mennyien olvassák csendesen a topikot és az alapján írogatnak. Mondjuk ilyen nyavalygós pasit én sem keresnék és a levelét sem bontanám ki smile
A topikhoz tartózó cím! Igen találtam. Hogy hogyan találd meg? Kitartás, önbizalom pasik!, nem sértődöttség, felnőtt viselkedés és az a jó pár hölgy, ha megfelelsz az elképzeléseinek, bizti randizni is fog veled.

... 415 416 417 418 419 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11079db
Utolsó üzenet: tegnap 21:40

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!