Ha ma jönnétek lenne
holnap pontosan mikor jöttök?
(Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2015. 03. 15. vasárnap 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 15. vasárnap 20:50

Barátnőmmel (40/165/67) kedden délután elmegyünk a Dob utcába, lesz valaki fiatalabb hetero?
Barátnőmmel (40/165/67) kedden délután elmegyünk a Dob utcába, lesz valaki fiatalabb hetero?
26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
Hölgyek párok

Mi voltunk. Bementünk a párommal a kabinba és az ajtót konkrétan ránk akarták törni, a lyukon átnyúlkáltak.... Sikerült elérniük, hogy többet ne akarjunk lemenni.
Milyen volt a szexfilmforgatás? volt valaki?
Lessz ma valami izgalmas lenn? még sosem voltam de szívesen kipróbálnám

Törölt felhasználó (923972)

Mi lemegyünk, párok? Most készülünk indulni!
Sziasztok! Ma 6 körül megyek le a dob utcai moziba! Hogy megy a 20:30-as forgatás előtte kiürítik a mozit?
fiatal srác 25 sportos helyes jó megjelenésel megy a dob u moziba fiatal pár lány lányok mennek le irjatok
Sziasztok na gondolom nincs se par v lany Aki most menne le mozizni dob utca?
Sziasztok!
20:30-kor lesz élő szexfilm forgatás Dob utcában. Gang bang. Be is lehet szállni. Jön valaki? Fiatal csinos pár vagyunk.
20:30-kor lesz élő szexfilm forgatás Dob utcában. Gang bang. Be is lehet szállni. Jön valaki? Fiatal csinos pár vagyunk.
Én erre a hozzászólásra,szintén megadnám a tizest,sőt én még egy italra is meghivnám,ha ismerném!!! Nagyon ötletes,elképesztően arcátlan,ám de jó fej,akár lehetne a barátom is!!! (lehet,hogy akkor én is közelebb kerülhetnék a a tűzhöz ...!!)Szép napot nektek!!!
Neked,tökéletesen igazad van!!! Sajnos,itt is egyre több,a falls ember! Van néhány név,akik tulajdonképpen minden nap,0-24-ben tart ügyeletet! Azt azért gondolom mondanom sem kell,hogy eddig valahányszor próbáltam megbüfögni annyi választ nem kaptam,hogy húzd meg a fa..om!!! Ezeket a felesleges droidokat,ki és miért teszi ide és tartja itt!?!? Jó volna ezt érteni...!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 05. csütörtök 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 05. csütörtök 12:33
Törölt felhasználó (68131)
VIP

Sziasztok!
Mi is párokkal szivesebben mennénk le mozizni, de akárhányszor megyünk le, amit ki is írunk csak pasik vannak lent.... Természetben is imádunk szeretkezni, de arra se akad párocska.
Kezdjük azt hinn,i akik itt vannak párok fele se igaz, vagy nem gondolják komolyan, Tisztelet a kivételeknek!
Mi is párokkal szivesebben mennénk le mozizni, de akárhányszor megyünk le, amit ki is írunk csak pasik vannak lent.... Természetben is imádunk szeretkezni, de arra se akad párocska.
Kezdjük azt hinn,i akik itt vannak párok fele se igaz, vagy nem gondolják komolyan, Tisztelet a kivételeknek!
Barátnőmmel (40/165/67) ma délután elmegyünk a Dob utcába, lesz valaki fiatalabb hetero?
Holnap este 18:00 dob utca valaki aki nem buzi?

A helyesírásodra legyél még egy csöppet igényesebb "őn magad" helyett.... addig nem sok esélyed van!

Sziasztok! Segitenétek,hogy mettől és meddig látogatható a dob utca!? Mikor érdemes benézni? Köszi..!