Megyek én is, remélem ma is olyan sok pár lesz, mint tegnap!
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2021. 07. 17. szombat 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi megyünk 9 körül. Megnézzük a lányokat. IS.
(Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2021. 07. 17. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 17. szombat 08:36

Ma irány a Glory Cafe!!!
Ki jön?
"A mesékben általában a gonosz mostoha egy ellenszenves figura. Na most szombaton viszont nálunk beigazolódik az ellenkezője!
Ki jön?
"A mesékben általában a gonosz mostoha egy ellenszenves figura. Na most szombaton viszont nálunk beigazolódik az ellenkezője!
22 óra körül érkezik Betty a mostohájával, és egy forró leszbi showt tartanak, ami a végén gangbang buliba fordul majd, és a jelentkezők csatlakozhatnak hozzájuk!
(Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2021. 07. 17. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 17. szombat 08:36

Ma irány a Glory Cafe!!!
Ki jön?
Ki jön?
Ma irány a Glory Cafe!!!
Ki jön?
Ki jön?
Megy valaki gloryba?
Köszönöm
akkor ma este Glory lesz
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2021. 07. 16. péntek 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 16. péntek 00:53

glorycafe Baross utca, ott lesznek pénteken a legtöbben, a mozikban van hogy csak 2-10 fő között bármi elképzelhető, azok közül a Király utcai és a Hegedűs Gy. utcai pörög a legjobban
glorycafe Baross utca, ott lesznek pénteken a legtöbben, a mozikban van hogy csak 2-10 fő között bármi elképzelhető, azok közül a Király utcai és a Hegedűs Gy. utcai pörög a legjobban
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 15. csütörtök 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 15. csütörtök 21:00
Törölt felhasználó (4570002)

Üdv! Péntek este lemegyek valamelyik szex moziba.
Melyikben lesz a legtöbb élet szerintetek? És hol van?
Hetero 29 éves,sportos,vékony,igényes srác vagyok bi hajlamokkal.
Illetve ez a Glory amiről mindenki beszél hol található?
Üdv! Péntek este lemegyek valamelyik szex moziba.
Megy ma valaki gloryba ?
Sziasztok! Ma napközbeni játszadozásra keresek budapesti pár. Imádok ismeretlen nőt ujjazni, szopatni és dugni, akár autóban vagy nyilvános (persze azért némileg eldugott, nem annyira szem előtt lévő helyen). Magas, igényes, csupasz farkú férfi vagyok, aki oda van az ilyen kalandokért. Privátban elértek! Szép napot!
Mennyi ideig van ott a be hirdetett hölgy ?
Nem független, harmincas, igényes, középvezetőként dolgozó pasiként keresek alkalmi, izgalmas kalandot Budapesten vagy Érden, illetve ezek vonzáskörzetében. Előbbi esetben hely kell, utóbbi településen van helyem alkalmanként.
A külső fontos (nem kell topmodell legyél, de légy igényes, dekoratív, egyik sem súly vagy magasság függvénye), életkor másodlagos, ha bevállalós a partner és megfog benne (bennük?) valami. Van tapasztalatom a nálam jóval fiatalabb és érettebb korosztállyal is, illetve többesben, cuckoldban.
Én 174/75 sportos, mások által jónak tartott, férfias, nem szőrtelen pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. A szexben nagyon nyitott, nagyon sok variáció érdekelhet
Fontos, hogy mivel nem vagyok független, alkalmanként rendelkezem szexre fordítható szabadidővel, de mindent megoldok.
UPDATE: ha lenne biztos partner július 23 péntek, vagy augusztus 2 hétfő napközbenre, lehetőleg hellyel, akkor szabaddá tenném magam egész napra!
A külső fontos (nem kell topmodell legyél, de légy igényes, dekoratív, egyik sem súly vagy magasság függvénye), életkor másodlagos, ha bevállalós a partner és megfog benne (bennük?) valami. Van tapasztalatom a nálam jóval fiatalabb és érettebb korosztállyal is, illetve többesben, cuckoldban.
Én 174/75 sportos, mások által jónak tartott, férfias, nem szőrtelen pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. A szexben nagyon nyitott, nagyon sok variáció érdekelhet

Fontos, hogy mivel nem vagyok független, alkalmanként rendelkezem szexre fordítható szabadidővel, de mindent megoldok.
UPDATE: ha lenne biztos partner július 23 péntek, vagy augusztus 2 hétfő napközbenre, lehetőleg hellyel, akkor szabaddá tenném magam egész napra!
Egy lányról több képeket látni ?hol lehet
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2021. 07. 14. szerda 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 14. szerda 12:57

A főoldalon vannak fent képek és pár nappal előre meghirdetve hogy melyik lány jön.
A főoldalon vannak fent képek és pár nappal előre meghirdetve hogy melyik lány jön.
(Ez egy válasz Anti25 üzenetére (2021. 07. 13. kedd 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 13. kedd 13:12

És hol lehet azokról a lányokról képeket találni amelyik vállal partyt ?
Ma valaki 8 körül glory ?
Ma közös hokira és szopatásra valaki?
És hol lehet azokról a lányokról képeket találni amelyik vállal partyt ?
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2021. 07. 13. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 13. kedd 12:34

Szinte minden este van valami "esemény", de kiszámíthatatlan mikor mi történik, van hogy lent van 3-4 pár is és megy a móka, van amikor csak 1-2. Pénteken vannak a legtöbben.
Szinte minden este van valami "esemény", de kiszámíthatatlan mikor mi történik, van hogy lent van 3-4 pár is és megy a móka, van amikor csak 1-2. Pénteken vannak a legtöbben.
(Ez egy válasz Anti25 üzenetére (2021. 07. 13. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 13. kedd 11:41

Csütörtökön érdemes lemenni a gloryba ? Meg nem voltam ilyen helyen
Csütörtökön érdemes lemenni a gloryba ? Meg nem voltam ilyen helyen
Hegedűsbe valaki 9 után??