Szexmozi, Glory helyek (össze futunk?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Te is oda jársz? Te hova jársz? Mikor? s nem futunk össze?

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 525 526 527 528 529 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1045   2015. 03. 11. szerda 13:00
X Törölt felhasználó (910591)
Holnap este 18:00 dob utca valaki aki nem buzi? smile
#1044   2015. 03. 10. kedd 18:51
X Törölt felhasználó (930425)
A helyesírásodra legyél még egy csöppet igényesebb "őn magad" helyett.... addig nem sok esélyed van! nyes
#1043   2015. 03. 10. kedd 08:02
X Törölt felhasználó (940115)
Sziasztok! Segitenétek,hogy mettől és meddig látogatható a dob utca!? Mikor érdemes benézni? Köszi..!
#1042   2015. 03. 09. hétfő 17:35
xyjani xyjani
Szia !
Ha tudnám előre mikor vagytok akkor én is szívesen beugranék legalább a te kedvedért. Tetszik az öszinte élménybeszámólod. További kellemes élményeket kívánok nektek. wave
Szia !
(Ez egy válasz Tetováltlány üzenetére (2015. 03. 08. vasárnap 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 08. vasárnap 20:57
Sziasztok!

Mi a párommal voltunk lent a Dob utcában,március 5.-én és 7.-én. Első alkalom volt és a tapasztalataink vegyesek.
Csütörtökön kevesebben voltak(6-8 lézengő),főként az idősebb korosztályból (40-50 évesek).Kicsit kabinoztunk,ami nagyon izgalmas volt,tudva azt ,hogy nem tudom ki van a másik oldalon. Nagyon izgató volt számomra,hogy a párom bent volt velem és nézte ahogy idegen pasikat szopok.Határozottan boldoggá tett,izgatott és ösztönzőleg hatott,hogy két szopás között megcsókolt,ezzel is éreztetve velem,hogy mennyire szeret és mennyire fontos vagyok neki.Utána kicsit bátrabbak lettünk és kimentünk a hátsó kis szobába,ahol szabadon megdughattak.2 férfi jött be.Először csak az egyik,majd csatlakozott a másik is,akiről mint kiderült,már a kabinban egyszer a kedvére tettem. smile Alaposan helyben hagytak,nagyon élveztem.Főleg,hogy utána a párom is nagyon megdugott. smile
Nagyon jól éreztük magunkat, mindenki nagyon közvetlen,figyelmes és kedves volt. Így könnyű volt magunkat elengedni és ettől teljesen felszabadult tudtam lenni.
Összességében a csütörtök 10-es skálán 10-es volt.

A szombat már gázosabb volt.Tetszett,hogy többen vannak,de érezhető volt,hogy inkább csak kukkolni akarnak,meg bőven akadt szerintem meleg is.Most is kabinozással kezdtünk. smile Nem volt hiány,fél óra alatt vagy 8-10 pasit kényeztettem.Párom most is velem volt és ismét biztatott és támogatott.Nélküle nem is mennék le és a jelenléte nélkül semmit nem csinálok.Mikor megvolt a "bemelegítés" ismét hátra mentünk szobázni,de csak 1 srácban volt elég bátorság bejönni.Panasz nem érheti,alaposan megdugott.Onnantól csak kukkolók és szopást akarók voltak,inkább kimentünk a nagy terembe.Ott ismét 1 új élménnyel lettem gazdagabb.1 srác megkérdezte,hogy lehet e valami.Persze igent mondtam és szopni kezdtem. Na ekkor körénk sereglett a sok kukkolós.Először kicsit feszélyezett,de hamar oldódtam és élveztem amit csinálok,főleg,hogy közben 1 másik srác is "bekéredzkedett" és úgy megujjazott,hogy akkorát élveztem,nem tudtam közben rendesen szopni.
Ami nagyon gáz volt,hogy sokan piásan jöttek le,nem állt nekik rendesen és mintha csak valami útszéli lennék,sörrel a kezükben akartak szexelni. Az ápoltságról már nem is beszélve...!!!Aki lejár igazán vehetné a fáradságot és megtisztálkodhatna,mivel mi is megtiszteljük őket és tisztán megyünk oda...Nem gyengén gázos volt,mikor a kabinban 1 túrós,büdös farok jelent meg,illetve a nagyteremben tiszta húgy szagú volt 1 srác.Természetesen ezek azonnali visszautasítást kaptak!!!Nem vagyunk igénytelen állatok!!!!
Szóval a szombat a csak 6 pont.
#1041   2015. 03. 09. hétfő 11:33
X Törölt felhasználó (879341)
Szia! Egyszer szívesen elkísérnélek benneteket . Szuper hozzá szólás ...
(Ez egy válasz Tetováltlány üzenetére (2015. 03. 08. vasárnap 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!

