Travira még nem gondoltál? Olyan érzésed lenne, mintha nővel lennél! Izgi élményed lehetne.
(Ez egy válasz goldenhman6 üzenetére (2023. 07. 26. szerda 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 26. szerda 11:22

Meg egyébként milyen ott a hangulat, légkör? A kabinokat hivatások használják esetleg napközben akik fixen ott vannak? A mozi részen ha beülök, akkor ott előveszem a farkam és elkezdek hokizni a többiek előtt, az oké? Akkor lehet valaki odajön és megkérdi segíthet-e? Ha ott szopatnak egy srácot, akkor nem gáz, ha közelebb megyek és megnézem őket és megpróbálom kideríteni, hogy ez rám hat (izgat-e)? Elég sok mindent el tudok képzelni, de nem tudom mire lehet számítani a valóságban.
Bika a hegedűsben!?!?
Sziasztok! Sajnos a mai kaland elmarad:(
Elnézést kérünk mindenkitől, aki készült. (Ez egy válasz moon_passenger üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 18:14
Elnézést kérünk mindenkitől, aki készült. (Ez egy válasz moon_passenger üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)

18 - 65 közötti, 15-20 cm mérettel és sok spermával rendelkező férfiakat keresünk sub ribancomnak július 26-án, szerdán 18:00 órától a Gloy Café-ban, akiket a kabin lyukán keresztül szopna és pucsítana.
Gyertek minél többen, 10 farkat minimum szeretnék a kis ribivel elélveztetni.
Gyertek minél többen, 10 farkat minimum szeretnék a kis ribivel elélveztetni.
Meg egyébként milyen ott a hangulat, légkör? A kabinokat hivatások használják esetleg napközben akik fixen ott vannak? A mozi részen ha beülök, akkor ott előveszem a farkam és elkezdek hokizni a többiek előtt, az oké? Akkor lehet valaki odajön és megkérdi segíthet-e? Ha ott szopatnak egy srácot, akkor nem gáz, ha közelebb megyek és megnézem őket és megpróbálom kideríteni, hogy ez rám hat (izgat-e)? Elég sok mindent el tudok képzelni, de nem tudom mire lehet számítani a valóságban.
Hetero pasi vagyok 0 bi tapasztalattal. De sokszor felizgulok arra gondolva, hogy egy pasi laszopna, de nem tudom a valóságban menne-e, mert a férfikat egyébként nem találom vonzónak. Arra gondoltam, hogy elmennék a Király Mozi glory-hole-os részére és akkor úgy nem látva, hogy ki szop le, nem látnám magam előtt, hogy férfi, csak érezném a szopást és az ő vágyát talán könnyeben megtenném az első lépést. ÉS még azt is el tudnám képzelni hogy ha oda tolja a fenekét, betolnám neki. ÉS ha már belendülnénk, akkor lehet a fal sem kellene a végére. Tapasztaltabbak véleményét kérném, hogy általánosságban jól gondolkozok ezen a glory-hole vonalon és konkrétan a Király Mozi erre megfelelő-e .
sziasztok! Tapasztalt "moziba" járók segítségét kérném.
Ma este esetleg pár gloryban :? Fiatal enyhén bi srác keresne partnert pár személyében, akár csak kukkolni.
Pénteken este kalauzolna valaki??
Sziasztok! Kedden este 7-8 körül pár esetleg hölgy lenéz esetleg valamelyik szexmoziba? Általában a hegedusbe szoktam járni és jó lenne már egy novel is találkozni ott mert szívesen kiprobalnam a gloryhole részt ott
egy fiatal pasi vagyok és remelem összejön ez a kis vagyam

Sziasztok! Én pénteken mennék életemben először, de nemtudom merre induljak! Mit ajánlotok? Köszi
Sziasztok Valaki ma király vagy Hegedüs?
Általában nem, de mivel elég általános, ezért rávilágítottam az okaira, hogy értsed.
De vissza is kérdezhetek: te vagy az az arc, aki dörömböl, mint egy kisgyerek, ha nem jól helyezkedik és lemarad, majd kimarad valamiből?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 22. szombat 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 10:05
De vissza is kérdezhetek: te vagy az az arc, aki dörömböl, mint egy kisgyerek, ha nem jól helyezkedik és lemarad, majd kimarad valamiből?

Törölt felhasználó (4574732)

akkor te vagy az az arc aki befoglalja 30 percig ezek szerint?
100 %, általában van fogás...
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2023. 07. 22. szombat 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 10:16

Semmi kötekedés nem volt. Csak ahogyan elnézem, te egy kicsit túlgondolsz dolgokat.
Biztosan kell neked ilyen helyekre járnod?

