nekem sikerült
Reméljük nem azunk meg!?
japánkert a zenélő kút mellett
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 31. hétfő 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 31. hétfő 17:36
Törölt felhasználó (4546412)

Helló Timi, japánkert azaz arra gondoltok,
Vagy az ifjúsági tábornál ami van?
Vagy az ifjúsági tábornál ami van?
Helló Timi, japánkert azaz arra gondoltok,
Vagy az ifjúsági tábornál ami van? (Ez egy válasz .Aphrodite üzenetére (2021. 05. 31. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 31. hétfő 10:04
Vagy az ifjúsági tábornál ami van? (Ez egy válasz .Aphrodite üzenetére (2021. 05. 31. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok
Ma megtudtam, hogy a mozikban a maszk kötelező!
Ezt nem tudtam!
ÍGY NEM VAGYOK KÉPES SEXELNI!
JAVASLATOM:
AKI TETTREKÉSZ, és valóban szeretne velem lenni, az jőjjön ki ma este 9kor a Margit-szigetre, az északi végen levő tavacskához, és ha kezében lesz a farkincája, vagy jelet ad azzal,h ott a keze, akkor odalépek hozzá...
Lehettek többen is...
Lássuk, mennyire vagytok kivánósak!
TIMI
Ezt nem tudtam!
JAVASLATOM:
AKI TETTREKÉSZ, és valóban szeretne velem lenni, az jőjjön ki ma este 9kor a Margit-szigetre, az északi végen levő tavacskához, és ha kezében lesz a farkincája, vagy jelet ad azzal,h ott a keze, akkor odalépek hozzá...
Lehettek többen is...
TIMI
Francba!!!!!!! Pont dolgozom pedig szívesen oda tartottam volna én is. Ha esetleg utána még elférne egy adag akkor a vajdahunyad várában fel lelhető vagyok.
(Ez egy válasz .Aphrodite üzenetére (2021. 05. 31. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 31. hétfő 10:04

sziasztok
Ezt nem tudtam!
JAVASLATOM:
Lehettek többen is...
TIMI
Ezt nem tudtam!
JAVASLATOM:
Lehettek többen is...
TIMI
szia
köszi a meghívást, de a margit-szigeti talira már többen elígérkeztek, nem rázom át őket...
köszi a meghívást, de a margit-szigeti talira már többen elígérkeztek, nem rázom át őket...
sziasztok
Ezt nem tudtam!
JAVASLATOM:
Lehettek többen is...
TIMI
Ezt nem tudtam!
JAVASLATOM:
Lehettek többen is...
TIMI
Mikor mentek hétfőn a Hegedűsbe?
(Ez egy válasz .Aphrodite üzenetére (2021. 05. 29. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Jó lenne
Hétfőn mikor és melyikben?
(Ez egy válasz .Aphrodite üzenetére (2021. 05. 29. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Tolna megyében elmennénk valakihez eggy közös film nézésre

sziasztok
hétfő napközben Király vagy Hegedűs valaki?
hétfő napközben Király vagy Hegedűs valaki?
Sziasztok! Nem terveztek délutáni partyt? Sokan nem tudnak késő este menni, pl. Nem függetlenek. Szerintem egy próbát megérne, persze új fiatal lánnyal
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2021. 05. 24. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 24. hétfő 11:22

Csak az értetleneket szoktuk tiltani.
De válaszoltunk mint mindenkinek amúgy...
Persze támadj csugodtan...
Feladó: Jomeretu75
Címzett: KataTomi11
Érkezett: 20-12-21 09:01
Tárgy: Re: Re: Ismerkedés
Hát ez nem jó hír. De azért köszönöm hogy válaszoltál! Nyelves csókom a puncidra! Pisti
Ezt írtad:Szia.
Köszi, de a fiatalabb korosztályt keressük.
Ezt írtad:
Sziasztok. Szép napot. Pisti vagyok a IX kerületből. Ismerkedtek egy érett potens pasival? Imádok puncit nyalni, és azt is ha szopnak! Igaz hogy még pasi nem szopott,de szerintem mindent ki kell próbálni egyszer! Köszönöm ha válaszoltok! Nyelves csókom a gyönyörű húsevő virágodra Kata Mary?

De válaszoltunk mint mindenkinek amúgy...
Persze támadj csugodtan...

Feladó: Jomeretu75
Címzett: KataTomi11
Érkezett: 20-12-21 09:01
Tárgy: Re: Re: Ismerkedés
Hát ez nem jó hír. De azért köszönöm hogy válaszoltál! Nyelves csókom a puncidra! Pisti
Ezt írtad:Szia.
Köszi, de a fiatalabb korosztályt keressük.
Ezt írtad:
Sziasztok. Szép napot. Pisti vagyok a IX kerületből. Ismerkedtek egy érett potens pasival? Imádok puncit nyalni, és azt is ha szopnak! Igaz hogy még pasi nem szopott,de szerintem mindent ki kell próbálni egyszer! Köszönöm ha válaszoltok! Nyelves csókom a gyönyörű húsevő virágodra Kata Mary?
Sziasztok!
Ma este megyünk a Glory-ba. Aktív bi pasikat várunk a kabinoknál.
Ma este megyünk a Glory-ba. Aktív bi pasikat várunk a kabinoknál.
Sziasztok! Ma vagy holnap mennék közös hoki érdekelne minden mennyiségben, csajokat közösen szopatni és ami még belefér ami mindenkinek jó.
Keresek olyan hetero urat,fiút aki szívesen megnézne barátnőm amatőr szexfilmjét,és szívesen hokizna rá velem...
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek,hitegetők,levelezgetők ne írjanak!
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek,hitegetők,levelezgetők ne írjanak!
Annyira nem vagyok "bátor" hogy részletesen elmeséljem
)) Először nézet egy srác, majd többen, és az egyik odajött és megkérdezte nézhet -e. Nézett, aztán simogatott, aztán, aztán...
A legizgatóbb a többi szempár volt, akik végigkukkoltak

A legizgatóbb a többi szempár volt, akik végigkukkoltak
A Király u.-ban voltam, ez lemaradt
))

Basszus, nem olvastam, de én lent voltam. Nagyon tetszett a dolog Azt hiszem holnap ismét meglátogatom 11 felé
Szia. Erdekelne!
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2021. 05. 24. hétfő 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 24. hétfő 12:57

Keresek olyan hetero urat,fiút aki szívesen megnézne barátnőm amatőr szexfilmjét,és szívesen hokizna rá velem...
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek ne írjanak!
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek ne írjanak!
Szia Zoli vagyok érdekelne
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2021. 05. 24. hétfő 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 24. hétfő 12:57