Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 406 407 408 409 410 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2939   2016. 10. 27. csütörtök 20:14
1nudipár 1nudipár
wave
#2938   2016. 10. 27. csütörtök 19:43
X Törölt felhasználó (69371)
Nem feltétlen vettem magamra, inkább azok nevében írtam, akikre ezt szokták rávágni, ha valamihez mondjuk "negatívan" szólnak hozzá, vagy társalogni próbálnak egy témában.
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2016. 10. 27. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 27. csütörtök 17:56
Ki beszélt rólad?Ha meg magadra vetted biztos van benne igazság,de mindegy a te fajtád mindig hozzá tud szólni... bocsi wink
#2937   2016. 10. 27. csütörtök 17:56
robertosanni robertosanni
Ki beszélt rólad?Ha meg magadra vetted biztos van benne igazság,de mindegy a te fajtád mindig hozzá tud szólni... bocsi wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 10. 26. szerda 21:26
Én még mindig nem érzem egymás marásának a dolgot.
Bocs, de pont a magad fajtákról írtam. Szerinted aki itt van és a fórumra ír, az mind társkereső ember?
Mert úgy gondolom igen, és pont ezért érzed azt, hogy itt negatívkodás, meg egymás marása megy. Pont ezt ecseteltem az előbb, és megjelensz mint ékes bizonyítéka annak, amit vázoltam.

Attól, hogy a topic társkeresésről szól, még nem társkereső. És attól, hogy most valaki nem keres, és párkapcsolatban van, még lehet véleménye bármiről, így erről is. De ezt szerintem hiába magyarázom nektek.
Amit pedig még leírnék, azokat már megtettem korábban.
wave
#2936   2016. 10. 27. csütörtök 08:34
X Törölt felhasználó (1496852)
Régebben már voltam itt, a helyzet nem változott, csupa ráérő ember, aki vagy nem reagál, vagy kamu.....
#2935   2016. 10. 26. szerda 21:37
X Törölt felhasználó (1245022)
Szia. Egyetértek veled, hogy sokan siránkoznak, akik keresnek, de ahogyan le van írva a topik nevében ez nem társkereső és még hirdetni is ezért nem szabad. Csak annyit tennék hozzá, hogy azt mondod, hogy lehet találni az élet bármely területén. Gondolom ebből, hogy te megtaláltad, de azért itt vagy (nem megkérdőjelezve, hogy miért is!) Csak annyit szerettem volna mondani, hogy az itt léte valakinek nem azt mutatja, hogy nem keres senkit, vagy éppen megtalált mindent a szükségletei eléréséhez.
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2016. 10. 26. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 26. szerda 21:14
Szörnyű,hogy mennyire negatívak vagytok,az élet bármilyen területén lehet partnert találni ti meg itt siránkoztok meg marjátok egymást teljesen feleslegesen...
#2934   2016. 10. 26. szerda 21:29
Szia. Egyébként de.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 26. szerda 20:46
Csak nem visszautasított? alien
Kicsit ilyen hangzata van, a stílusból úgy jön le.

