Talán ha itt megírtad volna ,hogy mentek akkor többen lettek volna!Én melléd ültem volna szívesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 11:22

Törölt felhasználó (1308722)

Sziasztok ...Voltunk a Dob utcai sexmoziban ...Leültünk filmet nézni a pasik pedig minket néztek távolról....Mellém ülhettek volna,simizhették volna a puncimat (bugyi nem volt rajtam ) én vertem volna a farkukat vagy valami,De semmit ne csináltak....Ne legyetek szégyenlősek !!!!!!....Amikor beültem egy kabinban akkor dugták át a farkukat akiket leszoptam.....Most kevesen voltak.........Legyetek rámenősebbek,a moziban is lehet szopatni ott még izgalmasab ahogy körbeáltok és sorban lespricceltek.......Puszi......Erika.....
Sziasztok!
Esetleg van itt olyan nő/lány aki szívesen eljönne egy 20éves sráccal valamelyik moziba?
(183cm, 75kg )
Esetleg van itt olyan nő/lány aki szívesen eljönne egy 20éves sráccal valamelyik moziba?

Sziasztok ...Voltunk a Dob utcai sexmoziban ...Leültünk filmet nézni a pasik pedig minket néztek távolról....Mellém ülhettek volna,simizhették volna a puncimat (bugyi nem volt rajtam ) én vertem volna a farkukat vagy valami,De semmit ne csináltak....Ne legyetek szégyenlősek !!!!!!....Amikor beültem egy kabinban akkor dugták át a farkukat akiket leszoptam.....Most kevesen voltak.........Legyetek rámenősebbek,a moziban is lehet szopatni ott még izgalmasab ahogy körbeáltok és sorban lespricceltek.......Puszi......Erika.....
Van a blogon olyan par vagy holgy aki akar is talallkozni es valodi ?! 24 eves jomegjelenesu diszkret es apolt srac vagyok! 187cm magas 73kg. Kocsi van utazni tudok! Talallkozni telefonalni skypeolni tudunk! Ha van olyan par akivel lehetne moziba menni szivesen csatlakoznam! Mindent ki tudunk probalni, privatban irj !
Ha ma megy pár a Glory-ba, én is szívesen lemennék!
Ki melyik moziba megy ma?
Van olyan pár aki ma ebéd után megy a Gloryba??
SZIASZTOK bp 15ker EN EGY PERVERZ PASIKA VAGYOK 35.182.76.16 CM ES FAROKKAL !!!!NAGYON IMADOK SZOPNI BONYALLAL KETPOFARA SZAMBA ELVEZHETSZ!!!!!!!!IMADOK SZOPNI MEG TUDOK IS MELYTORKOSAN IS!!!!!
Megy ma valaki gloryba? Elsősorban nők és párok.
mikor mész melyik moziba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 18. hétfő 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 18. hétfő 17:30

Sziasztok.....Szeretem halgatni sexmoziban a fitymacsattogást......Olyankor én is simizem magam.....Ilyenkor izgi ha valaki odajön és a csiklómra élvez.......Erika...
Ha még tiszteletedet is tennéd valamelyik szexmoziban az milyen jó volna!De csak a szöveg van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 18. hétfő 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 18. hétfő 17:30

Sziasztok.....Szeretem halgatni sexmoziban a fitymacsattogást......Olyankor én is simizem magam.....Ilyenkor izgi ha valaki odajön és a csiklómra élvez.......Erika...
Szia, mikor és hol lennétek? Gloryba lemennék 8 körül!
Szép napot, Laci

Joreggelt kiraly utcai moziba parok vagy lany vagy mikor erdemes lejonni??
Ma 1 mozi?

Törölt felhasználó (1317942)

Sziasztok!
Ma delutan megyunk le gloryba. Baratnom elso probalkozasa lesz igy nem a csucs idoben akarunk lemenni. De nem lenne rossz ha lennenek lent pasik. Ha valaki lent lesz, irjon privatba. Koszi
Ma delutan megyunk le gloryba. Baratnom elso probalkozasa lesz igy nem a csucs idoben akarunk lemenni. De nem lenne rossz ha lennenek lent pasik. Ha valaki lent lesz, irjon privatba. Koszi
Sziasztok!
Ma kora délután lemegyek a Gloryba. Párok tervezik hogy olyan korán is eljönnének???
No comment...
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2016. 07. 15. péntek 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 15. péntek 10:51

Nincs miért aggódnod,bátran menjél.
Rengeteg pasi lesz a helyszínen.
Rengeteg pasi lesz a helyszínen.
Szerda délután 12 óra és 1 óra között lenéznék a dob utcaiba első látogatás gyanánt.
Szeretném kipróbálni kabinban az orális mókát és erre keresnék egy normális fiút.
Ha van érdeklődő, írjon privátban
Szeretném kipróbálni kabinban az orális mókát és erre keresnék egy normális fiút.
Ha van érdeklődő, írjon privátban