Van benne valami mocskos, mégis izgató....főleg ha még kissé maszatos...
Én is nagyon szeretek a feleségemmel így csókolózni. Temélem egyszer ki tudjuk próbálni, hogy egy másik férfi spermájával csókolózunk.
Szerintem ez nagyon izgalmas spermás csók az Nagyon jó tud lenni
Szerintem ez nagyon izgalmas spermás csók az Nagyon jó tud lenni
A NŐM imádata az ami rávisz arra, hogy a teleélvezett szájával szenvedélyesen csókolózzak. Izgató, ha látom mikor élvezettel kényezteti a hímtagot és mohón szívja ki belőle az adagot. Annyira jól áll neki, muszáj ilyenkor megszeretgetni. Szívesen osztozkodom a sperma adagján, akár tőlem kapta vagy a barátjától.
ezt a megoldást én is nagyon szeretem!
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 22. vasárnap 07:16

Voltam olyan párnál, ahol az volt a hölgy kérése, hogy a végén mind a ketten a szájába élvezzünk, férjével! Utána azt a földön túli csokolózást, amit lerendeztek!
A hozzászólás első fele rendben van.
A második fele nem nyerő, azt nem vállalnám be. (Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 22. vasárnap 07:16
A második fele nem nyerő, azt nem vállalnám be. (Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Voltam olyan párnál, ahol az volt a hölgy kérése, hogy a végén mind a ketten a szájába élvezzünk, férjével! Utána azt a földön túli csokolózást, amit lerendeztek!
Ha akarom mind kiengedem, ugymond teljes kielégülés formájában. Ha viszont húzni akarom a dolgot, vagy játszani, akkor megfelelő koncentrációval akár cseppek formájában tobbszori kisebb orgazmus kíséretével is mukodik. Izgalmas dolog úgy játszani a spetmaval h az izgalom még még van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 21. szombat 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 21. szombat 07:25

Törölt felhasználó (3888562)

Ez a kommented picit furcsa! Ha megindul az élvezés,mind kijön! Nem?
Én imadom 1 nőn latni
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 21. szombat 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 21. szombat 07:25
Törölt felhasználó (3888562)

(Ez egy válasz izgalmaspasi üzenetére (2018. 07. 15. vasárnap 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 15. vasárnap 09:49

Nálam ez úgy tud működni, hogy kontrollálom.
Egy-két cseppet engedek ki. Így megmarad a vágy és élvezem is.

imádom
3 szó!
Minden
További
Nélkül!!!!
Imádom!
Minden
További
Nélkül!!!!
Imádom!
Egyetlen édes szerelmem, én is imádlak! Már nagyon vágyom, hogy a számba élvezett finom nedüdet kicsókold! Nagyon szeretlek kincsem!
Az elfogadás egyik legszebb kifejezése! Hihetetlenül felkorbacsolja a párom libidójat, amikor vissza adhatja egy részét! Innen már csak egy pici kell Neki, hogy újabb orgazmus söpörjön át Rajta! Először furcsa volt érezni a saját ízem, de kíváncsi voltam, hogy a párom mit szeret benne annyira! Imádlak nagyon édes szerelmem!
Nálam ez úgy tud működni, hogy kontrollálom.

Valahogy fejleszteni kell, vagy gyakorolni elötte
(Ez egy válasz ga86bor üzenetére (2018. 07. 14. szombat 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor ezzel nem csak én vagyok így...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 15. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 15. vasárnap 16:53
Törölt felhasználó (3715492)

Szeretnem kiprobalni, de mire odaerek megszunik az inger.
Nekünk is a kedvencünk! Az elején kérnem kellett, mert nem igazán értette mi a jó nekem ebben... Most már összezárja, és az összeset a számba engedi miközben nyalom, és persze utána még jöhet a csókolózás is! Nagyon finom!
(Ez egy válasz hevesimolnar üzenetére (2018. 04. 07. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 07. szombat 17:03

Párommal ha a szájába èlvezek mindig smárolunk...ha a piuncijába èlvezek sokszor van olyan hogy az arcomra ül ès nyalatja magát...közben folyik belőle
Imádom! Nekem ez természetes, az első pillanattól kezdve csókolózunk, ha a szájéba élveztem el. Neki (lány) volt furcsa, hogy én ezt simán....