Jön esetleg ma valaki 7 óra után dob utcába? Lányok párok férfiak?
PARTNERT KERESEK HÉTVÉGÉRE MOZI SZAUNA LÁTOGATÁSRA PESTEN, PÉNTEK,SZOMBAT.
Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
30 éves, sportos testalkatú, 178 cm magas vagyok
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
30 éves, sportos testalkatú, 178 cm magas vagyok
Sziasztok szombaton 21-én szívesen áldoznák a szex oltárán egy kedves hölggyel vagy szimpatikus párral

Sziasztok,holnap délután dob utca 2-3h kőrul
Sziasztok.Korban,alkatban hozzánk hasonló párral,szívesen el látogatnánk szombat este(feb.21)szexmoziba.Üzit privibe várjuk.
sziasztok
volna kedve vkinek-vkiknek találkozni ill együtt menni?
volna kedve vkinek-vkiknek találkozni ill együtt menni?
Kedves Párok!
Szívesen látogatnánk el egy szexmoziba, kedves párral... semmi konkrét szexuális elképzelés... csak egy szexmozi látogatás 4-esben többi alakul. Mivel messze lakunk így Nem szívesen jönnénk haza egy ilyen este után. Párok valami ötlet??
Szívesen látogatnánk el egy szexmoziba, kedves párral... semmi konkrét szexuális elképzelés... csak egy szexmozi látogatás 4-esben többi alakul. Mivel messze lakunk így Nem szívesen jönnénk haza egy ilyen este után. Párok valami ötlet??
pénteken vagy szombaton mennék moziba. lesz ott nő/pár akihez csatlakozhatnék? első alkalmam lenne
Egy párral szívesen el látogatnék egy moziba ! Még soha nem voltam , de a nagy farkincámat szívesen be vezetném egy kis mozis élménybe .
Haliho..Ma valaki? Pár vagy nő???
ma délután-este megy pár vagy csajszi valamelyik moziba?
Senki nem jelentkezett:-(,lehet itthon maradunk...
Sziasztok! Február 8.-án vasárnapra szállást keresek Budapesten csajszinál vagy párnál.
Ma este tervezzük a mozizást a dob utcába mennénk,az adatlapunknak megfelelő fiúkkal,párokkal ismerkednénk
Sziasztok Kedves Párok!
Tényleg elég szomorú, hogy sok mindenkit izgat a mozi, ennek ellenére valahogy még is csak pasik vannak lent.
Nem tudom mi lehet a valós oka......
Mi igazi hús vér pár vagyunk, és le is szoktunk járni a dob u.-moziba!
Ha esetleg ma lenne vállalkozó kedvű pár, mit tervezzük, hogy ma lemegyünk.
Irjatok és egyeztetünk!
Szép napot, legyen szerencsénk!
Tényleg elég szomorú, hogy sok mindenkit izgat a mozi, ennek ellenére valahogy még is csak pasik vannak lent.
Nem tudom mi lehet a valós oka......
Mi igazi hús vér pár vagyunk, és le is szoktunk járni a dob u.-moziba!
Ha esetleg ma lenne vállalkozó kedvű pár, mit tervezzük, hogy ma lemegyünk.
Irjatok és egyeztetünk!
Szép napot, legyen szerencsénk!
Az hogy két pár egymásra találjon lent annak az esélye minimális, ha csaknem előre leszervezitek, de ahhoz még el kell jönniük
túl sok energia, inkább swinger
Pasis beszállóra találtok egyedet, de általában buzik vagy nyuggerek vannak lent...
Habár úgy látom párokat kerestek csak, pasit nem... Nehézkes
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 06. péntek 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 06. péntek 12:28

Pasis beszállóra találtok egyedet, de általában buzik vagy nyuggerek vannak lent...
Habár úgy látom párokat kerestek csak, pasit nem... Nehézkes

Törölt felhasználó (919145)

Szia
Mi a múlt héten voltunk lenn.
A páromon kívűl csak pasik voltak.
Mi meg azt nem keresünk.
Mi meg azt nem keresünk.
Szia
Mi meg azt nem keresünk. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 06. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 06. péntek 11:21
Mi meg azt nem keresünk. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 06. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (910591)

Sziasztok! Valakinek élménybeszámoló, volt mostanában valami akció a Dob utcában vagy Kiraly utcában?
Sziasztok mi egy 25/35 pár vagyunk és pasit pasikat max 4 pasit keresünk magunk melé Gang Bang bulira persze csak a hölgy örömére utazni tudj minimum 18cm es legyen a méreted hely Kartal Panzió 6000 ft egy napra a szoba 06705916185
Sziasztok mi egy 25/35 pár vagyunk és pasit pasikat max 3 pasit keresünk magunk melé persze csak a hölgy örömére utazni tudj minimum 18cm es legyen a méreted 06705916185