Ma délután lenéznék valamelyik szexmoziba, ha nyitva vannak. Szopni szerető hölgy lesz?
Párok gyertek a Gloryba. ✌️
Sziasztok! Valaki volt mostanában? Milyen a hely?

Kata? Mery? Nagyon nagy kamus hirdető vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 02. vasárnap 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 02. vasárnap 15:19
Törölt felhasználó (4473362)

Ma bi pasi, lány, pár gloryba?
Ti mindenkit letiltotok aki írni mert nektek!?
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2021. 05. 02. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma bi pasi, lány, pár gloryba?

Én is megyek és azt a gyönyörű puncikád kinyalom, mint a Mexikói torkosborz a vaniliás bühét!

Megy ma valaki a Király utcaiba?
Veled ellenék én is 8—
észveszejtő nő lehetsz!
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2021. 04. 30. péntek 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma nyitva van vajon a hegedűs vagy a kiraly utca?
Én is megyek és azt a gyönyörű puncikád kinyalom, mint a Mexikói torkosborz a vaniliás bühét!
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2021. 04. 30. péntek 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Megyek én is.
Sziasztok milyen filmeket vetítenek?
Megyek is este 8 körül!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2021. 04. 30. péntek 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaj de jó, holnap nyit a Glory

Ma 16 óra körül lemennék a Király utcai moziba. Szopni szeretnék minél több faszt. Álljatok körbe és verjétek a számba minél többen. Aki jön, kérem jelezze nekem üzenetben!
Valaki most??
Kiraly utca ha minden igaz varja a kalandozokat
De erdemes letelefonalni elotte
Ha pedig beszeltetek veluk erdemes kiirni az infot hatha tobb es jobb vendeg lesz (Ez egy válasz nobody42 üzenetére (2021. 04. 22. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)

De erdemes letelefonalni elotte
Ha pedig beszeltetek veluk erdemes kiirni az infot hatha tobb es jobb vendeg lesz (Ez egy válasz nobody42 üzenetére (2021. 04. 22. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Mostanság van nyitva valahol valami?
Keresek azt a csavo aki szokot járni Glory Cafe-ben, akivel egyszer akartunk vinni a BPparos az irodámba de végül nem jött össze. Irj rám lécci, van egy akció. (Én a külföldi srác vagyok)