Sziasztok holnap(szombat) 15:30-tól 17:30-ig pár esetleg a dob utcai moziban? Én ápolt jóképű 32 éves srác!
A Dob utcai mozi lehúzta a redőnyt.
Hali. Holnap (márc. 23) de9:30 tól kb12:30 ig lesz szabadidőm, szexmozi látogatást tervezek. Intim center vagy király u.. Sajna a dob u.-i csak délután nyit. Valaki esetleg lesz valamelyikben?
Sziasztok én tervezem privátban írtam
(Ez egy válasz hhretizoko üzenetére (2019. 03. 20. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Holnap megy valaki a Dob utcai moziba?
Holnap napközben valahol...?
Glory Café? Más swinger klub? Ismerkedjünk és menjünk!
Kedd illetve csütörtök délután ráérnék egy kis kabiozásra.
Pont ilyenkor nem vagyok. Mi történt?
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2019. 03. 17. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Mozgalmas éjszaka volt a GloRyban

Mit hallanak füleim…. Tényleg bezárják a tradicionalis dob utcai mozit?? Mi lesz helyette??. Tudja valaki?
Valaki most 40 évalatt?
A tegnapi dob utcai pár, szőkésbarna göndőr hajú hölgytaggal itt van? Írjatok. Szuper volt

Köszi. 25.-i héten lenézek.
Kiváncsi vagyok mikor és hogy van ott vetítés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 13. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 13. szerda 08:24
Kiváncsi vagyok mikor és hogy van ott vetítés.

Törölt felhasználó (901201)

vannak kabinok ahova elvonulhatsz egy filmmel kiverni, gondolom vendéget is fogadhatsz. Meg van egy kis mozi rész ahol meleg buli van, és annak az oldalon van két vagy mennyi kabin ami lyukakkal a moziterem felé néz egy ilyen kis beállóban.
Rendes kabinsor a glory cafében van, a dob utcai nem tudom milyen.
Rendes kabinsor a glory cafében van, a dob utcai nem tudom milyen.
vannak kabinok ahova elvonulhatsz egy filmmel kiverni, gondolom vendéget is fogadhatsz. Meg van egy kis mozi rész ahol meleg buli van, és annak az oldalon van két vagy mennyi kabin ami lyukakkal a moziterem felé néz egy ilyen kis beállóban.
Rendes kabinsor a glory cafében van, a dob utcai nem tudom milyen. (Ez egy válasz wedgar üzenetére (2019. 03. 12. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Rendes kabinsor a glory cafében van, a dob utcai nem tudom milyen. (Ez egy válasz wedgar üzenetére (2019. 03. 12. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor ott nincs is lyuk? Csak kabinok? Kukkolni lehet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 11. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 11. hétfő 10:19
Törölt felhasználó (901201)

A király utcában nincs "cafe", az egy szexshop+mozi ahol többnyire idős férfiak verik ki egymásnak.
A glory máshol van
A glory máshol van
Sziasztok ! Ma este glorycafe párok?
Sziasztok, hogy sikerült az este?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 13:58
Törölt felhasználó (3959872)

Ma este 8-kor megyünk a Glory cafe-ba.

Tolna megyében nincs esetleg sex mozi?
Gloryban ma pár?