Végre volt alkalmam kipróbálni egy hölggyel
sőt, nem is csak kipróbálni, hanem rendszeresítettük is
baromi izgató, nagyon feláll tőle

Én is nagyon élvezem
Volt, hogy csak kis csók, de volt, hogy totál átcsókolta a lány, én meg vissza. Nekem izgató a dolog.

Néhányszor volt már példa nálunk is, először fura volt, de egyben nagyon izgató a ragacsos csók....
én is nagyon szeretem

Én csókolóznék veled! Még a puncidból is kinyalnám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 27. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 27. szombat 21:47
Törölt felhasználó (4513242)

Én azt tapasztaltam,hogy nem szeretnek utàna csòkolòzni a férfiak hiàba a sajàt spermàjuk.
Mi baj lehet vele ? Mikor úgy kinyalom hogy a nyelvemre élvez akkor is csókolózunk.
Nekem nincs vele gondom.ha kiverem lenyalom a kezemrol
hogy varhatnom el valakitol ha en undorodnek tole

Szeretem.
A barátnőm és én is imádunk így csókolózni, előbb átköpi a számba, aztán teljes hévvel jön a nyelvcsata. Szinte az egész arcunk tiszta sperma. Nagyon izgató.

Ma ki fogom próbálni ha úgy alakul hogy a szájába élvezés hogy smárolok vele , mondjuk én meg kóstoltam már a soermamat és nincs rossz íze sőt...
Pedig izgató
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 27. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 27. szombat 21:47
Törölt felhasználó (4513242)

Én azt tapasztaltam,hogy nem szeretnek utàna csòkolòzni a férfiak hiàba a sajàt spermàjuk.
Jók a hozzá szólásaid. Kár hogy arctalanul teszed!
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2021. 01. 27. szerda 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 27. szerda 07:39

Harmasnal a legizgibb, mikor leszopja a sracot, es azt csokolja át... Hmmm
Néhány napja egy nagyon izgalmas csajjal dugtunk. A puncijára élveztem. Ő gyorsan a kezével összeszedte és lenyalogatta az ujjairól. Miután alaposan letisztogatta magát és minden anyag a szájába került, magához húzott és megcsókolt. Nagyon izgalmas és finom volt.
Ez milyen igaz!
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2021. 01. 27. szerda 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 27. szerda 07:39

Jó lenne kipróbálni ha volna kivel.
Bár nálunk a száj tabu elélvezésnél, de orális kényeztetése után imádok vele csókolózni

Volt benne részem,és tetszett
Ezzel mondjuk vitatkoznék...
(Ez egy válasz fishbed üzenetére (2021. 01. 13. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 13. szerda 20:22

Teljesen lehetettlen olyan nőt találni akit ez izgat,meg hogy kinyaljam a punciból is a sajátom...