Megszűnt akkor a mozi? Tegnap gondolkodtunk hogy kipróbáljuk ezek szerint késő
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 17. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 17. szombat 14:47
Törölt felhasználó (4574732)

Most jártam ott, ahogy látom semmi mást mert ki van írva hogy nincs "kabinszolgáltatás" már
Most jártam ott, ahogy látom semmi mást mert ki van írva hogy nincs "kabinszolgáltatás" már
(Ez egy válasz hay üzenetére (2022. 12. 14. szerda 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Esti Hegedűs Gyula utcai szexrandi hétvégén? Válaszokat priviben...Timi
Holnap ismét a swinger csoport bulija a Gloryban 18 óra után.
glory hole játékra keresek nőt
valaki péntek este király utca?
Valak8 nem megy a magnum szaunába a hoferalbert uton vagyok szivesen csatlakoznék
Én meg téged
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 15. csütörtök 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 15. csütörtök 16:32

Törölt felhasználó (4690329)

Szia. Szívesen megismernélek.
Szia. Szívesen megismernélek.
(Ez egy válasz csabasz üzenetére (2022. 12. 13. kedd 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
És ha nem lesz pár,akkor mit csinálsz?
(Ez egy válasz powerpopsibp üzenetére (2022. 12. 15. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak Vannak rajtad kívül lent? Baszatni lehetne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 30. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 30. szerda 13:29
Törölt felhasználó (4663184)

Itt ülök a király utcai szex moziban,a glory hole kabinban….
Ha esetleg párok,hölgyeket érdekelne,szívesen át dugom a 20/6ost,hogy mindenki élvezhesse
Írj privát

Ha esetleg párok,hölgyeket érdekelne,szívesen át dugom a 20/6ost,hogy mindenki élvezhesse

Írj privát

Valamelyik szexmoziba lenézek. Lenne valaki aki szopás közben izgatná a popsim?
Mert ott mit lehet csinálni mást a vásárláson kívül?
(Ez egy válasz puma1972 üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
csütörtökön vagy pénteken napközben nővel vagy párral ismerkednék Budapesten, bármelyik moziban...
Sziasztok! Ha van kedve nőnek vagy párnak ma játszadozni Budapesten, akkor bátran keressetek meg, mert én nagyon be vagyok indulva. Magas, 40-es, értelmes, borotvált és vastag szerszámú, kicsit talán perverz férfi vagyok. Privátban elértek, ha az adatlapom alapján megismernétek.

Nem voltam még ilyen helyen. Holnapi nap valaki jönne velem?
Ki szopatna a Hegedűsben?
Igazad van,nagyon ráizgulok. Sose voltam még,és most pénteken szerintem benézek a Király utcába. Köszönöm am az infókat
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 12. hétfő 11:46

Voltam, igen.
Teljesen kiszámíthatatlan a létszám és a korosztály is, mondjuk egy péntek este esélyes, hogy az átlaghoz képest többen vannak akár.
Egy biztos: nem a 20-as és 30-as, sportos pasik találkozóhelye
Ha ilyesmi az elvárásod, el se indulj.
De az sem igaz, hogy "csak nyugdíjas nagypapák vannak" - bárki lehet igazából.
Ahogy az összes ilyen jellegű helyen, jellemzően a 40-es, 50-es korosztály adja a látogatók legnagyobb részét.
[Az a meglátásom, hogy te ezt az egész dolgot erősen túlgondolod, az egész sztoriban nincsen ennyi, mint amennyire te láthatólag rákészülsz.]
Teljesen kiszámíthatatlan a létszám és a korosztály is, mondjuk egy péntek este esélyes, hogy az átlaghoz képest többen vannak akár.

Ahogy az összes ilyen jellegű helyen, jellemzően a 40-es, 50-es korosztály adja a látogatók legnagyobb részét.
[Az a meglátásom, hogy te ezt az egész dolgot erősen túlgondolod, az egész sztoriban nincsen ennyi, mint amennyire te láthatólag rákészülsz.]
Voltam, igen.
Ha ilyesmi az elvárásod, el se indulj.
[Az a meglátásom, hogy te ezt az egész dolgot erősen túlgondolod, az egész sztoriban nincsen ennyi, mint amennyire te láthatólag rákészülsz.] (Ez egy válasz TrencsenyiF üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 11. vasárnap 23:03

[Az a meglátásom, hogy te ezt az egész dolgot erősen túlgondolod, az egész sztoriban nincsen ennyi, mint amennyire te láthatólag rákészülsz.] (Ez egy válasz TrencsenyiF üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát oké
Voltál már ott?
én péntek este tervezek benézni. Tényleg inkább 60-70es pasik vannak?

Voltál már ott?
én péntek este tervezek benézni. Tényleg inkább 60-70es pasik vannak?
Hát oké
Voltál már ott?
én péntek este tervezek benézni. Tényleg inkább 60-70es pasik vannak? (Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 03:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 11. vasárnap 03:05

Voltál már ott?
én péntek este tervezek benézni. Tényleg inkább 60-70es pasik vannak? (Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 03:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom hány kabin van pontosan, de számít ez?
Miben más, ha 2 van, és miben, ha 4?
Attól ne félj, hogy sorban kell állnod
Belépsz a "mozi" részre és pár másodperc alatt teljesen egyértelmű lesz minden, látni fogod a glory kabinokat.
Semmilyen előre tervezést nem igényel a dolog.

Miben más, ha 2 van, és miben, ha 4?
Attól ne félj, hogy sorban kell állnod

Belépsz a "mozi" részre és pár másodperc alatt teljesen egyértelmű lesz minden, látni fogod a glory kabinokat.
Semmilyen előre tervezést nem igényel a dolog.