Szisztok,
Ma késő du lemennénk haverommal Glory caféba. Párokat várunk, de egymással is eljátszunk a kabinban, szívesen elégítene ki más pasikat is.
Ma késő du lemennénk haverommal Glory caféba. Párokat várunk, de egymással is eljátszunk a kabinban, szívesen elégítene ki más pasikat is.
Sziasztok.17 èn hètfőn tervezik valakik meglátogatni a Glory cafét?Szabad leszek dèlután,èjszaka.Esetleg más buli valahol??????Többes,páros,bi is okè.Írjatok.Èn intelligens,izmos pasi vagyok,szèp szerszámmal.
Délelött valaki valamelyik moziba cumizna?
Csak ma délelőtt jó ?
(Ez egy válasz botya üzenetére (2020. 08. 12. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap napközben megy pár mozizni
Ma pár menne moziba?
Sziasztok. Mai nap nyitásra megyek a Glory-ba, 27 éves férfiként ismerkednék egy nyitott párral aki kedveli a sportos testalkatot és a nagy intim méretet.
Szombat délelőtt a Hegedűsbe valaki /k/ megszoptatnának. Nézőtéren is oké.
Tudja valaki ma Mary megy a Gloryba?
Ma este 8-tól szintén ott leszek! Múltkor isteni volt, fiú-lány pár társaságát keresem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 13. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 13. csütörtök 15:05
Törölt felhasználó (4148562)
Sziasztok. Mai nap nyitásra megyek a Glory-ba, 27 éves férfiként ismerkednék egy nyitott párral aki kedveli a sportos testalkatot és a nagy intim méretet.
Most jöttem el onnan... Visszamegyek...
sziasztok vanot ojan kabin amiben ágyisvan
Gloryba most jön valaki? Legfőképp pár lenne jó!
Itt vagyok, de jól bezárkóztatok...
Most értem ide, azt mondtàk a srácok, hogy nincs bent pár
(Ez egy válasz Voyeur man üzenetére (2020. 08. 15. szombat 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig volt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 15. szombat 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 15. szombat 23:43
Törölt felhasználó (25370)
Most értem ide, azt mondtàk a srácok, hogy nincs bent pár
Sikerült találkozni velük?
(Ez egy válasz Voyeur man üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak láttam őket bemenni a kabinba. Valamint hallottam őket. Mondjuk a hölgynek igen erotikus hangja volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 16. vasárnap 00:10
Törölt felhasználó (25370)
Sikerült találkozni velük?
Király utcába holnap dél körűl valaki elkisérne?
Szisztok.
Ma du 4-5 fele Gloryban?
Ma du 4-5 fele Gloryban?

vazelinator

BANÁN71
Lucy Bell