Nem.Totál élvezte a párom is
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Mitől félsz, hogy kikapsz? Ne légy nyuszi, szedd össze magad és hajrá, Párom nem szólt semmit, természetesnek vette. Azt is mikor egy másik pasit szopott le és közvetlen utána smároltunk. Azt már előre meg kellett beszélni, hogy ne nyelje le az adagot hanem osztozzunk meg rajta. Szóval fel a fejjel, bátorság!
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2022. 11. 27. vasárnap 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 27. vasárnap 09:01

Arra lennék kíváncsi, hogy kinek mit szólt a párja egy szopás utáni,nem előre megbeszélt,spontán csók után? Nekem nagy vágyam,de nem merem megpróbálni
Én hétvégén próbáltam ki, előre megbeszéltük nekem tetszett sztem te sem bánod meg ha kipróbálod.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2022. 11. 27. vasárnap 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Arra lennék kíváncsi, hogy kinek mit szólt a párja egy szopás utáni,nem előre megbeszélt,spontán csók után? Nekem nagy vágyam,de nem merem megpróbálni
Nem kérdezősködött? Nem tartotta gáznak?
(Ez egy válasz Sopianae01 üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 04:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 28. hétfő 04:34

Nekem a párom meglepődött.Azt mondta,hogy perverz vagyok.Azóta többször csókolóztunk már orál után
Nekem a párom meglepődött.Azt mondta,hogy perverz vagyok.Azóta többször csókolóztunk már orál után

Sosem ódzkodtam tőle, sőt imádom
(Ez egy válasz Darinkagirl üzenetére (2022. 03. 27. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 27. vasárnap 11:19

Én mindig rögtön lenyelem ha a szàmba megy el a partnerem igy màr az utòjàték csòkolòzàsnàl,ölelkezésnél nem nagyon érzõdik az íze.Legalàbbis még senki nem mondta,hogy olyan ízû a szàm.Vagy lehet nem òdzkodott a sajàt anyagàtòl még semelyik partnerem sem.Sose kérdezem,kérdeztem meg.
Helyes...az anyagot nyelni kell nem pocsékolni!
(Ez egy válasz Darinkagirl üzenetére (2022. 03. 27. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 27. vasárnap 11:19

Én mindig rögtön lenyelem ha a szàmba megy el a partnerem igy màr az utòjàték csòkolòzàsnàl,ölelkezésnél nem nagyon érzõdik az íze.Legalàbbis még senki nem mondta,hogy olyan ízû a szàm.Vagy lehet nem òdzkodott a sajàt anyagàtòl még semelyik partnerem sem.Sose kérdezem,kérdeztem meg.
Régen volt benne részem. Jó lenne újra átélni.
Nekem volt,hogy a párom át is adta a számba az anyagot.
megismerkedésünk igy kezdödöt hásaság lett belöle amit egyál talán nem banunk
Nálunk is működik élvezzük is.
Kiegészítve azzal,hogy én az ujjaimmal a puncija nedvét a szájába teszem és úgy csókolom.
Így a három testnedv keveredik nagyon élvezzük.
Kiegészítve azzal,hogy én az ujjaimmal a puncija nedvét a szájába teszem és úgy csókolom.
Így a három testnedv keveredik nagyon élvezzük.
ez izgalmas is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 07. kedd 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 07. kedd 11:26
Törölt felhasználó (4298102)

Feleségem szereti, ha csókolózunk miután a szájába élveztek. Tudja ez izgató a számomra és neki meg megnyugtató, mert ezzel elfogadom azt, hogy leszopott egy másik férfit.
elsö alkalom megismerkedésünkön ugy volt szájába élveztem utána csok
Ez is megvolt

Én éltem együtt egy hzp.-al, ahol ez rendszeres volt! Utánam hosszú, forró csókolózás volt!
Imádnám, de kevés a csaj aki ezt meg is teszi..
Feleségem szereti, ha csókolózunk miután a szájába élveztek. Tudja ez izgató a számomra és neki meg megnyugtató, mert ezzel elfogadom azt, hogy leszopott egy másik férfit.
Nagyon izgató. Párom a szopást mindig csókkal fejezi be, és "osztozkodunk".