Mikor tervezitek, hogy lementek? Ha engeditek, csatlakozok
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2018. 11. 06. kedd 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párral mi is szivesen lemennénk
(Ez egy válasz Izgatópáros üzenetére (2018. 11. 06. kedd 04:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Keress minket privát üzenetben!
Mi szívesen lemennénk. Első körben kukkolni is lehet?
Mikor van Ági a Glorycafeban?
Sziasztok.
A Dob utcai moziban mikor érdemes menni? Mikor vannak többen?
Esetleg pár aki menne mostanában?
Van ott is glory hole?
A kabin ajtót nyitva lehet hagyni, ha azt szeretnéd, hogy kukkoljanak, vagy beszáljanak?
A moziban, filmnézés közben szokott lenni akció? Mi szeretjük nyilvánosan mások előtt csinálni
Előre is köszi a válaszokat.
A Dob utcai moziban mikor érdemes menni? Mikor vannak többen?
Esetleg pár aki menne mostanában?
Van ott is glory hole?
A kabin ajtót nyitva lehet hagyni, ha azt szeretnéd, hogy kukkoljanak, vagy beszáljanak?
A moziban, filmnézés közben szokott lenni akció? Mi szeretjük nyilvánosan mások előtt csinálni

Előre is köszi a válaszokat.
Jövő hétvégén mindkét napon lesz, ahogy olvastam.
(Ez egy válasz Jozsfm üzenetére (2018. 11. 03. szombat 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Ági nagyon jó volt a Gloryban. Ha lesz, biztos megyek még!
Ma este tervezzük először alkalmi partneremmel meglátogatni a Glory-t.
Más pár akikkel megismerkedhetnénk? Kezdők vagyunk ilyen téren.
Más pár akikkel megismerkedhetnénk? Kezdők vagyunk ilyen téren.
Sziasztok. Gondoltam jövő héten ellatogatok a Glory Caffe ba.
Lenne esetleg egy hölgy vagy pár akivel vagy akihez csatlakozhatnék.? Meg nem voltam.. Privátba kerlek írj ha lenne ilyen hölgy vagy pár.
Szép estét.
Lenne esetleg egy hölgy vagy pár akivel vagy akihez csatlakozhatnék.? Meg nem voltam.. Privátba kerlek írj ha lenne ilyen hölgy vagy pár.
Szép estét.
Párként hová érdemes mennünk tapasztalatot gyűjteni?
gloryrol van valakinek friss elmenye? Erdemes lenezni?
Jól jönne nő vagy pár a dob utcába, túl som itt a pasi.
Kabinozó nő a napokban?
Sziasztok!
Szerda délután Budapestre utazok.
Szeretnék menni sexmoziba, vagy a Glory Cafféba.
Mit ajánlotok, és lenne ott valaki más is?
Írj maiba: 40spasi@gmail.com
Üdv.
Szerda délután Budapestre utazok.
Szeretnék menni sexmoziba, vagy a Glory Cafféba.
Mit ajánlotok, és lenne ott valaki más is?
Írj maiba: 40spasi@gmail.com
Üdv.
Én is dicsértem a helyet eddig mindig is, az meg hogy neked sértő a "kocsma" szó arról nem tehetek. De akkor legyen bár. De ne zavarjon hogy a kávézót is odaírtam.
Hogyne!
Dob utcai szexmoziban méretes pasinak vagy párnak is örülnénk szombaton délután felé, 16 óra után.
Mármint hol? Glory gyakorlatilag egy kávézó/kocsma ahol néha van gangbang meg párok meg 3 szinten az ami belefér meg amit engedtek. Lent kabinok vannak ablakkal meg szopólyukakkal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 26. péntek 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 26. péntek 22:21
Törölt felhasználó (3901012)

Sziasztok!Valaki megírnà nekünk,hogy ez miről szól,mi törtènhet ott? Mert ha jó meglàtogatnánk!Köszi!
Sziasztok!Valaki megírnà nekünk,hogy ez miről szól,mi törtènhet ott? Mert ha jó meglàtogatnánk!Köszi!