Egyébként nem értem. Megy mindig ez a csipkelődés, hogy mert mindig kritizál, okoskodik, lenéző, stb. Mondják ezt azok akik ellen szól, és milyen már, hogy nem képesek elfogadni. Ugyanúgy te sem vagy képes elfogadni azt a véleményt. Akkor miről beszélsz? (Ezt bárki veheti magára, aki bele esik ebbe.)
Ha két ember véleménye nem egyezik, akkor vagy valamelyik, vagy egy harmadik, negyedik, sokadik ember elkezd hőbörögni, hogy mindig csak a vita, az okoskodás. Hát akinek ennyi telik az értelmi képességétől, attól nem is várhatunk más megnyilvánulást.
Lehet másképp értelmezzük a fórum fogalmát, de nekem nem kell elolvasni, mit is jelent..
Én el tudom képzelni (sőt tudom is), hogy akik nagy vágyakozva feljönnek egy kis rejszolni való olvasmányért, és közben semmi nincs, csak a hosszú, számukra unalmas beszélgetést, eszmecserét látják, azok igen is bepipulnak, és pár szavas dühöngésben minősítik, az amúgy a fórumot helyesen használókat.
Nem fér a fejembe, hogy miért a kamu sztorikra, a folyamatos kamu partnerkeresésre, a pár szavas böfögésekre van igény. Aki nem így tesz, az rögtön a nemzet ellensége.
Történetekre ott a GG társoldala, aki olvasgatni akar. Megértem, ott lehet nem lehet írni rá két fitymahúzás között, stb. De a fórum nem az, amit itt sokan elképzelnek.
#2933   2016. 10. 26. szerda 21:28
Szia.
Csak egy probléma van a véleményeddel. Elfogadok minden kritikát és ha te azt gondolod amit, elfogadom, hogy úgy ahogyan, de ne felejtsd el elolvasni az elmúlt 2 napi hozzászólásomat, amiben a fórumhoz hozzászólókkal egyetértettem és nem kijavítottam. Szerintem nem ugyanazt a fórumot olvasod, amit itt nagyon sok ember. Nem először kötsz belém, de bizti neked ez a hajlamod. Ezt is elfogadom és nem ülök fel a próbálkozásaidnak. További szépet azért neked, de ez most nem jött össze számodra vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1270462)
2016. 10. 26. szerda 16:12
Mint,pl: Nata044 nőként-farokkal,vagy hasonló.......Nem Női gondolkodás-írás,Csak egy kamus aknek ez a.....nincs jobb-más dolga.Ha meg netán tévednék,akkor még rosszab,nem ide való.Mióta is ossza az észt,mennyi embernek?????Pozitívat még nem írt.Csak a fikázás-leugatás-beugatás-panaszkodás,okítás,lenézés,- finnyáskodás stb........minden hozzászólás.
#2932   2016. 10. 26. szerda 21:26
Én még mindig nem érzem egymás marásának a dolgot.
Bocs, de pont a magad fajtákról írtam. Szerinted aki itt van és a fórumra ír, az mind társkereső ember?
Mert úgy gondolom igen, és pont ezért érzed azt, hogy itt negatívkodás, meg egymás marása megy. Pont ezt ecseteltem az előbb, és megjelensz mint ékes bizonyítéka annak, amit vázoltam.

Attól, hogy a topic társkeresésről szól, még nem társkereső. És attól, hogy most valaki nem keres, és párkapcsolatban van, még lehet véleménye bármiről, így erről is. De ezt szerintem hiába magyarázom nektek.
Amit pedig még leírnék, azokat már megtettem korábban.
wave
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2016. 10. 26. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 26. szerda 21:14
Szörnyű,hogy mennyire negatívak vagytok,az élet bármilyen területén lehet partnert találni ti meg itt siránkoztok meg marjátok egymást teljesen feleslegesen...
#2931   2016. 10. 26. szerda 21:14
robertosanni robertosanni
#2930   2016. 10. 26. szerda 20:46
Csak nem visszautasított? alien
Kicsit ilyen hangzata van, a stílusból úgy jön le.

