16.00 körűl
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 01. csütörtök 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 01. csütörtök 00:05
Törölt felhasználó (1083662)

hánykor mész?
hánykor mész?
(Ez egy válasz kisibi üzenetére (2016. 08. 31. szerda 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Dob u holnap du valamikor?
Sziasztok holnap három körül a dob utcai moziba pár?

Szia!
Mikor tudunk találkozni ?
Mikor tudunk találkozni ?
Ma van 1-2 óra szabadidőm. 13 óra után a Glory Caféban? Dugd át!

Ma dob utca valaki? 16 fele lennt leszek!
Sziasztok.Dob utcába pár vagy hölgy tervez ma látogatást?
Holnap mozizok

Ma 18 óra körül Glory cafe látogatás!

ma mennek szexmoziba ki tart velem
megyek en is
(Ez egy válasz Macilaci69 üzenetére (2016. 08. 26. péntek 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 26. péntek 07:31

A Dob utcát elvetettem, a Glorycafe-ba megyek ma. Bi nagydarab pasi vagyok. jön valaki 14 óra körül?
Sziasztok!
Lányal,páral sexmoziba mennék!
Lányal,páral sexmoziba mennék!
A Dob utcát elvetettem, a Glorycafe-ba megyek ma. Bi nagydarab pasi vagyok. jön valaki 14 óra körül?
(Ez egy válasz Macilaci69 üzenetére (2016. 08. 26. péntek 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 26. péntek 00:58

Ma 14 órakor megyek a Dob utcába szopni és szopatni. Lesz ott még valaki?
Sziasztok judit23, Atti vagyok ápolt sportos pasi, szívesen ismerkednék és csatlakoznék hozzátok. Az adatlapomon kép is van írjatok pusza
Ma 14 órakor megyek a Dob utcába szopni és szopatni. Lesz ott még valaki?
Sziasztok.Kedden megyek moziba ha gondoljátok!Üdv.
Sziasztok. Sosem vagyok voltam még ilyen helyen. Kedden délután Budapesten leszek, és szivesen kipróbálnám, ha lenne egy hölgy vagy pár akivel találkozhatnék.
beszélgetnék, leveleznék Bi lánnyal, fiuval, párral
Sziasztok!
Még mindig epekedek Blanka után!! Ha valaki tud hozzá kontaktot, vagy tudja, hogy mikor bukkan fel a Glory Cafe-ban akkor jelezze! Előre is köszike.
A másik dolog, hogy kivagyok éhezve. Egy kiadós kúrós délutánt szeretnék!-szerdán vagy csütörtökön mennék le vagy a Gloryba vagy a Dob utcába. Csajokat párokat keresek elsősorban, de ha mást nem is akkor pasik is jöhetnek. Klasszikus gloryhole-t szeretnék átdugom/átdugod és csak az élvezés a cél!
Jelentkezők vannak?
Jöhet privát jelentkezés is!
Még mindig epekedek Blanka után!! Ha valaki tud hozzá kontaktot, vagy tudja, hogy mikor bukkan fel a Glory Cafe-ban akkor jelezze! Előre is köszike.
A másik dolog, hogy kivagyok éhezve. Egy kiadós kúrós délutánt szeretnék!-szerdán vagy csütörtökön mennék le vagy a Gloryba vagy a Dob utcába. Csajokat párokat keresek elsősorban, de ha mást nem is akkor pasik is jöhetnek. Klasszikus gloryhole-t szeretnék átdugom/átdugod és csak az élvezés a cél!
Jelentkezők vannak?

Jöhet privát jelentkezés is!