Sziasztok! Miskolcon van mozi?
Friss hus nem vagyok elég sokszor voltam már lent de meg uzenetben is irt kulon
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 18. hétfő 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 18. hétfő 16:41

Törölt felhasználó (4574732)

Már láttam itt több ilyen esetet hogy így csalnak oda a király utcába naív kis friss húsokat. Vagy valamelyik "vendég" vagy a hely csinálhatja, passz. De szerintem nyugodtan lehet alapnak venni hogy párok oda nem járnak mert gusztustalan.
Holnap délelőtt 10-10.30 a Hegedűsbe jönne valaki?
Már láttam itt több ilyen esetet hogy így csalnak oda a király utcába naív kis friss húsokat. Vagy valamelyik "vendég" vagy a hely csinálhatja, passz. De szerintem nyugodtan lehet alapnak venni hogy párok oda nem járnak mert gusztustalan.
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2021. 10. 18. hétfő 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 18. hétfő 13:14

Egyedul se
Sem parban sem sehogy nem volt ott…
Gondolom monitor mogul erre hokizik….

Egyedul se

Ezt a nagy kamut
Ez mire jo???? (Ez egy válasz Happy pasi üzenetére (2021. 10. 17. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 17. vasárnap 17:46
Ez mire jo???? (Ez egy válasz Happy pasi üzenetére (2021. 10. 17. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap (10.18. hétfőn) délelőtt 10.30 körül 42 éves ribanc hölgy ismerősömmel megyünk a Király utcai moziba. Nagyfaszú pasikat váruk. Gyertek minél többen. Mindketten szopunk, de a hölgy baszható is!
Köszi.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2021. 10. 16. szombat 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 16. szombat 22:05

A Hegedűsben nagyon változó, van hogy egy nap 2-3 pár, de van hogy 3 napig semmi (vagy ha jönnek is csak körbenéznek és már mennek is).
A Gloryban előfordulnak minden nap, péntek-szombat este 7-10 között van általában a legnagyobb buli, akkor van a legtöbb pár/hölgy is. S igen, oda a többesekért mennek. Szóval könnyen előfordulhat hogy nem 3-as lesz hanem sokkal nagyobb mulatság
Ettől még szimpátia alapon működik ott is a dolog.
A Gloryban előfordulnak minden nap, péntek-szombat este 7-10 között van általában a legnagyobb buli, akkor van a legtöbb pár/hölgy is. S igen, oda a többesekért mennek. Szóval könnyen előfordulhat hogy nem 3-as lesz hanem sokkal nagyobb mulatság

Köszi az infót!
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2021. 10. 16. szombat 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 16. szombat 16:43

Szia, Szóló lányok és mindenre kapható párok csak a Glory Holeban vannak. Azt is ki kell fogni, leginkább péntek és szombat este futhatsz bele a legnagyobb bulikba
Bár mi éppen a sok ember miatt megyünk nyitás után, nem a fő időben.
Bár mi éppen a sok ember miatt megyünk nyitás után, nem a fő időben.
Aki tudja, hogy jön, kérjük üzenetben jelezze.
(Ez egy válasz Happy pasi üzenetére (2021. 10. 17. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 17. vasárnap 17:46

Holnap (10.18. hétfőn) délelőtt 10.30 körül 42 éves ribanc hölgy ismerősömmel megyünk a Király utcai moziba. Nagyfaszú pasikat váruk. Gyertek minél többen. Mindketten szopunk, de a hölgy baszható is!
Ma valaki szopatna? Vagy szopna?
robikaa11@freemail.hu
robikaa11@freemail.hu
Sziasztok!
Nálam akár össze lehetne hozni egy jó kis bulit! Itt legalább minden van! (Ez egy válasz .Aphrodite üzenetére (2021. 10. 08. péntek 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 08. péntek 16:29
Nálam akár össze lehetne hozni egy jó kis bulit! Itt legalább minden van! (Ez egy válasz .Aphrodite üzenetére (2021. 10. 08. péntek 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Urak és Hölgyek
Ma párommal 2 körül lementünk a Király utcai sexmoziba!
Lepusztultság, a nagyvetitőben meleg folm, kosz és egy teremtett lélek sem!
SZÓVAL: HOL AKARTOK ÖSSZEFUTNI ÉS KIVEL???????????????????
Tímea
Ma párommal 2 körül lementünk a Király utcai sexmoziba!
Lepusztultság, a nagyvetitőben meleg folm, kosz és egy teremtett lélek sem!
SZÓVAL: HOL AKARTOK ÖSSZEFUTNI ÉS KIVEL???????????????????
Tímea
Sziasztok
Budapesten ma 10 órakor rá érek
Szép nagyfarku bi fiút keresek
Budapesten ma 10 órakor rá érek
Szép nagyfarku bi fiút keresek
Október 29-re keresek budapesti csajt lepedőakrobatikára!
A Hegedűsben nagyon változó, van hogy egy nap 2-3 pár, de van hogy 3 napig semmi (vagy ha jönnek is csak körbenéznek és már mennek is).
Ettől még szimpátia alapon működik ott is a dolog.
(Ez egy válasz 17long5widedick üzenetére (2021. 10. 16. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 16. szombat 15:48

Sziasztok?
Jártas emberkék?!
Single csajok is járnak a Gloryba vagy a Hegedüsbe?
Nem voltam még cdak kiváncsiságból érdekelne mielött lemegyek és csak férfiakat találnék..
Esetleg olyan párok járnak akik keresnek fiúkat maguk mellé..
Légyszi irj ha tapasztalatból tudsz hozzászólni..
Köszi, mindenkinek kellemes hétvégét
Jártas emberkék?!
Nem voltam még cdak kiváncsiságból érdekelne mielött lemegyek és csak férfiakat találnék..
Szia, Szóló lányok és mindenre kapható párok csak a Glory Holeban vannak. Azt is ki kell fogni, leginkább péntek és szombat este futhatsz bele a legnagyobb bulikba
Bár mi éppen a sok ember miatt megyünk nyitás után, nem a fő időben. (Ez egy válasz 17long5widedick üzenetére (2021. 10. 16. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 16. szombat 15:48
Bár mi éppen a sok ember miatt megyünk nyitás után, nem a fő időben. (Ez egy válasz 17long5widedick üzenetére (2021. 10. 16. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok?
Jártas emberkék?!
Jártas emberkék?!
Sziasztok?
Jártas emberkék?!
Jártas emberkék?!
Hétfőn 10 és 13 óra között szopnék nyalnék pasinak párnak.Privátba írj.
Este Hegedűsben? Szopatna vki?
Összefutnék párral hogy közösen cumizzanak.