Ha szerencséd van, a Gloryba! Ott se mindig
(Ez egy válasz LacikaFTC üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 16. vasárnap 12:17

Melyik helyre érdemes le menni?
Hetero vagyok nőt szeretnék szopatni , nyalni
Melyik helyre érdemes le menni?
Király utca, dél körül?
Hello!
Hogy lehet lrteni a Hegedűsben lévő átalakítást,ettől gyakrabban járnak majd le párok-nők? (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 21:04
Hogy lehet lrteni a Hegedűsben lévő átalakítást,ettől gyakrabban járnak majd le párok-nők? (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyetértek! A Dob utcai volt a legjobb, igényességben is, a hely kialakításában és "forgalomban", résztvevőkben is.
A Hegedűsben elkezdtek egy átalakítást/fejlesztést, szurkolok nekik
A Hegedűsben elkezdtek egy átalakítást/fejlesztést, szurkolok nekik

Pár esetleg a Hegedűsbe? Ittvagyok, tudnám képviselni a fiatalabb korosztályt
Hegedűs Gyula szex mozi ba 5órakor 22éves vagyok szopás szoptatás dugás 19cm 5.5cm vastag 170cm 65kg
Igazad van jártam már így.
Most leginkább adritravit várom, miatt indulnék azonnal.
Ti hallottatok róla mostanában? (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 06. 14. péntek 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 14. péntek 20:40
Most leginkább adritravit várom, miatt indulnék azonnal.
Ti hallottatok róla mostanában? (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 06. 14. péntek 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha valóban tervezel menni, akkor ne várj, mert ha sokat vársz, akkor rosszabb esetben elmegy a kedved és el sem indulsz, jobb esetben odaérsz, de lekésel egy csomó mindenről.
Pénteken és szombaton nem lehet lyukra futni a lehetőségek terén - persze hogy mi jön össze, az már rajtad múlik.
Pénteken és szombaton nem lehet lyukra futni a lehetőségek terén - persze hogy mi jön össze, az már rajtad múlik.
Ha valóban tervezel menni, akkor ne várj, mert ha sokat vársz, akkor rosszabb esetben elmegy a kedved és el sem indulsz, jobb esetben odaérsz, de lekésel egy csomó mindenről.
Pénteken és szombaton nem lehet lyukra futni a lehetőségek terén - persze hogy mi jön össze, az már rajtad múlik. (Ez egy válasz Ricsio üzenetére (2024. 06. 14. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Pénteken és szombaton nem lehet lyukra futni a lehetőségek terén - persze hogy mi jön össze, az már rajtad múlik. (Ez egy válasz Ricsio üzenetére (2024. 06. 14. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Én tervezek menni, csak várok, hogy írjanak még ki érkezőket
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2024. 06. 14. péntek 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Glory Cafe mostanság? Valaki?
Teljesen változó, van amikor előfordulnak napközben is párok, de előre senki meg nem mondja. Szóló nő max. a Gloryban, vagy swingerben, szexmoziba szőkőévente ha betéved 1-1.
(Ez egy válasz SandorGenyo üzenetére (2024. 06. 13. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 13. csütörtök 12:55

Vann no vagy pár aki/akik jarnak ilyen helyre napkozben? Vagy napkozben senki?
Vann no vagy pár aki/akik jarnak ilyen helyre napkozben? Vagy napkozben senki?
Királyba megy mostanában valaki?
Sziasztok. Ma 6-7 korul glory cafeban lesz par vagy holgy? Esetleg masik szex moziban?
Nincs.
(Ez egy válasz VastagFarok üzenetére (2024. 06. 12. szerda 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Van itt egyáltalán nő, akivel lehet szexelni?
Számomra az lenne ahol rábuknál a faszomra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 11. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 19:57
Törölt felhasználó (1101502)

Melyik a legjobb sexmozi?
Ma délelőtt tali a hegedűs sexmoziban? Szopok, baszható passzív vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 11. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 20:00
Törölt felhasználó (4564862)

Holnap délelőtt a hegedűsben szopnék, köcsög vagyok, passzív vagyok, baszhatsz is, ha akarsz.
A Glory meleg- és biszextoleráns, de NEM melegbár! A többség heteró, de biszex pasik is vannak.
A játékszabályokat tartsd be - akár párnál, nőnél v. pasinál próbálkozol - azaz ne legyél tolakodó és fogadd el ha nemet mondanak (s ne kérdezd meg 2x ugyanattól ha már egyszer nemet mondott). S előbb kérdezünk, utána cselekszünk! (Ez egy válasz Martin366 üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A játékszabályokat tartsd be - akár párnál, nőnél v. pasinál próbálkozol - azaz ne legyél tolakodó és fogadd el ha nemet mondanak (s ne kérdezd meg 2x ugyanattól ha már egyszer nemet mondott). S előbb kérdezünk, utána cselekszünk! (Ez egy válasz Martin366 üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelőtt a hegedűsben szopnék, köcsög vagyok, passzív vagyok, baszhatsz is, ha akarsz.