Mi a párommal voltunk lent a Dob utcában,március 5.-én és 7.-én. Első alkalom volt és a tapasztalataink vegyesek.
Csütörtökön kevesebben voltak(6-8 lézengő),főként az idősebb korosztályból (40-50 évesek).Kicsit kabinoztunk,ami nagyon izgalmas volt,tudva azt ,hogy nem tudom ki van a másik oldalon. Nagyon izgató volt számomra,hogy a párom bent volt velem és nézte ahogy idegen pasikat szopok.Határozottan boldoggá tett,izgatott és ösztönzőleg hatott,hogy két szopás között megcsókolt,ezzel is éreztetve velem,hogy mennyire szeret és mennyire fontos vagyok neki.Utána kicsit bátrabbak lettünk és kimentünk a hátsó kis szobába,ahol szabadon megdughattak.2 férfi jött be.Először csak az egyik,majd csatlakozott a másik is,akiről mint kiderült,már a kabinban egyszer a kedvére tettem. smile Alaposan helyben hagytak,nagyon élveztem.Főleg,hogy utána a párom is nagyon megdugott. smile
Nagyon jól éreztük magunkat, mindenki nagyon közvetlen,figyelmes és kedves volt. Így könnyű volt magunkat elengedni és ettől teljesen felszabadult tudtam lenni.

A szombat már gázosabb volt.Tetszett,hogy többen vannak,de érezhető volt,hogy inkább csak kukkolni akarnak,meg bőven akadt szerintem meleg is.Most is kabinozással kezdtünk. smile Nem volt hiány,fél óra alatt vagy 8-10 pasit kényeztettem.Párom most is velem volt és ismét biztatott és támogatott.Nélküle nem is mennék le és a jelenléte nélkül semmit nem csinálok.Mikor megvolt a "bemelegítés" ismét hátra mentünk szobázni,de csak 1 srácban volt elég bátorság bejönni.Panasz nem érheti,alaposan megdugott.Onnantól csak kukkolók és szopást akarók voltak,inkább kimentünk a nagy terembe.Ott ismét 1 új élménnyel lettem gazdagabb.1 srác megkérdezte,hogy lehet e valami.Persze igent mondtam és szopni kezdtem. Na ekkor körénk sereglett a sok kukkolós.Először kicsit feszélyezett,de hamar oldódtam és élveztem amit csinálok,főleg,hogy közben 1 másik srác is "bekéredzkedett" és úgy megujjazott,hogy akkorát élveztem,nem tudtam közben rendesen szopni.
Ami nagyon gáz volt,hogy sokan piásan jöttek le,nem állt nekik rendesen és mintha csak valami útszéli lennék,sörrel a kezükben akartak szexelni. Az ápoltságról már nem is beszélve...!!!Aki lejár igazán vehetné a fáradságot és megtisztálkodhatna,mivel mi is megtiszteljük őket és tisztán megyünk oda...Nem gyengén gázos volt,mikor a kabinban 1 túrós,büdös farok jelent meg,illetve a nagyteremben tiszta húgy szagú volt 1 srác.Természetesen ezek azonnali visszautasítást kaptak!!!Nem vagyunk igénytelen állatok!!!!
#1040   2015. 03. 09. hétfő 08:43
X Törölt felhasználó (797012)
Szia Tetováltlány! Ez olyan érdekes sztori, hogy szerintem sok hozzászólás fog érkezni a beszámolódra... Nagyon érdekes és egyben nagyon izgató, hogy létezik olyan lány, aki ennyire nyitott, mint te, és ennyire felszabadult szexuális életet él. Ha a sztori igaz, márpedig, gondolom igaz, nem semmi egy lány vagy, azonban nekem is az a véleményem, hogy ez veszélyes játék. Szexmoziban én is voltam korábban, de én sem mertem volna onnan bárkivel szexuális kapcsolatot létesíteni, (bár erre nem is volt nagy esély, mert hetero vagyok és ott akkor szinte csak kétes férfiak, lecsúszott kényszer miatt biszexé vált korábban "talán" hetero férfiak voltak) Ezt ne érezd kritikának, csak én is úgy gondolom, hogy az egészség a legfontosabb, vigyázz magadra, és vigyázzatok a pároddal egymásra! Amúgy nagyon belevaló csaj lehetsz, a férfiak álma! Baráti üdv, Roy
(Ez egy válasz Tetováltlány üzenetére (2015. 03. 08. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 08. vasárnap 21:33
eljen wink
#1039   2015. 03. 08. vasárnap 21:33
Tetováltlány Tetováltlány
eljen wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 08. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901201)
2015. 03. 08. vasárnap 21:27
Ez a hozzászólás is 10ből 10 eljen
#1038   2015. 03. 08. vasárnap 21:27
X Törölt felhasználó (901201)
Ez a hozzászólás is 10ből 10 eljen
Sziasztok!

