Ez is megvolt

Én éltem együtt egy hzp.-al, ahol ez rendszeres volt! Utánam hosszú, forró csókolózás volt!
Imádnám, de kevés a csaj aki ezt meg is teszi..
Feleségem szereti, ha csókolózunk miután a szájába élveztek. Tudja ez izgató a számomra és neki meg megnyugtató, mert ezzel elfogadom azt, hogy leszopott egy másik férfit.
Nagyon izgató. Párom a szopást mindig csókkal fejezi be, és "osztozkodunk".
Volt már benne részem, jó lenne újra átélni.
Azt hiszem én is kérnék...
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2021. 07. 14. szerda 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 14. szerda 00:11

Hát nekünk van perverziónak rendesen, ha valaki van velünk és a párom szájába élvez, az én kincsem megcsókol engem. Ezt azért megkérdezzük a vendégtől higy nehogy rosszul legyen

Bármikor
Szeretném én is de a párom nem hajlandó megcsókolni utána
Én élvezem és kérem is a párom,hogy ne nyelje le csókoljon meg
Mázlista vagy feleség terén úgy tűnik,biztos jó nő is akkor...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 17. szombat 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 17. szombat 17:51
Törölt felhasználó (4132002)

Sziasztok!
Van bizony! Nálunk sem ment egyik napról a másikra.
Türelemmel, kedvességel, nem erőltetve, megértéssel szépen kialakul.
Szereti a párom, s ha nem is minden alkalommal, kívánja.
Nem egy alkalommal kéri, had üljön a számra, s úgy nyaljam, miután beleélveztem.
Őrületesen izgató, kéjes érzés!
Nem egy alkalommal kéri, had üljön a számra, s úgy nyaljam, miután beleélveztem.
Őrületesen izgató, kéjes érzés!
Sziasztok!
Őrületesen izgató, kéjes érzés! (Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2021. 07. 16. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Őrületesen izgató, kéjes érzés! (Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2021. 07. 16. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig van ilyen nő! A páromnak tetszene!
(Ez egy válasz fishbed üzenetére (2021. 01. 13. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 13. szerda 20:22

Teljesen lehetettlen olyan nőt találni akit ez izgat,meg hogy kinyaljam a punciból is a sajátom...

Tényleg nagyon izgató.Méltó befejezése tud lenni egy szenvedélyes szeretkezésnek. Na meg én miért ne adnàm meg azt amit a partnerem is megtesz értem
Nem lennék rosszul, sőt izgatna
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2021. 07. 14. szerda 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát nekünk van perverziónak rendesen, ha valaki van velünk és a párom szájába élvez, az én kincsem megcsókol engem. Ezt azért megkérdezzük a vendégtől higy nehogy rosszul legyen

Ez egy remek dolog,.... vendégként már én is részese voltam többször, ... igazán jó kis perverz játék...én bármikor benne vagyok...

Én is az esetek többségében a párom szájába szoktam élvezni. Gyakran megkérem, hogy ne nyelje le míg nem csókoltuk meg egymást. De még nyelés után is érzem a sperma jellegzetes ízét a szájában. Izgat mindkettőnket a dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 03. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 03. hétfő 23:00
Törölt felhasználó (4411062)

Én rendszeresen élvezek a barátnőm szájába. Utána a meleg spermámmal a szájában kb. kétszer forróbban csókol meg.
Nekem is.
(Ez egy válasz titiki üzenetére (2021. 04. 27. kedd 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Én rendszeresen élvezek a barátnőm szájába. Utána a meleg spermámmal a szájában kb. kétszer forróbban csókol meg.