Egy felcsigázott hangulatú szex közben mondtam a feleségemnek, hogy szeretném ha a végén a szájába élveznék és csókolóznánk utána. Soha nem tettünk még ilyet. Csak mosolygott, majd amikor ő elélvezett, bekapta a farkam és hiába szóltam, hogy mindjárt végem, nem hagyta abba. Elmentem a szájába és azonnal megcsókolt. Teljesen meglepett, de nagyon szenvedélyesen csinálta, így jól esett.
Na nekünk valami fordítottság jellemző. A nejem nem akarja sem a szájába, sem az arcára. Viszont imádja a puncijába és már igen sokszor merészkedtem elélvezés után a puncijához, hogy az ízkeveredést megkóstoljam. Imádom a puncija illatát, ahogy az ondóm megízlelhetem belőle
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2023. 06. 20. kedd 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 20. kedd 11:00

A pasim elso alkalommal nem akarta. A mellére csorgattam a számból, es utana finoman megcsokoltam. Közben szétkentem es az ujjamrol lenyaltam. Naaa, az tetszett neki! Nem hagyott nyugodni a gondolat, a szájába szeretnem csorgatni es közben csokolozni vele.
Pár hettel kesobb. sok ananászt ettünk, nem mondtam meg, h mi a tervem. Delutántól huztam öt, izgattam, jatszottam vele, azt imadja.
Este közös furdés, izgatás, hagytam, hogy kinyaljon a zuhanyzóban, de ő nem élvezett el. Bementünk a nappaliba, kanapé, ledöntottem, 69, és szoptam öt, de nem engedtem elélvezni. Azt akartam, hogy hatalmasat élvezzen.
Ráültem az arcára, kértem, h nyaljon es simogassa a melleimet, imádja!!!! Tudtam, h ettől a poztól begerjed. Megint elélveztem, Kértem, h térdeljen fel es befeküdtem alá elkezdtem szopni, es markoltam a fenekét. Elélvezett, ledölt az ágyra és odacsusztam hozzá és elkezdtem eszrevétlenül a szájara csorgatni a spermát. Kinyitotta, lenyalta es én akkor rácuppantam a szájára es átcsorgattam az o szájába,.
Lenyelte, és azt kérte, hogy legközelebb a puncimból szeretné kinyalni. Na ez még nem történt meg, de én is várom már:
Pár hettel kesobb. sok ananászt ettünk, nem mondtam meg, h mi a tervem. Delutántól huztam öt, izgattam, jatszottam vele, azt imadja.
Este közös furdés, izgatás, hagytam, hogy kinyaljon a zuhanyzóban, de ő nem élvezett el. Bementünk a nappaliba, kanapé, ledöntottem, 69, és szoptam öt, de nem engedtem elélvezni. Azt akartam, hogy hatalmasat élvezzen.
Ráültem az arcára, kértem, h nyaljon es simogassa a melleimet, imádja!!!! Tudtam, h ettől a poztól begerjed. Megint elélveztem, Kértem, h térdeljen fel es befeküdtem alá elkezdtem szopni, es markoltam a fenekét. Elélvezett, ledölt az ágyra és odacsusztam hozzá és elkezdtem eszrevétlenül a szájara csorgatni a spermát. Kinyitotta, lenyalta es én akkor rácuppantam a szájára es átcsorgattam az o szájába,.
Lenyelte, és azt kérte, hogy legközelebb a puncimból szeretné kinyalni. Na ez még nem történt meg, de én is várom már:
A pasim elso alkalommal nem akarta. A mellére csorgattam a számból, es utana finoman megcsokoltam. Közben szétkentem es az ujjamrol lenyaltam. Naaa, az tetszett neki! Nem hagyott nyugodni a gondolat, a szájába szeretnem csorgatni es közben csokolozni vele.
nem csak a sajátom
(Ez egy válasz Dornach üzenetére (2023. 06. 12. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is imádom a saját spermámat lenyalni a partnerem ajkairól.
simán
Nagyon jó
Isteni, imádom ...volt szerencsém már párszor ehhez és nem csak a sajátomat kaptam

Sziasztok. Hogyan lehet rengeteg sprma? Keveslem a spermám élvezéskor ,ha több jönne nagyobbat élveznék ,ezért érdekel
A másét is kinyalnám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 22. szerda 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 22. szerda 07:19
Törölt felhasználó (4702003)

Mi nálunk is sokszor van spermás csók és izgató is de másé után nem csókoloznék plusz én ki is szoktam nyalni ugy a feleségem hogy teliélvezem a pináját. Nagyon izgatja...
A részemről teljesen rendben lenne, de...
... de a párom már attól öklendezik, ha arra gondol, hogy a szájába élvezek.
... de a párom már attól öklendezik, ha arra gondol, hogy a szájába élvezek.
minden formában imádom a saját gecimet...
Mi nálunk is sokszor van spermás csók és izgató is de másé után nem csókoloznék plusz én ki is szoktam nyalni ugy a feleségem hogy teliélvezem a pináját. Nagyon izgatja...
Nem hogy gondot nem okoz, hanem egyenesen élvezem!!!
(Ez egy válasz bernau üzenetére (2023. 03. 21. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 18:35

Nekem ez bejön. Magamról, meg a páromról is lenyalom a saját gecim. Nem okoz gondot.
.
.
Nekem ez bejön. Magamról, meg a páromról is lenyalom a saját gecim. Nem okoz gondot.
.
.
Szerintem nincs ezzel semmi baj.
Nálunk szinte természetes, hogy az utójáték során megcsókoljuk egymást, akkor is ha a szájába élveztem.
Ha én undorodom magamtól, hogy kívánjam, hogy Ő engedje, hogy a szájába élvezzek?
Sőt, fokozni is tudom!
Ez akkor is így van, ha hármasban a másik srác is a szájába élvez. Vagy csak ő, én meg máshova.
Az ízük ugyanolyan mint az enyém.
A feleségemet pedig kifejezetten izgatja az ilyen "perverzitás".
Nálunk szinte természetes, hogy az utójáték során megcsókoljuk egymást, akkor is ha a szájába élveztem.
Ha én undorodom magamtól, hogy kívánjam, hogy Ő engedje, hogy a szájába élvezzek?
Sőt, fokozni is tudom!
Ez akkor is így van, ha hármasban a másik srác is a szájába élvez. Vagy csak ő, én meg máshova.
Az ízük ugyanolyan mint az enyém.
A feleségemet pedig kifejezetten izgatja az ilyen "perverzitás".

igazad van! Woody Allent idézem, kicsit kifordítva: tudod mi a perverzió? a szex, ha azt jól csinálják!
mások pedig maradjanak a misszionárusnál, de csakis gyermeknemzés céljából
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 21:39

Szerintem ne üljünk fel a provokációnak
Mi szeretjük és kész, aki meg nem.... az minek is jön ide?
))))

Szerintem ne üljünk fel a provokációnak
Mi szeretjük és kész, aki meg nem.... az minek is jön ide?
))))

igy van
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 19:16
Törölt felhasználó (4604022)

A gond ott kezdődik ha mindenki spermáját a szádba veszed!De ha a sajátodat a saját nődnek adod a szájába és azzal csókolózol de undorodsz tőle akkor saját magad anyagától undorodsz akkor önmagadtól undorodsz!
A gond ott kezdődik ha mindenki spermáját a szádba veszed!De ha a sajátodat a saját nődnek adod a szájába és azzal csókolózol de undorodsz tőle akkor saját magad anyagától undorodsz akkor önmagadtól undorodsz!