Egyébként nem értem. Megy mindig ez a csipkelődés, hogy mert mindig kritizál, okoskodik, lenéző, stb. Mondják ezt azok akik ellen szól, és milyen már, hogy nem képesek elfogadni. Ugyanúgy te sem vagy képes elfogadni azt a véleményt. Akkor miről beszélsz? (Ezt bárki veheti magára, aki bele esik ebbe.)
Ha két ember véleménye nem egyezik, akkor vagy valamelyik, vagy egy harmadik, negyedik, sokadik ember elkezd hőbörögni, hogy mindig csak a vita, az okoskodás. Hát akinek ennyi telik az értelmi képességétől, attól nem is várhatunk más megnyilvánulást.
Lehet másképp értelmezzük a fórum fogalmát, de nekem nem kell elolvasni, mit is jelent..
Én el tudom képzelni (sőt tudom is), hogy akik nagy vágyakozva feljönnek egy kis rejszolni való olvasmányért, és közben semmi nincs, csak a hosszú, számukra unalmas beszélgetést, eszmecserét látják, azok igen is bepipulnak, és pár szavas dühöngésben minősítik, az amúgy a fórumot helyesen használókat.
Nem fér a fejembe, hogy miért a kamu sztorikra, a folyamatos kamu partnerkeresésre, a pár szavas böfögésekre van igény. Aki nem így tesz, az rögtön a nemzet ellensége.
Történetekre ott a GG társoldala, aki olvasgatni akar. Megértem, ott lehet nem lehet írni rá két fitymahúzás között, stb. De a fórum nem az, amit itt sokan elképzelnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1270462)
2016. 10. 26. szerda 16:12
Mint,pl: Nata044 nőként-farokkal,vagy hasonló.......Nem Női gondolkodás-írás,Csak egy kamus aknek ez a.....nincs jobb-más dolga.Ha meg netán tévednék,akkor még rosszab,nem ide való.Mióta is ossza az észt,mennyi embernek?????Pozitívat még nem írt.Csak a fikázás-leugatás-beugatás-panaszkodás,okítás,lenézés,- finnyáskodás stb........minden hozzászólás.
#2929   2016. 10. 26. szerda 16:12
X Törölt felhasználó (1270462)
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 25. kedd 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1485022)
2016. 10. 25. kedd 10:43
Nata0444 meg sajnos nagyon sok a kamus az oldalon akik csak farokverésre vannak itt amikor talivan eltűnnek vagy tiltanak stb mondjuk én nőt vagy párt keresek
#2928   2016. 10. 26. szerda 16:07
X Törölt felhasználó (1270462)
worship Igy igaz,ez így van.Jól meg fogalmaztad.A Kamusok álmodozók is remélem értik.Bár tuti nem.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2016. 10. 26. szerda 07:03
Nem lep meg, drága! smile
Tudod engem már a nagypapám megtanított, hogy abban semmi nincs, ha egy nővisszautasít. Egyébként is, soha ne azt keressem ki tetszik nekem, hanem azt, hogy ki tetszik azok közül akinek tetszem. smile
#2927   2016. 10. 26. szerda 13:48
X Törölt felhasználó (1396652)
Sziasztok!
Nem lehetetlen itt partnert találni,csak kitartás,hozzáállás kérdése az egész.
Tudni kell higgadtan kezelni,a komolytalan emberek két szavas levelit,ajánlatait,ha elutasítod őket,akkor rágalmazásaik,ennyi az egész.
"A türelem rózsát terem"
#2926   2016. 10. 26. szerda 13:23
jatekosmel jatekosmel
Ezzel 100 %-osan egyet értünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 25. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 25. kedd 14:21
Szerinted ezekkel a kamu szövegekkel mész valamire? Akinek esze van úgyis tudja, hogy terelsz. Vagy csak tovább fog nyaggatni.
Egyszerű a képlet, nem kell ide etikett, csak normális épeszű felfogás.
Ha visszautasítanak, akkor fogadd el. Ha mégis kíváncsi vagy rá, hogy miért, akkor szintén fogadd el, hogy nem tetszhet mindenki mindenkinek.
Aki pedig feltételeken kívül próbálkozik be, az vessen magára. Az olyan nem gondolnám, hogy komolyan gondolja az egészet. Vagy beszélgetőtársat keres, vagy minden mindegy alapon bárkinél bepróbálkozik, ami nem éppen egy jó dolog egy nő szemében.
Nem kell hatalmas egoval neki indulni, tisztában kell lenni saját adottságainkkal, olvasni és értelmezni kell adatlapot. Így elkerülhetőek a különféle problémák.
Nagyon sok ember álom világban él, valakinek valamikor fel kell nyitnia a szemét. Lehet Te nem mondanál semmit, de nem mindenki olyan, mint Te. És ami fontos, lehet nem Te csinálod jól, még ha úgy gondolod, akkor sem. Nem kell, hogy lelkiismeret furdalása legyen bárkinek is, ha jogos indokkal küldi el a másikat. Az legyen az ő problémája, miért fordult elő az eset. Dolgozza fel.
Megint más dolog, hogy egy férfi nem hajt el egy nőt úgy, mint fordítva. De biztos meg van az oka a nőnek is, ha arra kényszerül.
#2925   2016. 10. 26. szerda 07:03
X Törölt felhasználó (465100)
Nem lep meg, drága! smile
Tudod engem már a nagypapám megtanított, hogy abban semmi nincs, ha egy nővisszautasít. Egyébként is, soha ne azt keressem ki tetszik nekem, hanem azt, hogy ki tetszik azok közül akinek tetszem. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 25. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1245022)
2016. 10. 25. kedd 20:43
Csak annyit mondanék, minden bántás nélkül, hogy nem ugyanúgy látjuk a helyzetet.
Szép napot neked!
#2924   2016. 10. 25. kedd 20:43
Csak annyit mondanék, minden bántás nélkül, hogy nem ugyanúgy látjuk a helyzetet.
Szép napot neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 25. kedd 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2016. 10. 25. kedd 16:49
Az építő kritika, illetve a belerúgás között van különbség. Három szó után egy fényképet látva építő kritika lehetetlen. Arról próbálok beszélni, hogy belerúgni viszont nem túl elegáns, és nem is utal egy értelmes, nagylelkű emberre.

