Sziasztok. Életemben elöször voltam szexmoziban. De nagyon bejött. Nem voltak sokan. De szinte azonnal találtam szép farkat amit szophatok. Remélem legközebb is lesz. Éljen a Király utca
Hölgy vagy pár ma napközben a Hegedűs moziban lesz esetleg?
Írj privatban
Írj privatban
Sziasztok. Csak egy kérdésem lenne Hegedűs vagy Király??
Szia, melyikben voltál?
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 15:12
Szombat este 22 :30 után voltam lent szétnézni.
Kulturált hely. Tiszta volt. Bisex vagyok. De úgy le szoptak ketten, hogy nem kelet szaladgálni mint a reptér kifutó végen kint a raly pályán szokás.
Jövök máskor is hétvégén. Parkolásé se kelet fizetni már este!
Kulturált hely. Tiszta volt. Bisex vagyok. De úgy le szoptak ketten, hogy nem kelet szaladgálni mint a reptér kifutó végen kint a raly pályán szokás.
Jövök máskor is hétvégén. Parkolásé se kelet fizetni már este!
Hegedűs
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 24. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 24. kedd 10:29
Törölt felhasználó (4752420)
Sziasztok. Csak egy kérdésem lenne Hegedűs vagy Király??
Holnap nyitás után kicsivel lesz valaki a Hegedűsben? Sok mindenre nyitott vagyok, sok minden érdekel, normális, átlagos testalkatú srácként!
Ma esetleg 14 óra körül Hegedűs v király utcai mozi?
És van valami beosztás, hogy kik mikor járnak? Fiúk, lányok, párok, leszbik, melegek??
(Ez egy válasz tanakam üzenetére (2024. 09. 24. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Sose voltam még, de férfias passzivként szivesen csatlakoznék valakihez egy ilyen jellegű kalandra
Ma delutan valaki hegedusbe ?
Szokat a hegedusbe egyáltalán járni hölgyek vagy párok?
Sziasztok! Pénteken délelőtt fél 10 körül valaki(kik) a Hegedűsbe?
Elofordul de ritka.
Multkor egy par pont falta egymast a nagyterem hatso sorban mikor mentem.
Mondjuk en ritkan jarok, akkor is kzarolag pentek v szombat este (Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk en ritkan jarok, akkor is kzarolag pentek v szombat este (Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Csütörtök fél 5 fele mennék a Királyba.
Vastag tömzsi vagy nagy farkat szopnék viszonzás nélkül.
Vastag tömzsi vagy nagy farkat szopnék viszonzás nélkül.
Köszi
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 24. kedd 14:21
Elofordul de ritka.
Mondjuk en ritkan jarok, akkor is kzarolag pentek v szombat este
Mondjuk en ritkan jarok, akkor is kzarolag pentek v szombat este
Sziasztok. Jön most pár a hegedűsbe?
Ki szeretne ma egy kellemes szopást glorhole-ban? Írj priviben, ma este 9-kor megyek.
Hegedűs most?
Hegedűsbe jön most valaki?
Szoktak, de nagyon változó, van amikor egy nap 2-3 pár is megfordul, máskor három napig semmi.
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

stefan206
Crystal Crown