köszönjük...majd legközelebb ha valami spontán dolog jut eszünkbe elkezdjük szervezgetni...képet cserélni chatelni a sok kamussal, hogy tuti egy életre elvegyék mindentől a kedvünk...
(Ez egy válasz iwantit üzenetére (2015. 02. 27. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 27. péntek 14:30

Elõtte szerintem szervezhettetek volna itt valakit magatok mellé. Szerintem egy párnak könnyû dolga van, ha srácot keres. A kínálat igen nagy. Az igazi kihívás szóló férfiként lányt vagy párt találni, akik komolyan is gondolják.
Elõtte szerintem szervezhettetek volna itt valakit magatok mellé. Szerintem egy párnak könnyû dolga van, ha srácot keres. A kínálat igen nagy. Az igazi kihívás szóló férfiként lányt vagy párt találni, akik komolyan is gondolják.
(Ez egy válasz 30asparneked üzenetére (2015. 02. 27. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 27. péntek 13:13

szerdán hat körül voltunk lent. Nem voltak sokan és akik voltak azok is inkább csak elvettek az élményből. Végül az egyik kabinban szexeltünk míg a mellettünk lévő kabinból kukkoltak minket....
szerdán hat körül voltunk lent. Nem voltak sokan és akik voltak azok is inkább csak elvettek az élményből. Végül az egyik kabinban szexeltünk míg a mellettünk lévő kabinból kukkoltak minket....
Szombat napközben túl sok szabadidõm lesz. Ha van olyan hölgy vagy pár aki aki szívesen ismerkedne egy 24 éves, sportos intelligens sráccal az ne hezitâljon. Nem feltétlen szobára mennék, akár csak ismerkedni, inni valamit és majd vagy kialakul valami, vagy nem.
Ha valakit èrdekel valami közös program üzenetben tudassa velem.
Üdv!
Ha valakit èrdekel valami közös program üzenetben tudassa velem.
Üdv!
Sziasztok mi egy 25/35 pár vagyunk Kata és Krisztián
Keresünk magunk mellé párokat
minden meg beszélés alapján
kataeskrisztian@gmail.com
tel:06705916185
Keresünk magunk mellé párokat
minden meg beszélés alapján
tel:06705916185
Tegnap megint rossz buz*kkal volt tele a dob utca.. Mi lenne ha egyszer rábasznék a kezére pl a székkel hogy ne nyúljkáljon át fas*ért esedezve...!?!?

Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben tudok utazni
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
30 éves, sportos testalkatú, 178 cm magas vagyok
Ma olyan 4-5 közötti kezdéssel ellátogatok a Dob utcai moziba, párok lányok férfiak társaságát szívesen fogadom
végig nézném szeretkezésed hatvanas pasi vagyok 06 70 5115 777
Sziasztok nem lenne kedve valakinek most talalkozni es ....!! Bp. és környékén.
Sziasztok!Csütörtök du érdemes lenézni?Kiváncsi,ápolt srác vagyok 20/6-os mérettel!
Ma délután valaki Dob utca?
Ma esetleg érdemes lesz lenézni? Szívesen lemennék ha jelezne egy pár, akik biztosan lemennek. Akár akkor is, ha nem keresnek beszállót, csak beszélgetnének, esetleg behívnának, hogy nézhessem õket.
Üdv este érdemes lenézzni Lányok Párok????
Sziasztok mi egy 25/35 pár vagyunk Vasárnap estére keresünk utazni tudó kellemes mérettel rendelkező /min 17cm)pasit pasikat helyünk van Pest megye Aszód mellet lakunk.egy tabu van a popó szex csak komoly pasik jelentkezését várjuk
06705916185
06705916185
Sziasztok mi egy 25/35 pár vagyunk Vasárnap estére keresünk utazni tudó kellemes mérettel rendelkező /min 18cm)pasit pasikat helyünk van Pest megye Aszód mellet lakunk.egy tabu van a popó szex csak komoly pasik jelentkezését várjuk max 3 pasi jöhet szóba
06705916185
06705916185
Jön esetleg ma valaki 7 óra után dob utcába? Lányok párok férfiak?
PARTNERT KERESEK HÉTVÉGÉRE MOZI SZAUNA LÁTOGATÁSRA PESTEN, PÉNTEK,SZOMBAT.
Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
Sziasztok szombaton 21-én szívesen áldoznák a szex oltárán egy kedves hölggyel vagy szimpatikus párral