Lehet,hogy igazad van!!
(Ez egy válasz Dejo. üzenetére (2017. 01. 10. kedd 01:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 10. kedd 01:59

Az embernek arra van ideje amire akarja. Ha nagyon akartátok volna már többször is összejöhetett volna. A munka csak kifogás, meg nyafogás.
sziasztok teljes mértékig igazatok van
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2017. 01. 10. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 10. kedd 22:30

Ugyan jelenleg mi nem keresünk, de nekünk sikerült az oldalról több normális emberrel is megismerkednünk. Sajnos tényleg sok az olyan levél, ahol az alapokra nem figyel az aki szeretne csatlakozni egy párhoz. A másik, nem fog egy pár mindenkinek igent mondani. Csak nekünk min 80-90 pasi írt. Sokszor elég nehéz volt választani, és sokszor szándékosan beszéltem illetőleg, hogy megismerJemen. Volt aki képtelen volt felfogás, nem őt keressük. Sajnos ha valaki azt írja 20/6 az lehet IQ-ja is.
Szerintem érdemes korrekt bemutatkozása levelet írni (nem sablont). Elfogadni a nem választ. Meglenni mindent egy igen válaszért.
Lehet másnak más a véleménye. Remélem leírás.
Szerintem érdemes korrekt bemutatkozása levelet írni (nem sablont). Elfogadni a nem választ. Meglenni mindent egy igen válaszért.
Remélem leírja.
Ugyan jelenleg mi nem keresünk, de nekünk sikerült az oldalról több normális emberrel is megismerkednünk. Sajnos tényleg sok az olyan levél, ahol az alapokra nem figyel az aki szeretne csatlakozni egy párhoz. A másik, nem fog egy pár mindenkinek igent mondani. Csak nekünk min 80-90 pasi írt. Sokszor elég nehéz volt választani, és sokszor szándékosan beszéltem illetőleg, hogy megismerJemen. Volt aki képtelen volt felfogás, nem őt keressük. Sajnos ha valaki azt írja 20/6 az lehet IQ-ja is.
Az is lehet sokat segítene ha nem a farkad lenne 17 irányból lefényképezte!A nőknél nem biztos hogy az a fontossági sorrend hogy a farka 18cm,de ronda mint a bűn!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 10. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 10. kedd 17:17
Törölt felhasználó (1485022)

Én sosem voltam ilyen hogy nem lehetne kettesben stb én hölgyet illetve párokhoz csatlakozom eszembe sem jutna hisz ökbe engednek az intim életükbe és ezt tisztelni kell de sajnos én mindig tisztelet tudo és normális levelet irokde igy sem kapoksemmi választ töbségben
Én sosem voltam ilyen hogy nem lehetne kettesben stb én hölgyet illetve párokhoz csatlakozom eszembe sem jutna hisz ökbe engednek az intim életükbe és ezt tisztelni kell de sajnos én mindig tisztelet tudo és normális levelet irokde igy sem kapoksemmi választ töbségben
(Ez egy válasz mr75 üzenetére (2017. 01. 10. kedd 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 10. kedd 16:56

Igen,találtunk!Többször is!De el kéne gondolkodni,hogy miért is nem kap választ a férfiak többsége.Nem veszik figyelembe a keresési szempontokat,olyan hangvételű leveleket írnak,hogy a kutyákkal szebben beszélünk,párként keresünk,de a harmadik levél után már jön a próbálkozás,nem lehetne inkább kettesben.....És lehetne még ezer dolgot sorolni!Tehát kedves férfiak,nem biztos,hogy a nőkben/pártokban van a hiba!
Igen,találtunk!Többször is!De el kéne gondolkodni,hogy miért is nem kap választ a férfiak többsége.Nem veszik figyelembe a keresési szempontokat,olyan hangvételű leveleket írnak,hogy a kutyákkal szebben beszélünk,párként keresünk,de a harmadik levél után már jön a próbálkozás,nem lehetne inkább kettesben.....És lehetne még ezer dolgot sorolni!Tehát kedves férfiak,nem biztos,hogy a nőkben/pártokban van a hiba!
"Kedves" Laci!
Olyan érdekes, hogy pont a társkeresős topic-okba nem írsz, de minden más helyre, ahol TILOS és le is van írva, hogy NE, oda igen.
Nem gondolod, hogy azért egy komoly nőnek számat, hogy a férfi mennyire intelligens? Mert akkor egyből buktad a dolgot.
Olyan érdekes, hogy pont a társkeresős topic-okba nem írsz, de minden más helyre, ahol TILOS és le is van írva, hogy NE, oda igen.
Nem gondolod, hogy azért egy komoly nőnek számat, hogy a férfi mennyire intelligens? Mert akkor egyből buktad a dolgot.
aki keres az talál csak sajnos itt rengeteg kamus van csak a képeket néznék illetve szexről beszélne (beszélnének ) ,jó én is beszélek de ha meg beszélünk egy talit egyszer belefér hogy ,közbejött ez az de többször az már furi Egyébként amit még nagyon szeretek az hogy az ember ír egy levelet legyen az nő vagy pár el olvassák és erősen jól nevelthez méltóan annyit nem írna vissza hogy (köszönöm vagy köszönjük) de sajnos nem, az ember meg érti illetve értékeli hogy válaszolt kérem aki nem inge ne vegye magára DE AZOK AKIK ÍGY VANNAK KÉREM CSAK EGY KICSIT GONDOLJÁK ÁT EGY MONDATOT SZERINTEM NEM NEHÉZ BE PÖTYÖGNI
Hát csak igégérgetôsek vannak it meg kép gyùjtôk
Milyen igaz!!!!
(Ez egy válasz Dejo. üzenetére (2017. 01. 10. kedd 01:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 10. kedd 01:59

