Itt ülök a király utcai szex moziban,a glory hole kabinban….
Ha esetleg párok,hölgyeket érdekelne,szívesen át dugom a 20/6ost,hogy mindenki élvezhesse
Írj privát

Ha esetleg párok,hölgyeket érdekelne,szívesen át dugom a 20/6ost,hogy mindenki élvezhesse

Írj privát

Sziasztok! A 2 közül melyik helyet ajánlanátok inkább egy bi pasinak: Hegedűs v Király utca? leginkább a gloryhole izgatna
Most délelőtt 10 ker.pasi hellyel?
Teljesen jó az összefoglaló. Párként olyan igénytelen a hely, hogy biztosan nem ültetném le a párom még csak ruhában sem a mozitéren. Szerintem szex mozik közül mindegyik felejtős, ha nem homo vagy bi vagy és hajlandó vagy leadni az igényekből. Párként a glory cafe a tuti vagy swinger klub. Ebből adódik, hogy a párokat is ezeken a helyeken találhatod.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 28. hétfő 17:54

Nem járnak csajok, nem járnak párok...
Havonta egyszer, teljesen random, lehet összefuthatsz velük, de ha egy hétig ott ülsz nyitástól zárásig, lehet akkor sem látsz egyet sem; ha igen, 99%-ban akkor is a saját szórakozásukra mennek le (=nem fognak bevenni, max. néző lehetsz).
Ha valamit kihagytam, kérdezz bátran

Havonta egyszer, teljesen random, lehet összefuthatsz velük, de ha egy hétig ott ülsz nyitástól zárásig, lehet akkor sem látsz egyet sem; ha igen, 99%-ban akkor is a saját szórakozásukra mennek le (=nem fognak bevenni, max. néző lehetsz).

Srácok!!!!
Olyan nincsen, hogy hetero pasi, csak makacs!!!!
Olyan nincsen, hogy hetero pasi, csak makacs!!!!
Abból, amit írtam, mennyi heteró pasi járhat?
Minek járna oda heteró pasi?
Mehet, persze, de ha valóban heteró, akkor kurva sok üres órája lesz ott
Totálisan értelmetlen oda heteró pasiként lemenni. (Ez egy válasz gesztenyefa16 üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Minek járna oda heteró pasi?

Mehet, persze, de ha valóban heteró, akkor kurva sok üres órája lesz ott

Totálisan értelmetlen oda heteró pasiként lemenni. (Ez egy válasz gesztenyefa16 üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem csajokat és párokat kérdeztem, hanem heteró pasikat.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 28. hétfő 17:54

(Ez egy válasz gesztenyefa16 üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Heteró pasi van itt, aki jár a Hegedűsbe?
Hegedűsbe megy ma valaki? 43 éves férfi vagyok.
Sziasztok ma 11 töl valaki mozi?
A Glory Caféban biztosan lenne jelentkező, hétvégén nagy élet van ahogy hallom.
(Ez egy válasz YoungTitan üzenetére (2022. 11. 19. szombat 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 19. szombat 21:56

Sziasztok! Biszex párként hova érdemes lenéznünk ma este, ha a célunk együtt leszopni néhány tiszta, kemény faszt
A legjobb egy jó kis bukkake lenne, ahol mindketten térdelnénk és szopnánk.
Sziasztok, írtam pár sort privátban.
(Ez egy válasz Szlinda üzenetére (2022. 11. 26. szombat 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 26. szombat 18:27

Sziasztok. 40-es pár vagyunk. Érdekelne a mozi de leginkább a glory café. Megköszönnénk ha egy pár vagy hölgy segítene eligazodni. Lehetőleg privát üzenetben. Normális férfi is írhat ha hetero.
Sziasztok mi elmenuk valkivel moziba
Sziasztok. 40-es pár vagyunk. Érdekelne a mozi de leginkább a glory café. Megköszönnénk ha egy pár vagy hölgy segítene eligazodni. Lehetőleg privát üzenetben. Normális férfi is írhat ha hetero.
Sziasztok. Tud valaki infót a Dob utcai moziról? Végleg bezárt? Privátba légyszi.
Én nagyon benne lennék
(Ez egy válasz YoungTitan üzenetére (2022. 11. 19. szombat 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 19. szombat 21:56

Sziasztok! Biszex párként hova érdemes lenéznünk ma este, ha a célunk együtt leszopni néhány tiszta, kemény faszt
Köszi a segítséget!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 25. péntek 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 25. péntek 17:11
Törölt felhasználó (4491172)

Aktívként tuti!
A shopban nem, de a mozirészén eléggé
(szinte teljesen meleg a hely)
(Ez egy válasz egrikopasz40 üzenetére (2022. 11. 25. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 25. péntek 16:53

Bi pasi vagyok! A király utcai szexshopban lehet ismerkedni pasival?
Aktívként tuti!
(Ez egy válasz egrikopasz40 üzenetére (2022. 11. 25. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 25. péntek 16:53

Bi pasi vagyok! A király utcai szexshopban lehet ismerkedni pasival?