Izgi lehet!
Szivesen átélném normális megbìzható párral.

nagyon szuper szeretem
Gyakran szoktam a párom szájában elélvezni. Alap, hogy utána megcsókolom.
5X-es koromra adatott meg,hogy a párom szájába élvezhettem.Neki is újdonság volt ez.Kezdetben zsebkendőbe köpte ki a spermát,majd utána csókolóztunk.Egyszer kértem,hogy csókoljon meg,míg a szájában van.Meglepődött,de csókolóztunk addig,míg "elfogyott"...Azóta "felezünk"...
Lehangoló amikor azt mondja valaki,hogy Ő aztán ugyan nem. Mert ez a többségnek olyan...."buzis"..
Persze az szinte elvárás,hogy te engedd ezt,sőt élvezettel nyeljed. Nyilván nem szerethet mindenki mindent. Csak akkor ne legyen elvárás sem
Persze az szinte elvárás,hogy te engedd ezt,sőt élvezettel nyeljed. Nyilván nem szerethet mindenki mindent. Csak akkor ne legyen elvárás sem

Régen rossz ha valakinek elvárása van...Mindenkinek ami jól esik,szerintem.Sajátommal nincs gond,de máséra nem vagyok kíváncsi.Persze nem szólok le senkit,ízlések és...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 09:37
Törölt felhasználó (3958902)

Lehangoló amikor azt mondja valaki,hogy Ő aztán ugyan nem. Mert ez a többségnek olyan...."buzis"..

A sajátra gondoltam én is
Most kivételesen semmi extrémre
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 10:23

Törölt felhasználó (3927962)

Régen rossz ha valakinek elvárása van...Mindenkinek ami jól esik,szerintem.Sajátommal nincs gond,de máséra nem vagyok kíváncsi.Persze nem szólok le senkit,ízlések és...
En is szeretem. De csak keves hetero ffi kedveli. De ugye pont ok a nekem valok, csak ne legyen biszex pasi. Sajnos oket nem keresem.
Máséra én sem lennék kíváncsi.Én már maradok egy kicsit konzervatív:nem adom a "közösbe"a párom.
mi ismerkedésunk elsö alkalomal megtetuk ez volt a hab csok
Mi imádjuk, ès felezzük. Izgalmas.....
jok a képeitek
(Ez egy válasz kezdő pár07 üzenetére (2018. 12. 05. szerda 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem hetero kérdés szerintem...a saját,és párja nedvét az ember természetes módon elfogadja..szereti..aki nem akkor ott valami más gond lehet..én imádom,de csak a saját spermámmal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 10:39
Törölt felhasználó (869472)

En is szeretem. De csak keves hetero ffi kedveli. De ugye pont ok a nekem valok, csak ne legyen biszex pasi. Sajnos oket nem keresem.
Köszönjük szèpen. Melyik tetszik??
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 13:11
Törölt felhasználó (3925392)

jok a képeitek
ahol 16kép van pestiek vagytok
mi igen (Ez egy válasz kezdő pár07 üzenetére (2018. 12. 05. szerda 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
mi igen (Ez egy válasz kezdő pár07 üzenetére (2018. 12. 05. szerda 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahol a nyelvemnèl van a farkinca??
Nagyon szeretem, van benne valami gerjesztően perverz érzés.
Akkor meg főleg ha egy másik pasiét kapom
Akkor meg főleg ha egy másik pasiét kapom

Saját tapasztalatain szerint kevés lány vevö erre, de lehet hogy csak nekem nem volt szerencsém. Mindenesetre szerintem is nagyon erotikus, izgató élmény egy kiadós sexcsata után az ajkai közé robbantani a duzzadó makk ambròziáját, kifacsarni az utolsó cseppig, aztán az ajkain kicsurgó csepppeket gondosan lenyalva hosszú csókban osztozva nyelni egymás nedveit amíg lecsendesedig a vihar.
Már alig várom....2 hete nem láttam a párom.Lesz min osztozni....