Jövő héten szabin leszek. 3 percre lakom a glorytol. Ha napkozben jon le par vagy holgy es jelzi, jovok

Ma valaki dob utcai moziba?
Na jó, én 5-fél6 köztre lemegyek a Gloryba
25 éves, nem kigyúrt fiú vagyok, és szívesen ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Írhattok privátban is, ha jöttök!

Hello holnap este valaki glory cafe? 24 éves pasi vagyok, szívesen ismerkednék párokkal, hölgyekkel.
Valaki ma szex mozi tuttifruitti nal? 4 5 fele? Paroknak nyalok szopok noknek popsit is nyalok 20 eves sportos izmos srac 19 cm es intimmel
Sziasztok!
Augusztus 8-tól egy héten át késődélutáni/koraesti óráktól Bp-n unatkozni fogok. Egy (vagy akár több) szexpartnert keresek, aki megmentene ettől
Helyem lesz, de mozi is o.k., voltam már mindben, 18/4 boritvált farkam pedig a több menetet kedveli
Augusztus 8-tól egy héten át késődélutáni/koraesti óráktól Bp-n unatkozni fogok. Egy (vagy akár több) szexpartnert keresek, aki megmentene ettől

Holnap kora este gloryba készülök.Hölgyel,párral ismerkednék.Privát üzenetben jelezz kérlek.
Sziasztok .Ma a Dob utcai moziba pár vagy hölgy?
Most indulunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 31. vasárnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 31. vasárnap 16:28
Törölt felhasználó (1317832)

Gloryba mentek? Mikor kb.?
Gloryba mentek? Mikor kb.?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 31. vasárnap 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 31. vasárnap 13:25
Törölt felhasználó (1198662)

Ma valaki szexmozi?
holnap 18.00 -ra nem jöttök le a moziba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 18. hétfő 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 18. hétfő 17:30
Törölt felhasználó (1308722)

Sziasztok.....Szeretem halgatni sexmoziban a fitymacsattogást......Olyankor én is simizem magam.....Ilyenkor izgi ha valaki odajön és a csiklómra élvez.......Erika...
Ma valaki szexmozi?
Üdv. hétfőn 13h körül ellátogatnék a Glory Cafe -ba egy kis időre. pár, hölgy fiú egy kis kabinos kalandozáshoz? 30-as vékony ápolt női rucis fiú vagyok.
Ő egy férfi
(Ez egy válasz partyboy üzenetére (2016. 07. 27. szerda 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 27. szerda 11:17

Talán ha itt megírtad volna ,hogy mentek akkor többen lettek volna!Én melléd ültem volna szívesen!

Párok,megy ma valaki a Glory-ba?! Csatlakoznánk!!!!
Ma megy valaki mozizni?

Megy ma valaki szexmoziba? Lany par?
Mi szivesen csatlakoznánk hozzátok
(Ez egy válasz NyitottPáros üzenetére (2016. 07. 27. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Megy ma valaki a Dob utcai moziba?
Talán ha itt megírtad volna ,hogy mentek akkor többen lettek volna!Én melléd ültem volna szívesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 11:22

Törölt felhasználó (1308722)

Sziasztok ...Voltunk a Dob utcai sexmoziban ...Leültünk filmet nézni a pasik pedig minket néztek távolról....Mellém ülhettek volna,simizhették volna a puncimat (bugyi nem volt rajtam ) én vertem volna a farkukat vagy valami,De semmit ne csináltak....Ne legyetek szégyenlősek !!!!!!....Amikor beültem egy kabinban akkor dugták át a farkukat akiket leszoptam.....Most kevesen voltak.........Legyetek rámenősebbek,a moziban is lehet szopatni ott még izgalmasab ahogy körbeáltok és sorban lespricceltek.......Puszi......Erika.....