Keresek olyan hetero urat,fiút aki szívesen megnézne barátnőm amatőr szexfilmjét,és szívesen hokizna rá velem...
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek ne írjanak!
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek ne írjanak!
Csak az értetleneket szoktuk tiltani.
De válaszoltunk mint mindenkinek amúgy...
Persze támadj csugodtan...
Feladó: Jomeretu75
Címzett: KataTomi11
Érkezett: 20-12-21 09:01
Tárgy: Re: Re: Ismerkedés
Hát ez nem jó hír. De azért köszönöm hogy válaszoltál! Nyelves csókom a puncidra! Pisti
Ezt írtad:Szia.
Köszi, de a fiatalabb korosztályt keressük.
Ezt írtad:
Sziasztok. Szép napot. Pisti vagyok a IX kerületből. Ismerkedtek egy érett potens pasival? Imádok puncit nyalni, és azt is ha szopnak! Igaz hogy még pasi nem szopott,de szerintem mindent ki kell próbálni egyszer! Köszönöm ha válaszoltok! Nyelves csókom a gyönyörű húsevő virágodra Kata Mary? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 02. vasárnap 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 02. vasárnap 15:28

De válaszoltunk mint mindenkinek amúgy...
Persze támadj csugodtan...

Feladó: Jomeretu75
Címzett: KataTomi11
Érkezett: 20-12-21 09:01
Tárgy: Re: Re: Ismerkedés
Hát ez nem jó hír. De azért köszönöm hogy válaszoltál! Nyelves csókom a puncidra! Pisti
Ezt írtad:Szia.
Köszi, de a fiatalabb korosztályt keressük.
Ezt írtad:
Sziasztok. Szép napot. Pisti vagyok a IX kerületből. Ismerkedtek egy érett potens pasival? Imádok puncit nyalni, és azt is ha szopnak! Igaz hogy még pasi nem szopott,de szerintem mindent ki kell próbálni egyszer! Köszönöm ha válaszoltok! Nyelves csókom a gyönyörű húsevő virágodra Kata Mary? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 02. vasárnap 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4337872)

Ti mindenkit letiltotok aki írni mert nektek!?
Ma áramlik ki a szentlélek? Na akkor egy kis Glory 20 órától gangbanggal...

Sziasztok valaki valahova ?
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor mentek megint a Glory Cafeba?
Szívesen el mennék én is.
Bisex vagyok (Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2021. 05. 21. péntek 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 21. péntek 18:37
Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor mentek megint a Glory Cafeba?
Szívesen el mennék én is.
Bisex vagyok (Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2021. 05. 21. péntek 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap este ismét megyünk a Gloryba. Bi aktív pasikat várunk a kabinoknál.

Asszonyok lányok párok ?terveznek menni?
Nagyfarkú, aktív srácot, srácokat, pasikat keresek, kiadós szexre! Érd-Bp. és környékéről!! Írjatok üzit!!!
Lányok párok jönnek most Gloryba ?
Holnap este ismét megyünk a Gloryba. Bi aktív pasikat várunk a kabinoknál.

Hali ma holnap gloryba megy valaki ??
Ki megy ma innen gloryba?
Üdv. Melyik moziban érdemes menni ma?
Mi is sokszor beugrottunk egy kis nap közbeni mókára, ha épp Budapesten jártunk. De jó is volt
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2021. 04. 11. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 11. vasárnap 16:40

A napokban jártunk arra sétálni. Szuper emlékek jöttek elő, a legjobb hely volt a városban. Bármikor mentünk mindig volt valami akció. Mindegy, hogy napközben vagy este mentünk, szuper párok, pasik voltak. A filmforgatásokról nem is beszélve.
Gloryban ma valaki ? Párok ?
Sziasztok!
Ma este megyünk a Glory Cafe-ba.
A kabinoknál aktív bi pasikat kényeztetnénk.
Ma este megyünk a Glory Cafe-ba.
A kabinoknál aktív bi pasikat kényeztetnénk.

Van ennek friss weboldala ? Mennyi a belépő ? Mikor szokott több páros lenni ?
Sziasztok,még nem voltam sosem a Király utcában, de szerintem ma este kipróbálom

A király utcai is nyitva ?
Sziasztok! Kicsit elvagyok havazva. Ha csütörtökön időben végzek, beugrom egyet inni !
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2021. 05. 10. hétfő 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 10. hétfő 19:42

El vagy tűnve!
Csütörtökön ihatnánk már egy újranyitásit a Gloryban.
20 óra felé érkezünk.

Mindenhova kell a kártya, moziba, GC-be, TT-be, DL-be egyaránt.