Igen ez egy nagyon kellemes és még a punciból kinyalva az igazi !
(Ez egy válasz kezdő pár07 üzenetére (2020. 05. 27. szerda 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Puncibol még nem nyaltam ki, de olyan volt már 3as szex 69 póz aztan a csávó tolta kutyában, és mikor elélvezett és nyaltam 69ben, kifolyt a számba
Mi is szoktunk utána csókolozni. Finom és nagyon izgató látni ahogy folyik a száján.
Nagyon élvezetes és én is szeretem ha gondolod keres meg és boldogan leszek a partneretek mindenben !
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 29. péntek 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 29. péntek 17:43
Törölt felhasználó (4345362)

Puncibol még nem nyaltam ki, de olyan volt már 3as szex 69 póz aztan a csávó tolta kutyában, és mikor elélvezett és nyaltam 69ben, kifolyt a számba
Èn màr nyaltam puncibol is
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 29. péntek 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 29. péntek 17:43
Törölt felhasználó (4345362)

Ebben az esetben Te a puncit,vagy a gecit szereted? Vagy mindkettőt egyszerre? De külön is mindkettő?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 30. szombat 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 30. szombat 10:15
Törölt felhasználó (4331242)
VIP

Èn màr nyaltam puncibol is
Szuper az íze szerintem nagyon finom
Mi is csináljuk, nem mindig de van úgy, hogy a szájában élveznék el, ő átcsorgatja és megcsókol!
Sziasztok. Keresnék én is hölgyet,aki smárolna velem így.
Igen és tele élvezett puncit is kinyalni!
Nagyon jo ize van a gecis noi szajnak
Imádom!
Tele elévezett puncit dugni ,majd szajba elvezes utan hosszu csok a leges legjobb
Nálunk ez természetes!
Mi is szoktunk csókolózni szájba élvezés után. Nagyszerű dolog!
Engem nagyon izgatna, de valahogy nem merem ilyenkor megcsokolni. Pedig mindig ad teli szájjal puszit, miután beleélveztem. Lehet hogy direkt dobja fel a labdát, de félek mit szólna, ha ilyenkor atdugnam a nyelvem. Lányok! Nektek volt hogy a pasi kezdeményezte a spermás csókot? Mit szoltatok utána?
Velem már kinyalatta a tele élvezett pinusát!
És szinte elmaradhatatlan Nálunk, ha a szájába élvezek és utána a csók!
Imádom!
És szinte elmaradhatatlan Nálunk, ha a szájába élvezek és utána a csók!
Imádom!
újjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de imádom
a pasimmal, ha szájbaélvez aztán smárolunk

na ugye
!!!!!!!!!4 ez így van rendjén szerintem is :O)
(Ez egy válasz Dawszi üzenetére (2020. 06. 15. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Imádom