Orsi néha beírja ide hogy fellép a glory caféban gang bang eseményen, ott lehet vele találkozni. Gondolom más nem érdekli.
(Ez egy válasz janko8 üzenetére (2018. 01. 10. szerda 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Pontosan mi is lesz a gloryban es mikor??
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 10. szerda 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 10. szerda 00:13
Törölt felhasználó (901201)

Elmész a gloryba és ott lesz.
Elmész a gloryba és ott lesz.
(Ez egy válasz janko8 üzenetére (2018. 01. 09. kedd 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia van elerhetoseged..? Puszi Jani
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 09. kedd 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 09. kedd 00:26
Törölt felhasználó (3143052)

A héten csütörtökön megyek a Glory caféba 19 óra után egy kis Gang-Bang-re, ha lenne innen érdeklődő!

A héten csütörtökön megyek a Glory caféba 19 óra után egy kis Gang-Bang-re, ha lenne innen érdeklődő!

Üdv! minket is érdekelne valami ilyen hely
(Ez egy válasz Lemmy is the best üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 12:59

Üdvözletem! Régóta szeretnénk párommal kipróbálni a szexmozit, de mivel nincs tapasztalatunk, így hozzátok fordulok segítségért. Párként melyik helyet tudjátok ajánlani, ahol megvalósíthatjuk régi fantáziánkat? Magyarán szólva arról lenne szó, hogy több pasi a jelenlétemben megdugja őt.
Tippek, ötletek, segítségek, nyugodtan jöhetnek ide is, és prívátba is. Hetero urak érdeklődését is szívesen vesszük. Persze csak prívátban.

Üdvözletem! Régóta szeretnénk párommal kipróbálni a szexmozit, de mivel nincs tapasztalatunk, így hozzátok fordulok segítségért. Párként melyik helyet tudjátok ajánlani, ahol megvalósíthatjuk régi fantáziánkat? Magyarán szólva arról lenne szó, hogy több pasi a jelenlétemben megdugja őt.
Tippek, ötletek, segítségek, nyugodtan jöhetnek ide is, és prívátba is. Hetero urak érdeklődését is szívesen vesszük. Persze csak prívátban.

Sziasztok!
25 éves, sportos, önmagára igényes férfi vagyok. Glory Cafeba lenne kedve eljönni velem valakinek? Lányok, párok, fiúk?
25 éves, sportos, önmagára igényes férfi vagyok. Glory Cafeba lenne kedve eljönni velem valakinek? Lányok, párok, fiúk?
ne foglalkozz a hülyékkel
aki annyiszor lépett már fel a Gloryban és mindig nagy sikert aratott, amikor csak ott volt, annak nem kell bizonygatnia valódiságát.
Maradj sexuálisan ilyen vonzó és nyitott mindig, a többivel meg ne idegesítsd magad.
CSAK irigyek és online recskázóak a fintorgóid... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 07. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 07. vasárnap 16:09
aki annyiszor lépett már fel a Gloryban és mindig nagy sikert aratott, amikor csak ott volt, annak nem kell bizonygatnia valódiságát.
Maradj sexuálisan ilyen vonzó és nyitott mindig, a többivel meg ne idegesítsd magad.
CSAK irigyek és online recskázóak a fintorgóid... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 07. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3143052)

Gondoltam! A te bemutatkozó szöveged is magáért beszél. Egy mondat, 43 helyesírási hiba!

Gondoltam! A te bemutatkozó szöveged is magáért beszél. Egy mondat, 43 helyesírási hiba!
(Ez egy válasz albes üzenetére (2018. 01. 06. szombat 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma valaki glory?
Dob utcába hol? Környéken lakom. Írj privit.
Hát pedig Orsika egy nő,én többször láttam a gloryba,és volt hozzá szerencsém. És igen finom cicus.
(Ez egy válasz spermatika üzenetére (2018. 01. 05. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 05. péntek 20:47

A Melinda84 és az Orsika felhasználó, szerintem ugyanazt a személyt takarja, és aki nem feltétlenül nő - (esetleg transzvesztita vagy valami ilyen), nem tudom mit szeretne így ezzel elérni!
Egyet értek veled
(Ez egy válasz spermatika üzenetére (2018. 01. 05. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)

A Melinda84 és az Orsika felhasználó, szerintem ugyanazt a személyt takarja, és aki nem feltétlenül nő - (esetleg transzvesztita vagy valami ilyen), nem tudom mit szeretne így ezzel elérni!
Sziasztok. Glory Café-ba ki jön most le? Csajok párok?
Nem kívánok veled vitatkozni, a bemutatkozó szöveged téged minősít!
Bár biztos sok nőnek tetszik a stílus...

Hát nem.. Privátban azt írta, hogy 13 óra körül lesz ott. A "jelentem hogy profi hirdető" lehetőség helyett kellene egy olyan, hogy KAMU hirdető.
(Ez egy válasz lyáhim üzenetére (2018. 01. 03. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Orsika biztos nem kamus tegnap volt a Gloryba is
Remek musort adott.

(Ez egy válasz rozsahegyi üzenetére (2018. 01. 03. szerda 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak neem
valszeg sajna pali,hogy rohadna meg
(Ez egy válasz lyáhim üzenetére (2018. 01. 03. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)

valszeg sajna pali,hogy rohadna meg