#1037   2015. 03. 08. vasárnap 20:57
Tetováltlány Tetováltlány
Sziasztok!

#1036   2015. 03. 05. csütörtök 18:58
X Törölt felhasználó (752077)
Sziasztok!Most indulunk a Dob utcai moziba.Hazaérkezésem megünnepelnénk smile ,egy ápolt párral.Valaki csatlakozna?
Üdv!Eszti
#1035   2015. 03. 05. csütörtök 16:58
Hétfőn hány órakor? smile
#1034   2015. 03. 05. csütörtök 12:33
X Törölt felhasználó (68131) VIP
Sziasztok!
Mi is párokkal szivesebben mennénk le mozizni, de akárhányszor megyünk le, amit ki is írunk csak pasik vannak lent.... Természetben is imádunk szeretkezni, de arra se akad párocska.
Kezdjük azt hinn,i akik itt vannak párok fele se igaz, vagy nem gondolják komolyan, Tisztelet a kivételeknek!
#1033   2015. 03. 05. csütörtök 11:33
Sziasztok, lesz ma valaki lent a dob utcában?
#1032   2015. 03. 04. szerda 14:33
magictom00 magictom00
Sziasztok.

Ma 5-6 óra között lenézek a dob u-i moziba.

Valaki tervezi még a látogatást?
#1031   2015. 03. 03. kedd 04:59
laca1978 laca1978
sziasztok Zalaegerszeg vagy környéki autóval rendelkezö ápolt srácot keresünk szombat estére..aki eljönne velünk moziba megnézni a szürke ötven árnyalatát...privibe irj...
#1030   2015. 03. 02. hétfő 10:13
iwantit iwantit
Ma kora este lehet, hogy lenézek a Dob utcaiba. Lesz ott valaki innen?
#1029   2015. 03. 01. vasárnap 22:11
itsi19 itsi19
Sziasztok nagyon szeretném ki probálni ezt a mozis dolgott vidékről menék pestre .Megérie sajnos csak hétvégén tudok menni privátban valaki el mondaná hogy hogy jutok le mikor érdemes menni és hova.előre is köszönöm
#1028   2015. 03. 01. vasárnap 16:49
hereicum hereicum
Sziasztok, Szegeden és környékén keresek filmkedvelő lányokat, párokat, aki esetleg egy-egy unalmasabb film közben sem szeretnének unatkozni!

28 éves, sportos férfi vagyok.
#1027   2015. 03. 01. vasárnap 00:21
X Törölt felhasználó (839911)
Esetleg csatlakoznék lányhoz, párhoz közös mozizásra. Fiú vagyok
#1026   2015. 02. 28. szombat 23:13
X Törölt felhasználó (839911)
Hello, hétfőn hogy van nyitva a mozi? Napközben egyedül fiuként érdemes lemenni? Párral lehet esetleg találkozni?

... 525 526 527 528 529 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 09. szombat
Üzenetek: 11565db
Utolsó üzenet: ma 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!