Szeretnék sokmindent kiprobállni gátlások nélkül, keressetek ,,,
Azért ez Glory cafe kemény kis hely.
Kint a oldalukon irták hogy 2 szexi milf hölgy érkezett
Hát nem akarok senkit megbántani
de 50-60 közötti nagyon duci nagyi nem egy dögös kategoria...és nem az első ilyen volt
Kint a oldalukon irták hogy 2 szexi milf hölgy érkezett
Hát nem akarok senkit megbántani
de 50-60 közötti nagyon duci nagyi nem egy dögös kategoria...és nem az első ilyen volt
Sziasztok!
26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék, akár holnap napközben, utazni tudok.
Képem van fent adatlapomon
privibe írj ha érdekelne
26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék, akár holnap napközben, utazni tudok.
Képem van fent adatlapomon

privibe írj ha érdekelne

Sziasztok!
Igényes hetero párral hölggyel szívesen ismerkednék. Holnap du n van pár aki jönne a Dob utcába? Igényes potens kitartó jó méretü Férfi vagyok)
Igényes hetero párral hölggyel szívesen ismerkednék. Holnap du n van pár aki jönne a Dob utcába? Igényes potens kitartó jó méretü Férfi vagyok)
Fiatal pasi 35-ig szopatna nagy szerszámmal?
Kedden 19 óra után ismét lenézek a Gloryba egy kis Gang-Bang bulira!

26/195/95 keresek párt, vagy solot.írj és megbeszéljük melyik moziban
Ma hölgy a glory ban? Ki kísèrne el?
Fiatal srác megszopatna méretes szerszámmal ma reggel diszkréten? Bp
Sziasztok. Mostanság egy kedves Bp-i pár vagy egy nő csaj aki jönne vagy megy le a Glóry Caféba?
Sziasztok!
Ma estére keresek partnert egy kedves lány, hölgy vagy pár személyében! 18/4 intim mérettel, képem van, miután én is kaphattam! Ha ma este mindenki jól érzi magát, akkor rendszeres szexkapcsolat is kialakulhat! Dob utcát vagy Gloryt esetleg meglátogatja ma hölgy vagy pár?
Ma estére keresek partnert egy kedves lány, hölgy vagy pár személyében! 18/4 intim mérettel, képem van, miután én is kaphattam! Ha ma este mindenki jól érzi magát, akkor rendszeres szexkapcsolat is kialakulhat! Dob utcát vagy Gloryt esetleg meglátogatja ma hölgy vagy pár?
Sziasztok!
Ma pár vagy bi-pasi tervezi a Glory-t?
Beszallnek, vagy konnyen adnam magam...
Ma pár vagy bi-pasi tervezi a Glory-t?
Beszallnek, vagy konnyen adnam magam...
Ma 17 után lemegyünk a Dob utcába.
Sziasztok. Glory Café-ba jár nő csaj innen? Vagy pár?
Sziasztok!
Péntek estére/éjjelre keresek kedves hölgyet, párt Budapesten. Diplomás, igényes, sportos pasi vagyok, 18/4 intim mérettel. Zsákbamacskát sem szeretnék árulni: nem vagyok független (bár csak szex esetében ez talán kevésbé lényeges). Ha jól érezzük egymást, akkor rendszeres együttlétekben is benne vagyok hosszú távon! Képem itt van, így valamilyen formában a partnertől is elvárás (itt GG-n, mailben, stb). Dob utca vagy Glory Cafe jöhet szóba, a többi nem
Péntek estére/éjjelre keresek kedves hölgyet, párt Budapesten. Diplomás, igényes, sportos pasi vagyok, 18/4 intim mérettel. Zsákbamacskát sem szeretnék árulni: nem vagyok független (bár csak szex esetében ez talán kevésbé lényeges). Ha jól érezzük egymást, akkor rendszeres együttlétekben is benne vagyok hosszú távon! Képem itt van, így valamilyen formában a partnertől is elvárás (itt GG-n, mailben, stb). Dob utca vagy Glory Cafe jöhet szóba, a többi nem
Ma azaz kedden keresek aktív uni srácokat többeshez!!
Vagy persze szexmoziban, ill. Glory-ban is találkozhatunk

Sziasztok!
Ma késő délutántól estig (kb. 16-21h) keresem partnerem! Diplomás, igényes, sportos pasi vagyok (nem sportszelettől, hanem edzéstől!), 18/4 intim mérettel!
Csak Budapest jöhet szóba, hely kellene!
Képeim vannak, így a jelentkezővel szemben is elvárás!
Ma késő délutántól estig (kb. 16-21h) keresem partnerem! Diplomás, igényes, sportos pasi vagyok (nem sportszelettől, hanem edzéstől!), 18/4 intim mérettel!
Csak Budapest jöhet szóba, hely kellene!
Képeim vannak, így a jelentkezővel szemben is elvárás!
Szerdán 17 óra körül lemegyünk a Dob utcába. Remélem lesz valaki

Sziasztok. 26-án (pénteken) megyünk a glory hole cafeba. Nincs kedvetek csatlakozni?