Sziasztok.. Valamelyik délután viszek egy nőt a hegedüsbe kellene 4-5 pasi aki megdugja
Írj ha mész
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 02. csütörtök 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 02. csütörtök 23:01
Törölt felhasználó (4698027)

Sziasztok
En crossdresserkedni szoktam, hegedus moziban be/át lehet oltozni ?
Sziasztok! Tud valaki Glory helyet Budapesten?
Este Gloryyyy!!!!
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást

Ma napközben is szívesen szexelnék olyan budapesti nővel vagy párral, akik benne volnának egy izgalmas rapid randiban egy magas, potens, 40-es férfival.
Koszi a valaszt
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 02. csütörtök 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 02. csütörtök 23:03
Törölt felhasználó (4658346)

Persze, megoldható.
Persze, megoldható.
Sziasztok
Hegedűsben van most valaki?
Hegedűs mostanság?

Hegedűsbe jön valaki aki szopatna?
Sziasztok! Ma napközben szívesen kalandoznék budapesti nővel vagy párral. Magas, igényes, ápolt férfi vagyok, aki imádja a dogging típusú szexet. Privátban elértek, ha hozzám hasonló férfira vágytok.

Most mi a helyzet a Hegedűsben, vagy a Királyban? BI srácot keresnék, akivel élvezkedhetünk.
10 után a Hegedűsbe jönne valaki aki szopatna? Esetleg szopna?
Sziasztok! Keresném azt a bpi kedves párt, aki pár hete járt lent a Hegedűsben és az iránt érdeklődött, kik járnak le. A lány vékony, átlagos alkatú, szemüveges, hosszúbarna hajú és hétköznap este voltak lent a párjával. Mikor lent voltatok, vásárlás céljából voltatok, és lánnyal párszor egymásra néztünk. Ha magadra ismertél várom válaszodat! Puszi Nektek!
Ahova, ahogy normál esetben is - megkérdezed a partnered. Dugásnál meg alap az óvszer.
(Ez egy válasz Joey Fernando üzenetére (2023. 01. 30. hétfő 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 30. hétfő 09:21

Sziasztok.
Szexmoziba mi a szokás, hova szoktak elélvezni? Szabadon ahova éppen esik, vagy gumit kell húzni előtte?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Szexmoziba mi a szokás, hova szoktak elélvezni? Szabadon ahova éppen esik, vagy gumit kell húzni előtte?
Sziasztok.
Mennék,de a 11. kerületben vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 29. vasárnap 22:57
Törölt felhasználó (4658346)

Megy valaki mostanában a Hegedűsbe?
Megy valaki mostanában a Hegedűsbe?