Hali -11 fele lesz valaki királyba?
Szóljatok ha mentek, nyitás körül bårmikor ott tudok lenni
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2020. 11. 05. csütörtök 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 05. csütörtök 21:14

Azért volt, hogy mi 17 órakor már úgy mentünk, hogy ment a gabalyodás... Kv nélkül azonnal indultunk az alsó szintre.

Azért volt, hogy mi 17 órakor már úgy mentünk, hogy ment a gabalyodás... Kv nélkül azonnal indultunk az alsó szintre.
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2020. 11. 05. csütörtök 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 05. csütörtök 10:56

Hétvégén ott később indul az élet, 19 óra körül. De ha az oldalukon ír pár a korai érkezésükről, akkor lesznek már nyitás körül is. Figyeld az üzenőfalukat!
Mostverdemes lemeni a Kiralyutcai moziba?
Köszönöm az infót!
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2020. 11. 05. csütörtök 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 05. csütörtök 10:56

Hétvégén ott később indul az élet, 19 óra körül. De ha az oldalukon ír pár a korai érkezésükről, akkor lesznek már nyitás körül is. Figyeld az üzenőfalukat!
Sziasztok,holnap tervezem benézek a hegedűs utcai moziba, vélemények ? valaki esetleg?
Sziasztok!
lenne esetleg ma pár v szóló hölgy aki társaságot keres , és akár csak ismerkedni beszélgetni , aztán majd ami ahogy alakul, együtt meglátogatni Glory Cafe t? részletekért privátban ha lehet
lenne esetleg ma pár v szóló hölgy aki társaságot keres , és akár csak ismerkedni beszélgetni , aztán majd ami ahogy alakul, együtt meglátogatni Glory Cafe t? részletekért privátban ha lehet

(Ez egy válasz K. Krisz30 üzenetére (2020. 11. 04. szerda 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 04. szerda 12:22

Sziasztok! Pénteken lemennék kora délután a Glory Cafe ba! Lesz lent valaki? Még nem voltam de kíváncsi vagyok!
Én voltam többször szerintem jó. attól függ mit akarsz ott csinálni. Van 1 -és 2 személyes kabin.
(Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2020. 11. 02. hétfő 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 02. hétfő 22:34

Sziasztok.
A Károly körúton lévő Intim centerbe jár valaki?
Állítólag ott is vannak kabinok és Glory is. Tapasztalatok? Érdemes benézni?
hali hogyan viselkednek ott? kíváncsi vagyok még nem voltam valaki beszámolna az ott látottakról?
Sziasztok! Pénteken lemennék kora délután a Glory Cafe ba! Lesz lent valaki? Még nem voltam de kíváncsi vagyok!
Sziasztok!Csütörtök délelőtt 10-11 között pár vagy hölgy a Király moziban? Valószínűleg esélytelen....mindenesetre én ott leszek!
Szívesen ismerkednék!

Sziasztok! Király utcai moziba érdemes ma este lemenni?
Szia
Nekem eddig csak negativ tapasztalatom volt ott sajnos.
A dolgozok elegge ‘lekezeloek” es a forgalom sem volt nagy.. (Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2020. 11. 02. hétfő 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 02. hétfő 22:34
Nekem eddig csak negativ tapasztalatom volt ott sajnos.
A dolgozok elegge ‘lekezeloek” es a forgalom sem volt nagy.. (Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2020. 11. 02. hétfő 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Sziasztok.
Sziasztok! Holnap jönne vki glory caféba? (:
kabinos játékhoz keresek nőt
21re a Gloryba leszünk. Kabinoznánk.
ok... értem... sehova,,,,
ma este... valaki?? melyik moziba menjek??)