A Hegedűs utca mennyivel jobb?
(Ez egy válasz Osamu üzenetére (2021. 09. 18. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 18. szombat 22:14

Ma elnéztem a Király utcába úgy délelött 11 felé. Hát vmi borzalommez a hely. Totál pusztulat, hamar ki is jöttem. Egyszerûen gusztustalan hely.
mert nem volt senki ott vagy koszos?
(Ez egy válasz Osamu üzenetére (2021. 09. 18. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 18. szombat 22:14

Ma elnéztem a Király utcába úgy délelött 11 felé. Hát vmi borzalommez a hely. Totál pusztulat, hamar ki is jöttem. Egyszerûen gusztustalan hely.
Igen van olyan is
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 18. szombat 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 18. szombat 09:36
Törölt felhasználó (4350822)

Intimcenterben a kabinok hasonlóan glory hole szerűek?
Sziasztok !
Gloryba érdemes most lemenni?
Gloryba érdemes most lemenni?
Hegedűsbe jön valaki 5 körül? Szopni mennék.
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2021. 09. 17. péntek 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Intimcenterben a kabinok hasonlóan glory hole szerűek?
Ma este valaki hegedusbe ?
Intimcenterbe jár valaki?
Csütörtökön 8 órától gangbang a Gloryban, a Tutti-Frutti filmforgatáson. Kicsit izgulok, de engedtem a felkérésnek.

Hello
Nagy mérettel rendelkező aktív srácot, pasit keresek, aki találkozna is. Írj privátban. Passzív pasi vagyok, minden bejön. Érd- Bp. és környékéről varom az üziket privátban
Nagy mérettel rendelkező aktív srácot, pasit keresek, aki találkozna is. Írj privátban. Passzív pasi vagyok, minden bejön. Érd- Bp. és környékéről varom az üziket privátban
Sziasztok!
Péntek estefelé Győrből utazom, kimennék a reptér végéhez, majd később Gloryba.
Szívesen vinnék magammal valakit, esetleg útközben csatlakozhatna hölgy, pár esetleg.
Privátban írj.
Péntek estefelé Győrből utazom, kimennék a reptér végéhez, majd később Gloryba.
Szívesen vinnék magammal valakit, esetleg útközben csatlakozhatna hölgy, pár esetleg.
Privátban írj.
Király utcába megy valaki ma?
Izé... a Dob utca átköltözött az utca elejére ott már csak shop van, mozi nincs.
(Ez egy válasz tanakam üzenetére (2021. 09. 13. hétfő 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Van megint Dob utca?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 13. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 13. hétfő 16:22
Törölt felhasználó (4319912)

Holnap délelőttre 9től keresek társat/társakat szexmozi látogatásra (Dob utca vagy Hegedűs). Fiatal, normális, rendes srác. Üzenetben várom a jelentkezőket
Holnap délelőttre 9től keresek társat/társakat szexmozi látogatásra (Dob utca vagy Hegedűs). Fiatal, normális, rendes srác. Üzenetben várom a jelentkezőket
Mit csinálsz a Hegedűsben?
(Ez egy válasz kukispapa üzenetére (2021. 09. 13. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki a Hegedűsbe?
VI.- ker nem van glory?
Sziasztok!
Ma este párommal és más párokkal és pasikkal játszadoznánk... Van ötletetek?
Válaszokat privátban...
.(Ma nincs helyünk!)
Timi
Ma este párommal és más párokkal és pasikkal játszadoznánk... Van ötletetek?
Válaszokat privátban...
.(Ma nincs helyünk!)
Timi