Imádom.Nekem is az egyik perverziom ez.
Szia. Ki próbálnám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 23. kedd 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 07:03
Törölt felhasználó (1158272)

Saját után már próbáltam.Jó lenne végre úgy, hogy más spricceli tele

Imádom.Nekem is perverziom ez.
Saját után már próbáltam.Jó lenne végre úgy, hogy más spricceli tele

Van egyí barátom (idősebb nálam pár évvel) ő rendszeresen megosztotta velem a nőit. Úgy, hogy ketten dugtuk, szopattuk. De velem egyik lány sem csókolódzott.Az tényleg csak a saját párjának az előjoga.
(Ez egy válasz bikiváncsi üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 22. hétfő 16:50

Én szeretem ezt is.
Amikor először csókoltam szájon a páromat, miután ketten élveztünk a szájába, éreztem, hogy kicsit meglepődik, de aztán amikor látta, hogy komolyan gondolom, akkor felszabadult és szenvedélyesen visszacsókolt.
Éreztem a szájában a spermánkat, de nem zavart, sőt, izgatott.
A barátunkkal viszont nem akar csókolózni, pedig mondtam, ha szeretne, nyugodtan.
Érdekes ez a nőknél, leszopja, most már a puncijába, popsijába is élvezhet, de a csók az túl intim.
Amikor először csókoltam szájon a páromat, miután ketten élveztünk a szájába, éreztem, hogy kicsit meglepődik, de aztán amikor látta, hogy komolyan gondolom, akkor felszabadult és szenvedélyesen visszacsókolt.

A barátunkkal viszont nem akar csókolózni, pedig mondtam, ha szeretne, nyugodtan.
Érdekes ez a nőknél, leszopja, most már a puncijába, popsijába is élvezhet, de a csók az túl intim.

Én szeretem ezt is.

Mi is szeresük !
https://xhamster.com/videos/cummy-kisses-10162085
Hát, nekem cirka 30 nőm volt életem során, ebből kettő nem szeretett szopni. Az összes többi lenyelte. A feleségem egyenesen imádja.
(Ez egy válasz fishbed üzenetére (2019. 02. 10. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 10. vasárnap 18:08

Olyan nőt is nehéz találni, aki engedi a szájba élvezést, nem hogy utána smárolni vele, esélytelen sajnos...
az biztos nagyon jo és izgi
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 20. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 20. szerda 14:58
Törölt felhasználó (86984)

Jo is az...
Jo is az...
Engem nagyon felizgat. Még izgibb mikor nem a saját spermám kapom meg
Nagyon izgató tud lenni . Néha csináljuk a párommal én vettem rá mert kíváncsi voltam
ugy ismertem meg párom elsö alkalom habcsok volt azota feleségem és ha csak kényeztet mindig nyeli
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 11. hétfő 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 11. hétfő 08:16
Törölt felhasználó (869472)

Habcsok.

Habcsok.

Imádom!
Nagyon szuper évekig csináltuk de megszűnt a kapcsolat sajna és nincs másik helyette.
Olyan nőt is nehéz találni, aki engedi a szájba élvezést, nem hogy utána smárolni vele, esélytelen sajnos...
kedvencem :P
Ez jó!
Nálunk volt,hogy én az ujjaimmal a feleségem szájába tettem a neveinket a pinájából és utána csókolództunk.Kurva izgis! (Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 08:35
Nálunk volt,hogy én az ujjaimmal a feleségem szájába tettem a neveinket a pinájából és utána csókolództunk.Kurva izgis! (Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Tegnap este szeretkeztunk es utana parom odahuzott a puncijahoz kinyaltam amit beleelveztem es utana hosszan csokoloztunk