Magnumba megyek holnap 14 óra körül. Egy aktívnak örülnék. Vagy többnek még jobban
Sziasztok! Szombat este megyünk a barátnőmmel a glory Cafeba. Jön velünk egy ismerős hölgy is. Egy pasit keresünk aki csatlakozik hozzánk. Részletek privátba
Sziasztok!
Ma estere keresek egy kiserot moziba, vagy passziv fiuval magnumba
irjatok!
diszkrecio+borotvaltsag adott es elvart! Irjatok
Ma estere keresek egy kiserot moziba, vagy passziv fiuval magnumba
irjatok!
diszkrecio+borotvaltsag adott es elvart! Irjatok
fiuként hol tudnék tuti szopni kabinba glorrys lukbol?
Valaki szopatna kora reggel?
Hová érdemesebb menni pénteken,a Glory,vagy a Dob utca?Légyszi csak az irjon ,aki ismeri mindkettőt és esetleg el is jön.
Nincs kedve most senkinek szopatni?
Fiatal pasi 40 éves korig készül most a Hegedűsbe?
10.én kik jönnek aGlóryba?Vegyük föl a kapcsit.Tali.
Ma napközben van valami a Gloryban? Nem messze lakom tőlle még nem voltam lent. Érdemes lemenni napközben?
Biszex párt keresek Budapesten MA estére Budapesten! Hely ok!
Hali.Jövőhét pénteken a Gloryba megyek Miskolcról.Tervez valaki,valakik az napra?Ha pár szeretne jönni a környékről megbeszélhetjük.Irjatok
Kereslek, ha magadra ismersz annak a srácnak a személyében, akivel ma a Király moziban "ismerkedtem" a délutáni órákban, kb. 13 óra környékén. Bejöttél utánam a kabinba. Ha magadra ismersz és van kedved néha összefutni, kérlek írj privátban.
Újra nyitva a Dob utcai mozi lesz lent valaki?
Szóval .. nem tudom miért vagy azon kiakadva ha csak annyit kérdeztem , hogy kivered e
Dehogy .. Amúgy egyáltalán nem válaszoltál .. viszont ez tényleg mellékes
Inkább tényleg azon van a hangsúly , hogy olyan emberekkel kerülsz össze pénzért akiket a való életben le se köpnél mivel undorítóak .. mint megjelnésileg mint IQ-szinten . Láttalak már élőben .. De én nem csatlakoztam ehhez a bulihoz .. lerohadt amikor megláttam milyen emberek rakták be neked elöttem .. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 01. szerda 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 01. szerda 16:13
Inkább tényleg azon van a hangsúly , hogy olyan emberekkel kerülsz össze pénzért akiket a való életben le se köpnél mivel undorítóak .. mint megjelnésileg mint IQ-szinten . Láttalak már élőben .. De én nem csatlakoztam ehhez a bulihoz .. lerohadt amikor megláttam milyen emberek rakták be neked elöttem .. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 01. szerda 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3143052)
Hogy nekem mi tetszik, az az én dolgom. Ha pedig igénytelen vagyok, minek ajánlgatod a farkad?
Mert nem válaszoltam azonnal a leveledre?
Mert nem válaszoltam azonnal a leveledre?
Valaki szopatna most? Privát levelet várok...
Hajdú megyei párnál sexmoziznék
Sziasztok!
Hölgy tag örömére keresünk pasikat 20-45 év közötti korosztályból(normál, orál, anál).
Nagy méret előny, de nem feltétel.
Leveleket a duplafarok@gmail.com címre kérjük intim és normál fotó kíséretében.
Szeretnénk ha egyszerre több pasi kényeztetné a Hölgyet.
Hölgy tag örömére keresünk pasikat 20-45 év közötti korosztályból(normál, orál, anál).
Nagy méret előny, de nem feltétel.
Leveleket a duplafarok@gmail.com címre kérjük intim és normál fotó kíséretében.
Szeretnénk ha egyszerre több pasi kényeztetné a Hölgyet.
Amúgy átlagosan mennyi időt szoktál maradni meg mikor kezdesz? mert eddig mindig lecsúsztam róla.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 01. szerda 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 01. szerda 19:15
Törölt felhasználó (3143052)
Mégis odajársz, ha ismered mi szokott összejönni!
De azért mert én szeretem még nem kell igénytelen kurvának hívni ebben a fórumban szerintem. Annak szólt, akit érdekel. Nem a helyet elemeztük!
De azért mert én szeretem még nem kell igénytelen kurvának hívni ebben a fórumban szerintem. Annak szólt, akit érdekel. Nem a helyet elemeztük!

vazelinator

AAA
Natalia G