Hétfő délelőtt valaki intimcenter prívátba írj
Izgat hogy nézném a pórnot és átdugnám a lyukon és valaki bekapná
még nem voltam szexkabinban pórnot nézni vélemények?
Valaki jár a Intimcenterbe
Lemész, iszol, megnézed a műsort vagy be is szállsz, jól érzed magad. Nem kell átöltözni. Leginkább többesekre, gangbangekre számíts, viselkedj normálisan és nem lesz gond.
(Ez egy válasz Sanya96 üzenetére (2021. 09. 08. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 08. szerda 11:18

Sziasztok!
Tervezek menni Glory Caféba, viszont még sose voltam. Valaki tudna segíteni nekem akár privátban, hogy mire számítsak? Esetleg ha valakivel menni tudnék az se lenne rossz.
25 éves pasi vagyok.
Tervezek menni Glory Caféba, viszont még sose voltam. Valaki tudna segíteni nekem akár privátban, hogy mire számítsak? Esetleg ha valakivel menni tudnék az se lenne rossz.
25 éves pasi vagyok.
Gloryba elkísérne ma valaki?
Sziasztok!
25 éves pasi vagyok.
25 éves pasi vagyok.
Sziasztok! Ma délután a Gloryban hölgy vagy pár lenne esetleg?
Sziasztok! Ezen a héten (2021.09.09.) csütörtökön a délelőtti órákban (10-12-ig) lent leszek a Király utcai szexmoziban. Szívesen találkoznék Párral,Hölgyel vagy Férfivel a nagyteremben! Természetesen a belépőt én állnám! Amennyiben lenne kedve(tek)d és idő(tök)d....keress privát üzenetben és egyeztetünk. Persze előtte a bemutatkozásom sem maradna el. Ez csak egy felhívás...ettől még semmi sem kötelező. Én biztos hogy ott leszek! Szép napot!
Sziasztok!
Pénteken meglátogatnám a glory cafét..csatlakozna hozzám hölgy/pár?
Pénteken meglátogatnám a glory cafét..csatlakozna hozzám hölgy/pár?

Sziasztok! Holnap közös hoki a Hegedűs moziba délelött?
Holnap este 8-tól megint Glory cafe...
Ma valaki a király ba vagy a hegedűs be?
Mikor mentek legközelebb?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 02. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 02. csütörtök 14:13
Törölt felhasználó (4543862)

Sziasztok!
Ma 6-7 fele lemegyek egy fiatal csajszival. A kabinoknál leszünk és ápolt farkakat várunk
Alapvetően a csaj csak néző lesz, valamint kézzel besegít, szopni én fogok, de ha nagyon belejövünk ő is bekap egy két kemény botot
Ma 6-7 fele lemegyek egy fiatal csajszival. A kabinoknál leszünk és ápolt farkakat várunk

Sziasztok! Ezen a héten csütörtökön a délelőtti órákban (10-12-ig) lent leszek a Király utcai szexmoziban. Szívesen találkoznék Párral,Hölgyel vagy Férfivel a nagyteremben! Természetesen a belépőt én állnám! Amennyiben lenne kedve(tek)d és idő(tök)d....keress privát üzenetben és egyeztetünk. Persze előtte a bemutatkozásom sem maradna el. Ez csak egy felhívás...ettől még semmi sem kötelező. Én biztos hogy ott leszek! Szép napot!
Sziasztok!
Ma este 20-körül megyünk a glory cafeba a feleségem Születésnapja van szeretne gangban. Aki a múlthéten volt az tudja kiről van szó.
Ma este 20-körül megyünk a glory cafeba a feleségem Születésnapja van szeretne gangban. Aki a múlthéten volt az tudja kiről van szó.
Sziasztok!
A Hegedűs Gyula utcában még van mozi terem, esetleg kabin? Vagy már megszűnt??
A Hegedűs Gyula utcában még van mozi terem, esetleg kabin? Vagy már megszűnt??
Sziasztok!
Alapvetően a csaj csak néző lesz, valamint kézzel besegít, szopni én fogok, de ha nagyon belejövünk ő is bekap egy két kemény botot

Sziasztok! A jövő héten meglátogatnám a Király vagy a Bartók mozit a délelőtti órákban! Melyiket ajánlanátok inkább? Biszex pasi vagyok....úgyhogy ha lennének pasik...nem zavarna...sőt! Valószínűleg a Bartók lesz, mert az esik közelebb...de ha biztosan jönne valaki....akkor persze oda mennék! Köszönöm a segítségeteket! Privát üzenetben keress!
érdemes fél 8 előtt érkezni, mert ha Anikó kezdi a program kevés töltény marad neked
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2021. 09. 01. szerda 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)