Sziasztok ma kiràly utca sexmoziba lejönne valaki délutan 2-3 fele ?
Igen, de csak rövid ideig voltunk.
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2020. 07. 15. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben nincsen szexmozi, ki tud mondani róla valamit, vagy van valamerre?

Sziasztok. Jövőhéten valamelyik este barátnőmmel mennék a Gloryba. A terv, hogy CD-ként beöltözve előtte szopjak pasikat lyukon keresztül. Ő csak nézne.... DE! Párokkal összegabalyodhatunk kölcsönösen is.
Ma este valaki szexmozi?Hölgyek,párok esetleg?Még nem voltam sosem,egy idegenvezetőt szívesen fogadnék!
Szia! Mentek ma délután? Ha igen, hány körül lehet rátok számítani?
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2020. 07. 15. szerda 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Holnap glory ba jőn heteró pár vagy csaj?
Összejött a cumi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 14. kedd 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 14. kedd 17:09
Törölt felhasználó (4300392)

Fiatal barátnőm megnezné hogy cumizok! Kanos ápolt faszit keresünk ma 7 után a gloryba.
Holnap délután lehet. Nem jössz?
(Ez egy válasz kanizsaifiu üzenetére (2020. 07. 15. szerda 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Péntek délelőtt megy valaki innen a Hegedűsbe?
Elszomorító. Azért köszönöm az infót.
Fiatal barátnőm megnezné hogy cumizok! Kanos ápolt faszit keresünk ma 7 után a gloryba.
Sziasztok. Bartók moziról kérnék véleményeket. Hetero férfi vagyok.
Ma megy pár valamerre?
Soha nem voltam még de szívesen lemennek holnap, de egyedül nem szeretnék

Ma déltől a király úti moziba szopnék,egyoldalúan, vékony, fiatal pasit.
Sziasztok!
Holnap esze hölgy,pár szexmozi?Szívesen lennék partner!Privatban részletek,ha komoly a szándék!
Holnap esze hölgy,pár szexmozi?Szívesen lennék partner!Privatban részletek,ha komoly a szándék!
Sziasztok ma valaki sexmozi ??
Szia,én igen írj privátba
(Ez egy válasz recskaboys19 üzenetére (2020. 07. 04. szombat 01:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Holnap király utcai sexmoziba megyek delutáni orákba !
Kinek lenne kedve ????? Privátba irjatok 35 eves korig
Kinek lenne kedve ????? Privátba irjatok 35 eves korig