ott a pont...
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2017. 02. 08. szerda 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 08. szerda 07:33
már csak azért is alap kell hogy legyen, mert ha ő undorodik sajátjától, ne akarjon a számba élvezni, ha én engedem csokoljon is meg érte
Tökéletesen igazad van!
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2017. 02. 08. szerda 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
már csak azért is alap kell hogy legyen, mert ha ő undorodik sajátjától, ne akarjon a számba élvezni, ha én engedem csokoljon is meg érte
Alap.nincs ezzel baj.Agyalni sem kell rajta
Szerintem is alap...
aAhaha
naigen végülisjah ::
)) de van nő aki undorodik tőle, nekem is csak 1x volt részem ilyenben
naigen végülisjah ::
)) de van nő aki undorodik tőle, nekem is csak 1x volt részem ilyenben
az en ferjem a sajatjat nem,de maset elvezettel kinyalja a puncimbol,elfogadja a szambol le nyalja a mellemrol nyakamrol
imádom kinyalni a gecit a párombol vgy lenyalni rola bárhonnan
Ez így korekt.
Kinyalnam belole a gecit es a gecis szammal csokoloznank.
Alap
soha nem szerettem mindig is távol tartottam magam tölle viszont legutobbi hármasunk alkalmával elöbb elmentem mint a srác, párom szájjába és baromira izgatott ahogy közbe dugja a srác a páromat én meg közbe csókoltam őt is meglepte és engem is de igy volt jó
egyébként semmi extrát nem éreztem belölle
egyébként semmi extrát nem éreztem belölle
Miután jól kinyaltam a punciját meg akartam csókolni, de azt mondta így már nem lehet... Sőt, nem is viszonozta az orális élvezetet..
Alap dolog oda vissza adni egymásnak a spermát. Szeretjük
A partneri és a saját váladék elfogadása a partner teljes és a teljes önelfogadással ér fel. Ennél se több se kevesebb.
mi elsö alkalomal már igy csináltuk beleélveztem a szájába és csok következet különben nyeli is mindig
Hmmm...
szerintem is alap.bármikor megcsókolom ha leszopott valakit.
izgatta a hölgyet....belementem,nem bántam meg
ez nagyon gáz..
(Ez egy válasz joe7411 üzenetére (2017. 09. 17. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 17. vasárnap 10:32
Miután jól kinyaltam a punciját meg akartam csókolni, de azt mondta így már nem lehet... Sőt, nem is viszonozta az orális élvezetet..
Én szivesen megnézném,hogy a férjed kinyalja a puncidból a barátom spermáját
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2017. 04. 02. vasárnap 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 02. vasárnap 16:15
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2017. 04. 02. vasárnap 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
az en ferjem a sajatjat nem,de maset elvezettel kinyalja a puncimbol,elfogadja a szambol le nyalja a mellemrol nyakamrol

ferdi
Lucie M