Kösz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 24. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 24. kedd 20:41
Törölt felhasználó (892021)

igen,ott van több is..
igen,ott van több is..
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 23. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 23. hétfő 12:29
Törölt felhasználó (901201)

úgy értettem hogy általánosan érdekel a glory hole, azt hittem a dob utcaiban van?
Na latom most Is csak pasik Vannak lent zarasig?vagyok?ha Par v no lejonne hatsoszobakban megtalal
(Ez egy válasz odeel üzenetére (2015. 03. 24. kedd 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 24. kedd 17:02

Sziasztok! Ma esetleg lány v pár aki keresne partnert v menne le mert egyedül nincs sok kedvem menni... :(
Sziasztok! Ma esetleg lány v pár aki keresne partnert v menne le mert egyedül nincs sok kedvem menni... :(
Bevállalós csajokat és párokat keresünk erotikus munkára vagy filmezésre.
Jó kereseti lehetőség és azonnal fizetünk a munka végeztével.
Minden korosztályból várjuk a jelentkezőket!
Bikinis teljes alakos fotóval(meztelen képek előnyben) valamint egy rövid bemutatkozással várjuk a megkeresést: sproductconsulting@gmail.com
Jó kereseti lehetőség és azonnal fizetünk a munka végeztével.
Minden korosztályból várjuk a jelentkezőket!
Bikinis teljes alakos fotóval(meztelen képek előnyben) valamint egy rövid bemutatkozással várjuk a megkeresést: sproductconsulting@gmail.com
sziasztok egyik nap elmennék ilyen helyre...pár esetleg hölgy akivel összefuthatnánk egy aktus erejéig lenne?üzit várok
A szexmozi topicban ennek a hozzászólásnak nemigazán lenne helye. Egyébként tök jó is lehetne ez a fórum, de sokan szétb*rmolják. Ha mindenki csak oda írná be a bejegyzését, ahol tényleg releváns, akkor sokkal használhatóbb lenne. De így, hogy debreceni "bi srácok" a nyugat-duántúlra is beírják, hogy faszt akarnak.... így teljesen értelmetlen a sok topic. A szexmozi topicban sem búvóhellyel rendelkezõket kell keresni. Hisz ezért van a mozi. De amég ez így megy, addig ez a fórum sem túl használható. Kéne egy admin, aki a nem releváns hsz-eket törölgetné.
(Ez egy válasz kicsihigike üzenetére (2015. 03. 21. szombat 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 21. szombat 12:11

ma esti programhoz keres 30 as pár párt vagy nagyméretű pasit legyen lakásod és légy ápolt,fényképes bemutatkozó levélre válaszolunk,bp.email
úgy értettem hogy általánosan érdekel a glory hole, azt hittem a dob utcaiban van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 23. hétfő 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 23. hétfő 12:14
Törölt felhasználó (927396)

szia
az már bezárt...
vagy melyikre gondolsz?
az már bezárt...
vagy melyikre gondolsz?
szia
az már bezárt...
vagy melyikre gondolsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 20. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 20. péntek 09:58
az már bezárt...
vagy melyikre gondolsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 20. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901201)

Gloryholeban szopatnék
Hölgyek Párok

ma esti programhoz keres 30 as pár párt vagy nagyméretű pasit legyen lakásod és légy ápolt,fényképes bemutatkozó levélre válaszolunk,bp.email
Gloryholeban szopatnék
kezdőként milyen időpontot s melyiket ajánljátok?
Szívesen meglátogatnék ilyen helyet....
Szívesen meglátogatnék ilyen helyet....
ma esetleg lesz lent pár?
Sziasztok. Laci vagyok Somogy megyéből. Nyárra Balatonberénybe keresek hölgyeket közös nudizáshoz. Én 41 éves vagyok. Egyedúl járok nudizni,és ezért keresek társat. emailem. mega73m@gmail.com írjatok. köszönöm
Sziasztok. Laci vagyok Somogy megyéből. Nyárra Balatonberénybe keresek hölgyeket közös nudizáshoz. Én 41 éves vagyok. Egyedúl járok nudizni,és ezért keresek társat. emailem. mega73m@gmail.com írjatok. köszönöm
Érdekes volt. A hely korrekt, kb. 3 ember volt rajtunk kívül és a viselkedésükkel nem volt semmi gond. Azt gondoltuk, többen lesznek, kialakul valami akció, de nem
(Ez egy válasz partyboy üzenetére (2015. 03. 17. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Nos!?milyen volt a mozi?
(Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2015. 03. 17. kedd 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
17 körül.
egyébként mikor jöttök?
(Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2015. 03. 16. hétfő 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 16. hétfő 22:09

Barátnőmmel (40/165/67) kedden délután elmegyünk a Dob utcába, lesz valaki fiatalabb hetero?