Szerintem ne üljünk fel a provokációnak
Mi szeretjük és kész, aki meg nem.... az minek is jön ide?
))))

igy van
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 19:16
Törölt felhasználó (4604022)

A gond ott kezdődik ha mindenki spermáját a szádba veszed!De ha a sajátodat a saját nődnek adod a szájába és azzal csókolózol de undorodsz tőle akkor saját magad anyagától undorodsz akkor önmagadtól undorodsz!
A gond ott kezdődik ha mindenki spermáját a szádba veszed!De ha a sajátodat a saját nődnek adod a szájába és azzal csókolózol de undorodsz tőle akkor saját magad anyagától undorodsz akkor önmagadtól undorodsz!
elég baj neked
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 17:21
Törölt felhasználó (856058)

Pl akinek ez undorító
Pl akinek ez undorító
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 14:29
Törölt felhasználó (4650775)

KI NEM SZERETI
A legfinomabb
imádom!

KI NEM SZERETI
Mi is sokat csináljuk, tetszik nekünk is ez a dolog. Első alkalommal kicsit fura volt. De mostmár egész izgató .
Nagyon kellemes mi is szinte mindig igy fejezzük be ,teljes mennyiséggel, ritka eset mikor lovagló pózban de akkor a számra passzitja a hüvelyét miután átfolyt jöhet a csók addig mig elfogy az egész!
(Ez egy válasz furcat üzenetére (2023. 03. 11. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 22:58

Mi is mindig csókolóztunk szájbaélvezés után is, de egy ideje már izgatott a gondolat, hogy ne nyelje le az összeset. Simán mondtam neki mikor már eléggé felizgattuk egymást. Meglepő módon egyből rábólintott pedig nemigazán szereti az efféle újításokat. Aztán a végén miután elélveztem, rögtön odajött és hatalmasat csókolóztunk, miközben éreztem hogy bőven hagyott nekem is a saját anyagomból. Engem annyira feltüzelt, hogy néhány perc múlva újra állt a szerszám és levezetésként szexeltünk is egyet
Azóta is csináltuk párszor így, sőt úgy is hogy a végén az ajkaira kentem a farkamból és utána csókoltuk meg egymást. Szerintem neki is tetszik a dolog. Úgyhogy hajrá, kérd csak szépen meg

Mi is mindig csókolóztunk szájbaélvezés után is, de egy ideje már izgatott a gondolat, hogy ne nyelje le az összeset. Simán mondtam neki mikor már eléggé felizgattuk egymást. Meglepő módon egyből rábólintott pedig nemigazán szereti az efféle újításokat. Aztán a végén miután elélveztem, rögtön odajött és hatalmasat csókolóztunk, miközben éreztem hogy bőven hagyott nekem is a saját anyagomból. Engem annyira feltüzelt, hogy néhány perc múlva újra állt a szerszám és levezetésként szexeltünk is egyet
Azóta is csináltuk párszor így, sőt úgy is hogy a végén az ajkaira kentem a farkamból és utána csókoltuk meg egymást. Szerintem neki is tetszik a dolog. Úgyhogy hajrá, kérd csak szépen meg
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2022. 12. 06. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

miért is ne csinálnánk
Szintén ez a helyzet velünk is
mindig lenyeli, mert imádja, minél több annál jobban izgatja. Csak a gecis csók számomra idegen, de majd valamikor biztosan sikerül rávennem magam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 05. hétfő 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 05. hétfő 21:50

Törölt felhasználó (4566402)

Nekem is mondta már a nejem, hogy élvezzek a szájába és utána csókolózzunk. Még nem vettem rá magam!
Szájba élvezés nálunk is megy, le is nyeli mindig!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 06. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 06. kedd 15:40

ha párom szájal kényeztet mindig szájába élvezek.
Én is mindig szájba élvezem, azzal nincs gond. Le ugyan nem nyeli sajnos. Ilyenkor össze szoktunk bújni pár percre,majd elmegy a fürdőszobaba és kiköpi. Bárcsak egyszer odahajolni és megcsókolna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 06. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 06. kedd 15:40

Bárcsak nekem mondaná...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 05. hétfő 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 05. hétfő 21:50
Törölt felhasználó (4566402)

Nekem is mondta már a nejem, hogy élvezzek a szájába és utána csókolózzunk. Még nem vettem rá magam!
Persze,megcsókol nyalás után.de azért a puncinedv az más mint a sperma
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 29. kedd 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 29. kedd 05:31
Törölt felhasználó (1339692)

Mi lenne belőle.? Kinyalod? Leszokott szopni? akkor miért ne csókolóznál vele? Ő megcsokol ha kinyaltad?
Én 100% hogy nem bánnám meg, csak félek mit szólna
(Ez egy válasz Sanya91 üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 28. hétfő 12:31

Én hétvégén próbáltam ki, előre megbeszéltük nekem tetszett sztem te sem bánod meg ha kipróbálod.
Nálunk ez màr természetes és izgat is minket ha beleélvezek a szájába és ugy csókolozunk illetve ha kinyalom a pináját miután beleélveztem!
Nálunk most az a szokás alakult ki hogy a feleségem szájába élvezek, Ő visszaköpi a farkamra, utána pedig nyelvesen csókolózunk. Minden szopás után nyelves puszi jár