Hétfőn kb 2 órakor a Király kivágott harisnyanadrág, kék ing, este kb 9 óra Hegedűs nőiben, félhosszú szőke haj, szemüveg.
Ha akarod oda viszel/visztek ahová akartok
Ha akarod oda viszel/visztek ahová akartok
Nagyon jól szopik a nőd... szívesen szoptatnàm és dugnàm.... jól tele èlveznèm... mások előtt is
(Ez egy válasz bergerolah üzenetére (2024. 07. 06. szombat 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szoasztok. A Hegedűs kultúráltabb mint a király. Ma voltunk a királyba haverommal őt le is rendezték. Viszont én nem tudtam el lazulni. Nyilván sokat számít, hogy először voltam viszont lementem dohos szag és mimdezek mellé állt a füst, pára vagy nemtudom mi a terembe. Ha azt mondjátok jobb a Hegedűs akkor legközelebb ott próbálok vagy próbálunk inkább szerencsét. Előre is köszi a válaszokat.
Holnap valaki Hegedűs Gyula moziban? Irj ha szopatnal

Valaki most Hegedűs?
Szerdán nyitás után nem sokkal Hegedűsbe találkozunk akkor!
Most pár vagy lány megy a királyba, vagy a hegedűsbe? kb úgy 15:30-16 körül?

Valaki privátban mesélne a hegedúsröl hogy működik?
Izgalmasan hangzik
(Ez egy válasz Zsuzska0905 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopatnàk valamikor de csak gumival nagyon szèp farkam van nivanivàn vagyok regisztràlva van rolam egy video megnèzheted
Sziasztok,
Ma megy valaki király, vagy hegedűs moziba?
Ma megy valaki király, vagy hegedűs moziba?
jól hangzik
(Ez egy válasz peppa üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap lesz valaki innen a Hegedűs Gyula utcai moziban a délelőtti órákban?
hegedűsben van most valaki? Valaki aki ott van meg tudja mondani mennyien vannak?
Delelott jon 2 ember kinyitjak az ajtot felkapcsoljak a villanyt lesetalnak
Bekapcsoljak a penztargepet
(Ez egy válasz istvan50 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Oké ez izgalmasnak tűnik!
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2024. 07. 09. kedd 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 14:13

Delelott jon 2 ember kinyitjak az ajtot felkapcsoljak a villanyt lesetalnak

Hali! Keresem szopatom a mai nap folyaman
Meg nem voltam sexmoziban, kiprobalnam. Irj privatban

Engem is érdekel.
(Ez egy válasz Zsuzska0905 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Mint minden nőre..... Zsuzskára is várni kell még egy picit
Csak kíváncsi vagyok Zsuzsa ment e?