Én is nagyon élvezem
Volt, hogy csak kis csók, de volt, hogy totál átcsókolta a lány, én meg vissza. Nekem izgató a dolog.

Néhányszor volt már példa nálunk is, először fura volt, de egyben nagyon izgató a ragacsos csók....
én is nagyon szeretem

Én csókolóznék veled! Még a puncidból is kinyalnám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 27. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 27. szombat 21:47
Törölt felhasználó (4513242)

Én azt tapasztaltam,hogy nem szeretnek utàna csòkolòzni a férfiak hiàba a sajàt spermàjuk.
Mi baj lehet vele ? Mikor úgy kinyalom hogy a nyelvemre élvez akkor is csókolózunk.
Nekem nincs vele gondom.ha kiverem lenyalom a kezemrol
hogy varhatnom el valakitol ha en undorodnek tole

Szeretem.
A barátnőm és én is imádunk így csókolózni, előbb átköpi a számba, aztán teljes hévvel jön a nyelvcsata. Szinte az egész arcunk tiszta sperma. Nagyon izgató.

Ma ki fogom próbálni ha úgy alakul hogy a szájába élvezés hogy smárolok vele , mondjuk én meg kóstoltam már a soermamat és nincs rossz íze sőt...
Pedig izgató
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 27. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 27. szombat 21:47
Törölt felhasználó (4513242)

Én azt tapasztaltam,hogy nem szeretnek utàna csòkolòzni a férfiak hiàba a sajàt spermàjuk.
Jók a hozzá szólásaid. Kár hogy arctalanul teszed!
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2021. 01. 27. szerda 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 27. szerda 07:39

Harmasnal a legizgibb, mikor leszopja a sracot, es azt csokolja át... Hmmm
Néhány napja egy nagyon izgalmas csajjal dugtunk. A puncijára élveztem. Ő gyorsan a kezével összeszedte és lenyalogatta az ujjairól. Miután alaposan letisztogatta magát és minden anyag a szájába került, magához húzott és megcsókolt. Nagyon izgalmas és finom volt.
Ez milyen igaz!
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2021. 01. 27. szerda 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 27. szerda 07:39

Jó lenne kipróbálni ha volna kivel.
Bár nálunk a száj tabu elélvezésnél, de orális kényeztetése után imádok vele csókolózni

Volt benne részem,és tetszett
Ezzel mondjuk vitatkoznék...
(Ez egy válasz fishbed üzenetére (2021. 01. 13. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 13. szerda 20:22

Teljesen lehetettlen olyan nőt találni akit ez izgat,meg hogy kinyaljam a punciból is a sajátom...

Kipróbálnám.