Nem tudom meddig lehet jot kivanni az ujevet illetöen,meglehetöen lekestem de mindegy.
Bekeben,boldogsagban gazdag EVET kivanok mindenkinek!!
Bekeben,boldogsagban gazdag EVET kivanok mindenkinek!!

van a képtárban, nem is olyan messze:)
de javaslom, hogy ha ismerkedni akarsz, akkor a borítékra dobj egy kedves levélkét...(és ez nem csak rám vonatkozik)...amint feldolgoztam a szerelmeslevél kupacot, amit a fórumozóktól kaptam, válaszolok neked is
na jó, ez nem igaz...tulajdonképpen még egyetlen levelet sem kaptam itteniektől (zokogós szmájli)
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
de javaslom, hogy ha ismerkedni akarsz, akkor a borítékra dobj egy kedves levélkét...(és ez nem csak rám vonatkozik)...amint feldolgoztam a szerelmeslevél kupacot, amit a fórumozóktól kaptam, válaszolok neked is

Valahol van fenykeped magadrol? Valahol itt laksz a kozelbe?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem is jó hely, haverom ott született.
"Nagyobbszerű tüneményt talán igen, de szebbet, vonzóbbat bizonnyal nem rejtenek a havasok keblökben."
(Orbán Balázs: A Székelyföld leírása. II. 1869. 111)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Orbán Balázs: A Székelyföld leírása. II. 1869. 111)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

jééééééééé, tényleg:Tengerszint feletti magassága 983 m....te bárhol fikázhatsz
(csókos szmájli)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 21:48

mászútra esetleg,eléggé magasan vagyon....
(itt fikázhatlak,itt nem vagy [ADMIN]
)

mászútra esetleg,eléggé magasan vagyon....
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)

nem kicsim olyan helyre, ahol nem erhet el senki legalabb egy hetig...nincs terero,nincs aram, csak a termeszet
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ide megyünk nászútra?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
uhum :)))
Gyilkostó?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 03. szerda 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
nyomulj nyugodtan...szereti
kimondottan szereti :))) (Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 19:36
kimondottan szereti :))) (Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Az a sztory nem erdekel, de te erdekelsz. Ki vagy, hol laksz? Nyomulhatok e rad? Ha kikosarazol, nem haragszom. Mar hozza szoktam az ilyesmihez. Sokan csinaltak mar. Szia.
gennyzsákszem nappalijában:):):):)nincs kosaram...még
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 19:36

Az a sztory nem erdekel, de te erdekelsz. Ki vagy, hol laksz? Nyomulhatok e rad? Ha kikosarazol, nem haragszom. Mar hozza szoktam az ilyesmihez. Sokan csinaltak mar. Szia.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 18:05

akkor ne tedd, barátom
erdély? erdély! tündérkert? tündérkert! én írtam a sztorit? nem én írtam!
majd ha mondaírós csajszi leszek átírom a kedvedért...addig meg élvezd az ősök irodalmát...és nehogy rákeress a neten, mert már találtam két másik verziót a sztorira

majd ha mondaírós csajszi leszek átírom a kedvedért...addig meg élvezd az ősök irodalmát...és nehogy rákeress a neten, mert már találtam két másik verziót a sztorira

akkor ne tedd, barátom
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 14:53

„Székelyudvarhely közelében" -nem akarok kotekedni de kicsit messze van Szekelyudvarhelytol. De jo a sztory.
Hol vagy Katicika?
„Székelyudvarhely közelében" -nem akarok kotekedni de kicsit messze van Szekelyudvarhelytol. De jo a sztory.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
MAJDNEM A LAP ALJÁN
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 07:55

Ez erdekes tortenet, de nem tudom hol vat Rika patak Udvarhelyen.
Katicika szerintem te elvazad hogy rajonganak erted a pasik, de egyiknek se adod meg az eselyt hogy ossze jojjon veled. Kar.
Katicika szerintem te elvazad hogy rajonganak erted a pasik, de egyiknek se adod meg az eselyt hogy ossze jojjon veled. Kar.
Ez erdekes tortenet, de nem tudom hol vat Rika patak Udvarhelyen.
Katicika szerintem te elvazad hogy rajonganak erted a pasik, de egyiknek se adod meg az eselyt hogy ossze jojjon veled. Kar. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 03. szerda 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 03. szerda 23:19
Katicika szerintem te elvazad hogy rajonganak erted a pasik, de egyiknek se adod meg az eselyt hogy ossze jojjon veled. Kar. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 03. szerda 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)

