katicika honnan vagy?
Szia Katicika!
Boldog új évet kivánok, és még tőbb képet rakj fel
Erdélyről.Nagyon tetszik az oldalad.
Mondanál véleményt rólam?
Minden jót, szia!
Zoli
Boldog új évet kivánok, és még tőbb képet rakj fel
Erdélyről.Nagyon tetszik az oldalad.
Mondanál véleményt rólam?
Minden jót, szia!
Zoli

Mindenki nek Istentől megáldott, békés, boldog új esztendőt kivánok: Katinka
Ok Katicika, nem haragszom, lehet hogy ferreertettem valamit. Meg megbeszelhetjuk. Talan majd meghivlak a "Fejtore" kirandulni, onnan gyonyoru a kilatas. Mjd uj ev utan ezt megbeszeljuk. Kellemes szilveszterezest es szexben gazdagbulit kivanok. Az igazsag az hogy kivancsiva tettel es azert szerettelek volna megismerni. Klonben ket gyermek apja vagyok es felesegem is van. Az egyik 3 a masik 5 eves. De attol barmi johet. Szia.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 30. szombat 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 21:01
Törölt felhasználó (7767)

Jaj, Zsozsó, nehogy már megsértődj, hiszen írtam, hogy ez nálam elvi kérdés, no.:)Persze, hogy kiváncsi vagyok rád, de ebben rád hagyatkozom.Szia.
honnan pötyögtetsz katicika?
Istentől megáldott boldog újesztendőt kivánok Neked/Nektek is.
(Ez egy válasz muturkaa üzenetére (2006. 12. 30. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaj, Zsozsó, nehogy már megsértődj, hiszen írtam, hogy ez nálam elvi kérdés, no.:)Persze, hogy kiváncsi vagyok rád, de ebben rád hagyatkozom.Szia.
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2006. 12. 30. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 13:09

Katicika, nagyon kossz hogy valaszoltal. Megnyugtatlak hogy nem akarlak leteperni az elso talin, nem ismersz es nem ismerlek. De biztos hogy engem sokat lattal. Nem, nem a postas vagyok. Ha meg csak nem is vagy ram kivancsi akkor nem eroltetem. Maradhatsz az almaidnal. Szia.
es buek neked
szija katicika
:)
:)
Katicika, nagyon kossz hogy valaszoltal. Megnyugtatlak hogy nem akarlak leteperni az elso talin, nem ismersz es nem ismerlek. De biztos hogy engem sokat lattal. Nem, nem a postas vagyok. Ha meg csak nem is vagy ram kivancsi akkor nem eroltetem. Maradhatsz az almaidnal. Szia.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 30. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 13:03

Sajnálom, kicsi Zsozso, interneten megismertekkel elvből nem szoktam talizni, sorry! De közel lakom: Felsőboldogfalván. Azért maradjunk barátok, puszil Katinka.

Köszi, kedves Mme!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 30. szombat 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnálom, kicsi Zsozso, interneten megismertekkel elvből nem szoktam talizni, sorry! De közel lakom: Felsőboldogfalván. Azért maradjunk barátok, puszil Katinka.
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2006. 12. 30. szombat 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Van lehetoseg a talalkara? Vagy nem laksz kozel Udvarhelyhez?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 30. szombat 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 12:24

Mindenkinek sikerekben gazdag boldog újesztendőt kiván Katinka

neked is nyírfa-tündér
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 30. szombat 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 12:24

Senkit nem hatalmaztam föl, hogy a képeim után érdeklődők kérdéseit megválaszolja, hiszen ismeretes a "fogadatlan prókátor" helye és presztizse a "társadalom"ban :), ezt szeretem magam megtenni, ha "kottybelé-szílvalé-adminiensis" nevezetű viszketegségben szenvedők e számításomat keresztül nem húzzák...
E betegség alól egyedül Tom1019 a kivétel, nagyon tárgyilagos, őszinte és vagány srác, s főként, hogy szeret engem! Ezúton kivánnám Nékie vágyai ezerszázalékos teljesülését, hóttigtartó merevüléseket, s miegymást még! B.Ú.É.K. Tommyboy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 30. szombat 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 11:57

Viszontüdvözöllek, kedves Zsozso!
Látod, egyesek mennyire irígyek, hogy nem átallják úton-útfélen befeketíteni az ember lányát
!!! Kösz a csókot, és B.Ú.É.K.! Katinka

Viszontüdvözöllek, kedves Zsozso!
Látod, egyesek mennyire irígyek, hogy nem átallják úton-útfélen befeketíteni az ember lányát
!!! Kösz a csókot, és B.Ú.É.K.! Katinka
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2006. 12. 30. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 10:51

udvozlet Szekelyudvarhelyrol B.U.E.K. Katica ha te vagy a foton akkor fantasztikus vagy es felkeltetted erdeklodesemet. Csooook a puncidra.
udvozlet Szekelyudvarhelyrol B.U.E.K. Katica ha te vagy a foton akkor fantasztikus vagy es felkeltetted erdeklodesemet. Csooook a puncidra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 26. kedd 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 26. kedd 17:30

Üdvözlet Erdélyből!

Üdvözlet Erdélyből!

Tóth Árpád versei szépek. Ez a kép meg egyszerűen fantasztikus.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 26. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 26. kedd 20:47

Tóth Árpád: Egy leány
---------
Egy kobzos görögös lányt szeretek én,
Akit ti sohse láttok,
Vár rám magányos utcák szögletén,
Karcsú és izmos, akár egy legény,
Nyakamba ugrik s átfog.
Elhagyott parkokban ütjük fel tanyánk,
Csörgő vizeknél,
A lombok felett bujdos az égi láng,
Sok csodacsillag néz le miránk,