Aztán persze valakinek egy ilyen rúgás jobban fáj, valaki meg észre se veszi. Aztán van olyan is, aki nagyon is észre veszi csak túl is lendül rajta.
#2923   2016. 10. 25. kedd 17:47
X Törölt felhasználó (810687)
ez igy igaz én már sokk találkozot beszéltem meg de mirre eljött az idö egyszerüen el tüntek vagy nem értek rá hirtelen
(Ez egy válasz attilka üzenetére (2016. 10. 25. kedd 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 25. kedd 16:58
Sziasztok! Nekem 1 partner sikerült az évek alatt. Halott az oldal teljesen. Sok kamus,sok idióta aki csak pofázni,flörtölni van itt.Nem is értem miért nem megy beszélgetni a közösségi oldalakra. Sok embernek csak a szája jár.frankón mondom,hogy a Badoo-n több nővel voltam akcióba,mint akikkel itt chateltem. Én is csak fényképeket,videókat szoktam itt nézni,másra sajnos nem jó az oldal,ez az igazság.
#2922   2016. 10. 25. kedd 17:17
elyse-darius elyse-darius
Tiszta negatív mindenki. Csak pozitívan, nyilván kell válogatni, szűrni -mivel gyökerek mindenhol vannak-, de lehet itt találni megfelelő partnert. Iszonyat sokan használják ezt az oldalt, olyan nincs, hogy ha valaki kitartó, akkor nem talál számára megfelelő partnert smile
#2921   2016. 10. 25. kedd 16:58
attilka attilka
Sziasztok! Nekem 1 partner sikerült az évek alatt. Halott az oldal teljesen. Sok kamus,sok idióta aki csak pofázni,flörtölni van itt.Nem is értem miért nem megy beszélgetni a közösségi oldalakra. Sok embernek csak a szája jár.frankón mondom,hogy a Badoo-n több nővel voltam akcióba,mint akikkel itt chateltem. Én is csak fényképeket,videókat szoktam itt nézni,másra sajnos nem jó az oldal,ez az igazság.
#2920   2016. 10. 25. kedd 16:49
X Törölt felhasználó (465100)
Az építő kritika, illetve a belerúgás között van különbség. Három szó után egy fényképet látva építő kritika lehetetlen. Arról próbálok beszélni, hogy belerúgni viszont nem túl elegáns, és nem is utal egy értelmes, nagylelkű emberre.

Aztán persze valakinek egy ilyen rúgás jobban fáj, valaki meg észre se veszi. Aztán van olyan is, aki nagyon is észre veszi csak túl is lendül rajta.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 25. kedd 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1245022)
2016. 10. 25. kedd 16:16
Hogy nem írod meg az igazi indokot, azzal becsapod a nőt és fordítva mi egy pasit, mert álom világban élnek így is sokan, nem még ha belekergetek egy pasit, hogy hazudok neki, hogy "Nagyon jó vagy, de nem"---közben meg még a jó mércéjét sem üti meg. Ezzel nem csak őt magát vágom át, hanem a többi felhasználót is, mert azt gondolja magáról az illető, hogy ő milyen szupi, ezért bárkinél próbálkozhat. Sajna sokan meg is teszik tévesen és ezzel el is riasztanak nagyon sok potenciális keresgélő nőt, pasit, párt. Szerintem ezért téves ez az egész dolog. Persze ettől még bárki gondolhatja másképpen, de nekem az a véleményem, hogy ne csak szám legyen egy gép mögött, hanem az ember is, véleménnyel, értékekkel és ha kell dicsérettel.

... 406 407 408 409 410 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11079db
Utolsó üzenet: tegnap 21:40

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!