Az embernek arra van ideje amire akarja. Ha nagyon akartátok volna már többször is összejöhetett volna. A munka csak kifogás, meg nyafogás.
(Ez egy válasz masszőr üzenetére (2017. 01. 09. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 09. hétfő 12:29

Én már találtam itt és nagyon klassz volt,de sajna már 1éve nem tudjuk össze hozni az újbóli találkát ,mivel nem tudjuk megoldani időben.Ő is kapcsolatban él,meg én is, ráadásul,mind a ketten vállalkozók is vagyunkés szinte mindíg van valami ami közbe jön!!!
Én is találtam már itt. Igaz ritkán vagyok itt fent, de ennek ellenére összejött, már kétszer, ugyanazzal az illetővel.

Én már találtam itt és nagyon klassz volt,de sajna már 1éve nem tudjuk össze hozni az újbóli találkát ,mivel nem tudjuk megoldani időben.Ő is kapcsolatban él,meg én is, ráadásul,mind a ketten vállalkozók is vagyunkés szinte mindíg van valami ami közbe jön!!!
A valós hirdetők 90%-a nőt keres 3asra, miközben a nők aránya elenyésző az oldalon. Nagyon kevés az a valós pár, akik nem párt, hanem férfit keresnek, úgyhogy nehéz ügy...

Mindenkinek Boldog Szexben (és levélre válaszokban) Gazdag Boldog Új Évet kívánok. Remélem jövőre többen számolhatnak be izgalmas élményekről, amit itteni felhasználókkal éltek át.
Na igen teljesen egyetértek veled. Amúgy is sok a kamus. Akkor még ráadásul aki partnert keres libanyaknak hirdeti a sportgilisztáját. Pedig van kis méretekkel kereső rovat ahol lehetne párt találni. Nem kell azt gondolni hogy minden férfi libanyakat hord a gatyájába. Sőt azt használni is kell tudni épp úgy mint a kisebb méretet. Szerintem mindenkinek meg van a párja csak jó helyen kell keresgélni. Én másik oldalon az átlag méretemmel simán találtam csajt és műkszik a dolog. Nem fényeztem magam leírtam mekkora mit bír egyeztettük mik a vágyak stb. És láss csodát összejött. Nem kell kamuzni ennyi.
(Ez egy válasz -pikans.petra üzenetére (2016. 12. 25. vasárnap 02:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 25. vasárnap 02:21

Bocsânat de van mâsik oldal is pl a partner jelölt kêpet kêr a "" vetêjtârsról" ês ha nem elêg magabiztos behuzza fülêt farkât ês eltünik,de van olyan pasika is mert fêrfinak nem nevezhető aki elmondja vêgül hogy barâtnője van nem is itt êl az orszâgban de akâr 3-4 talâlkozója is lehetett volna ês csak szórakozik meert kicsi a pöcse. Nem is beszêlve azokról akik kêpcsere rendben , mêg âradozik csak vagy telo szâmot nem akar adni vagy a talâlkozó egyeztetêsnêl talâl ki minden kifogâst.Hölgyeim ês uraim mindenkinek igaza is van a sajât szemszögêből , valahogy magunk között kêne szürni a kamusokat, tovâbb nem irom mert törlik a hozzâszólâsom.
Bocsânat de van mâsik oldal is pl a partner jelölt kêpet kêr a "" vetêjtârsról" ês ha nem elêg magabiztos behuzza fülêt farkât ês eltünik,de van olyan pasika is mert fêrfinak nem nevezhető aki elmondja vêgül hogy barâtnője van nem is itt êl az orszâgban de akâr 3-4 talâlkozója is lehetett volna ês csak szórakozik meert kicsi a pöcse. Nem is beszêlve azokról akik kêpcsere rendben , mêg âradozik csak vagy telo szâmot nem akar adni vagy a talâlkozó egyeztetêsnêl talâl ki minden kifogâst.Hölgyeim ês uraim mindenkinek igaza is van a sajât szemszögêből , valahogy magunk között kêne szürni a kamusokat, tovâbb nem irom mert törlik a hozzâszólâsom.
Keresem én is

Igasz
(Ez egy válasz Anonimus23 üzenetére (2016. 12. 24. szombat 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 24. szombat 01:17

Sziasztok,olvasgatom vissza a fórumot.És tényleg lehetetlen a dolog.Az igaz amit írsz olyan részben hogy azért kell adonisz mert a sok pórnón ezt látják,ilyen meg olyan pasik,ekkora akkora mérettel.ez a trend és ezt kiverni az emberekből nem lehet.