"Székelyudvarhely közelében, rengeteg sűrű erdőben emelkedett magas hegytetőn Attila hun király egyik legszebb vára. Ott lakott Réka királyné, aki Attilának három szépséges fiúgyermeket szült. A nagy király hozzá tért megpihenni, ide hívta hűséges vitézeit, pihentek, vadásztak és mulattak a csaták után. De egyszer a nagy vidámságot még nagyobb szomorúság váltotta fel: Réka királyné, aki addig beteg soha nem volt, hirtelen halállal meghalt. A hunok meggyászolták, s azon tanakodtak, hogy hová temessék el. Végül elhatározták, hogy a vár udvarából egy nagy követ lehengerítik, s ahol a kő megáll, ott temetik el. Így is történt. A nagy kő gurult, gurult, végül az út meg a völgyben, a kis patak mellett állott meg. Itt azután sírt ástak, Rékát keserves gyásszal meggyászolták, eltemették, és a sírra nagy követ fordítottak. A követ azóta is Rika kövének, az erdőt pedig Rika erdejének nevezik.
A monda egy másik változata szerint Réka királyné az udvarhely közeli Rika-patak partján, a Hegyes-tetőn lakott, Attila egyik palotájában, három szép fiával együtt. Egyszer befogatott négy tüzes csikót szépséges hintajába, és vadul hajtatott árkon-bokron keresztül. Amint éppen a Bikás-tetőn vágtattak keresztül a paripák, egy megvadult bika szörnyű bömböléssel szaladt a hintó felé. A paripák megijedtek, hátrahőköltek, a hintó pedig felborult. Réka királyné belezuhant a patakba, s ott lelte halálát.
Gyász ülte meg Attila népét. Három napig siratta Attila király Réka királynét, a negyedik napon pedig eltemették. A temetés napján azonban a gyászoló népnek el kellett szélednie, hogy ne láthassa, ne tudhassa senki azt, hogy hová temetik Réka királynét, akinek hármas koporsóba rakták a testét: aranyból volt az első, ezüstből a középső, és vasércből a legkülső. Aztán négy rabszolga felvette a hármas koporsót, és felvitte a Rika-patak partjára, ahol rengeteg nagy kő alá ástak egy mély gödröt, és abba eresztették bele a hármas koporsót. Aztán betemették a gödröt úgy, hogy még a nyoma se látszódjon. A temetés alatt a Hegyes-tetőn állott Attila király egyedül, s a dolog végeztével megölte a temetést végző rabszolgákat. Alhatott tehát békében Réka királyné, hiszen sírjának hollétéről immáron nem tudhatott a királyon kívül senki. A rengeteg kő most is ott van a Rika-patak partján, alszik alatta szépen, csendesen Réka királyné, senki meg nem háboríthatja nyugodalmát."
A monda egy másik változata szerint Réka királyné az udvarhely közeli Rika-patak partján, a Hegyes-tetőn lakott, Attila egyik palotájában, három szép fiával együtt. Egyszer befogatott négy tüzes csikót szépséges hintajába, és vadul hajtatott árkon-bokron keresztül. Amint éppen a Bikás-tetőn vágtattak keresztül a paripák, egy megvadult bika szörnyű bömböléssel szaladt a hintó felé. A paripák megijedtek, hátrahőköltek, a hintó pedig felborult. Réka királyné belezuhant a patakba, s ott lelte halálát.
Gyász ülte meg Attila népét. Három napig siratta Attila király Réka királynét, a negyedik napon pedig eltemették. A temetés napján azonban a gyászoló népnek el kellett szélednie, hogy ne láthassa, ne tudhassa senki azt, hogy hová temetik Réka királynét, akinek hármas koporsóba rakták a testét: aranyból volt az első, ezüstből a középső, és vasércből a legkülső. Aztán négy rabszolga felvette a hármas koporsót, és felvitte a Rika-patak partjára, ahol rengeteg nagy kő alá ástak egy mély gödröt, és abba eresztették bele a hármas koporsót. Aztán betemették a gödröt úgy, hogy még a nyoma se látszódjon. A temetés alatt a Hegyes-tetőn állott Attila király egyedül, s a dolog végeztével megölte a temetést végző rabszolgákat. Alhatott tehát békében Réka királyné, hiszen sírjának hollétéről immáron nem tudhatott a királyon kívül senki. A rengeteg kő most is ott van a Rika-patak partján, alszik alatta szépen, csendesen Réka királyné, senki meg nem háboríthatja nyugodalmát."