Vasárnap estére keresek egy nagyfarku aktív pasit!
Bi pasi vagyok, hétfőn vagy szerdán délelőtt érdemes lemenni a királyba?
Semmi kötekedés nem volt. Csak ahogyan elnézem, te egy kicsit túlgondolsz dolgokat.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 07. 21. péntek 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 17:08

Nem értem, miért kötekedsz, abszolút nem ez volt a lényeg.
BTW, páros kabin 2 db van, azokba van összesen 8 átdugós hely. A 8-ból 7 esetében csak alul van lyuk, amin egészen addig a pillanatig látsz át, amíg lehajolva alulról kukkolsz. Amint átdugtad a farkad, 8-ból 7 helyen esélytelen vagy átlátni. És van 1 db, ahol szemmagasságban is van lyuk, ott valóban jobb a helyzet. Ha abba mennek be, ahol 4/4 csak alul lyukas, akkor 0 %, ha a másikba, akkor 25 % esélyed van szopatás közben átlátni.
Máskülönben az a helyzet, hogy ha átdugtad a farkad gumi nélkül és a csaj elkezdett téged szopni, majd hirtelen gondol egyet, és rádfarolna, akkor egyszer csak annyit érzel, hogy már nem vagy a szájában. Aztán:
1. vagy elkezd rád húzni egy gumit, amiből jól felpakolt
2. vagy néhány másodperc múlva egy puncit érzel a natúr farkadon
3. vagy valahogy átszól, hogy tegyél fel sajátot, ha akarsz.
Ebből az első oké, a második nagyon nem oké, a harmadik rendben lenne, de kicsit életszerűtlen. Eközben abban a néhány másodpercben, amikor megszűnt a szopás, te agyalhatsz azon, hogy most melyik fog következni, esetleg kiveheted a farkad a lyukból és lehajolhatsz átnézni, hogy mi van, talán nem lankadsz le közben...
Nem egyszerűbb tisztázni az ilyet előre, ha már ilyen korrektül beírta a szándékot?
BTW, páros kabin 2 db van, azokba van összesen 8 átdugós hely. A 8-ból 7 esetében csak alul van lyuk, amin egészen addig a pillanatig látsz át, amíg lehajolva alulról kukkolsz. Amint átdugtad a farkad, 8-ból 7 helyen esélytelen vagy átlátni. És van 1 db, ahol szemmagasságban is van lyuk, ott valóban jobb a helyzet. Ha abba mennek be, ahol 4/4 csak alul lyukas, akkor 0 %, ha a másikba, akkor 25 % esélyed van szopatás közben átlátni.
Máskülönben az a helyzet, hogy ha átdugtad a farkad gumi nélkül és a csaj elkezdett téged szopni, majd hirtelen gondol egyet, és rádfarolna, akkor egyszer csak annyit érzel, hogy már nem vagy a szájában. Aztán:
Ebből az első oké, a második nagyon nem oké, a harmadik rendben lenne, de kicsit életszerűtlen. Eközben abban a néhány másodpercben, amikor megszűnt a szopás, te agyalhatsz azon, hogy most melyik fog következni, esetleg kiveheted a farkad a lyukból és lehajolhatsz átnézni, hogy mi van, talán nem lankadsz le közben...
Nem egyszerűbb tisztázni az ilyet előre, ha már ilyen korrektül beírta a szándékot?
akkor te vagy az az arc aki befoglalja 30 percig ezek szerint?
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 07. 21. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 14:31

Vagy csak előtte/közben/utána kukkolni szeretne az alsó lyukon át.
Vagy eleve nem kerül sorra (mert a 4 farok közül nem az övé a legszimpibb a hölgynek), de türelmesen kivár.
Mivel aki kapja, marja alapon működik a rendszer és igen véges a kapacitás, ezért érthető, ha valaki nem szívesen adja át a helyet, mindenesetre kiküldeni akár kívülről, akár a szomszéd kabinból elég nehéz lesz, és nem is igazán jogos...
Vagy eleve nem kerül sorra (mert a 4 farok közül nem az övé a legszimpibb a hölgynek), de türelmesen kivár.
Mivel aki kapja, marja alapon működik a rendszer és igen véges a kapacitás, ezért érthető, ha valaki nem szívesen adja át a helyet, mindenesetre kiküldeni akár kívülről, akár a szomszéd kabinból elég nehéz lesz, és nem is igazán jogos...
Nem értem, miért kötekedsz, abszolút nem ez volt a lényeg.
Nem egyszerűbb tisztázni az ilyet előre, ha már ilyen korrektül beírta a szándékot? (Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2023. 07. 21. péntek 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem egyszerűbb tisztázni az ilyet előre, ha már ilyen korrektül beírta a szándékot? (Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2023. 07. 21. péntek 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem sötét a kabin. Aki akar, az lát is.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 07. 21. péntek 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 15:08

Én speciel elég sokat vagyok ott, ezért is írtam be az észrevételt teljesen komolyan. Csak olvasd el még egyszer, hogy pontosan mit írt be és gondold bele magad a helyzetbe!
Az alattam szóló nyilván vicceskedni szeretett volna.
Az alattam szóló nyilván vicceskedni szeretett volna.
Tök egyszerű: általában gumi nélküli szopás és gumival szex az általános norma ilyen helyeken. És mindaddig ez tök jól működik is (akár kabinon keresztül is), amíg valaki nem akarja egyszerre vegyíteni a kettőt, váltogatva azokat.
Ha arra célzol, hogy ilyen helyeken általános a gumi nélküli szex, akkor ki kell ábrándítsalak. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 21. péntek 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 15:13
Ha arra célzol, hogy ilyen helyeken általános a gumi nélküli szex, akkor ki kell ábrándítsalak. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 21. péntek 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4713549)

Felmerül a kérdés, hogy akkor miért jársz ilyen helyre?