Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! A bejegyző pedig tiltásra!

Az eddigi hozzászólások

... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#372   2020. 08. 04. kedd 08:47
X Törölt felhasználó (4141232)
Ez teljesen normális, aki szereti az erotikát.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 08. 04. kedd 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 07:50
Tökéletes... Nagyon hosszú, nagyon vastag, gyönyörű mákkal, szexin trimmelve. Szóval mást nem tudok rá mondani, csak azt hogy gyönyörű. Ezzel le is akartam zárni a beszélgetést (azt tudni kell, hogy ez nem vita volt, csak osszebujva, sutyorogva beszélgettünk). És akkor jött egy olyan keresztkerdes amitől leizzadtam: "leszopnád?" egyszerűen nem tudtam hovatenni a kérdést, mert sosem gondoltam ilyenre előtte, eszembe sem jutott. Nem tudtam mit mondani, úgyhogy azt mondtam nem tudom. Tényleg nem tudtam... Erősödött a párom, hogy ha annyira tetszik nekem a srác farka, és magam mondtam, hogy gyönyörű, akkor miért nem tenném meg. Erre valahogy jött a felismerés, hogy valóban nagyon tetszik a farka, és lehet hogy kívánom is!?!? Elmondtam, hogy igen leszopnam. De semmi egyébre nem lennék hajlandó. És akkor a párom indult be, hogy mennyire izgatná nézni ahogy szopom...en meg totál meglepodtem... Nem is azon, hogy milyen vágyai vannak, sokkal inkább azon, hogy nekem milyen vágyaim vannak.... Utána lassan adtunk egy joejt puszit, mert fáradtak voltunk már. Én viszont nem tudtam elaludni, folyamatosan a srác farka volt előttem képzeletben, ahogy beveszem a számba puhán, és ütemesen felall az ajkaim között.. Ahogy erzekien leszopom... Ahogy elonti a számat a spermaja. Nagyon meglepodtem, mert előtte sosem volt ilyen gondolatom. Ma reggel meg tok kellemetlenül érzem magam, kicsit bánom, hogy ezt elmontam a páromnak. Annak örülök hogy őszinte voltam vele, csak tartok a kellemetlen beszelgetesektol. Továbbra sem tartom magam bisexnek, de ez a gyönyörű farok megbabonazott... Az parcsere óta motoszkál a gondolatom ám, többször ki értem már a farkarol készült fotót bámulva, de ilyen gondolatom még nem volt, mint tegnap este... És ma reggel...
#371   2020. 08. 04. kedd 07:50
fazonpar fazonpar
Tökéletes... Nagyon hosszú, nagyon vastag, gyönyörű mákkal, szexin trimmelve. Szóval mást nem tudok rá mondani, csak azt hogy gyönyörű. Ezzel le is akartam zárni a beszélgetést (azt tudni kell, hogy ez nem vita volt, csak osszebujva, sutyorogva beszélgettünk). És akkor jött egy olyan keresztkerdes amitől leizzadtam: "leszopnád?" egyszerűen nem tudtam hovatenni a kérdést, mert sosem gondoltam ilyenre előtte, eszembe sem jutott. Nem tudtam mit mondani, úgyhogy azt mondtam nem tudom. Tényleg nem tudtam... Erősödött a párom, hogy ha annyira tetszik nekem a srác farka, és magam mondtam, hogy gyönyörű, akkor miért nem tenném meg. Erre valahogy jött a felismerés, hogy valóban nagyon tetszik a farka, és lehet hogy kívánom is!?!? Elmondtam, hogy igen leszopnam. De semmi egyébre nem lennék hajlandó. És akkor a párom indult be, hogy mennyire izgatná nézni ahogy szopom...en meg totál meglepodtem... Nem is azon, hogy milyen vágyai vannak, sokkal inkább azon, hogy nekem milyen vágyaim vannak.... Utána lassan adtunk egy joejt puszit, mert fáradtak voltunk már. Én viszont nem tudtam elaludni, folyamatosan a srác farka volt előttem képzeletben, ahogy beveszem a számba puhán, és ütemesen felall az ajkaim között.. Ahogy erzekien leszopom... Ahogy elonti a számat a spermaja. Nagyon meglepodtem, mert előtte sosem volt ilyen gondolatom. Ma reggel meg tok kellemetlenül érzem magam, kicsit bánom, hogy ezt elmontam a páromnak. Annak örülök hogy őszinte voltam vele, csak tartok a kellemetlen beszelgetesektol. Továbbra sem tartom magam bisexnek, de ez a gyönyörű farok megbabonazott... Az parcsere óta motoszkál a gondolatom ám, többször ki értem már a farkarol készült fotót bámulva, de ilyen gondolatom még nem volt, mint tegnap este... És ma reggel...
#370   2020. 08. 04. kedd 07:37
fazonpar fazonpar
Megtettem smile kellett ugyan hozzá némi ital, de vettem a bátorságot végre! Szexeltunk egy fantasztikusat, a végén elvezesig nyaltam + ujjaztam a párom puncikáját. Utána kérdezte hogy akarom a végét. Mondtam neki, hogy terdeljen elém és szopjon le. Istenien szopott. Most egész jól bírtam, mert dolgozott bennem az ital. Ügyre keményebben és keményebben szopattam. Kértem hogy kéz nélkül csinálja most. Megfogtam a fejét két kézzel, és szó szerint még asztal a száját. Időnként lenyomtam a torkán, és mikor már fogyott a levegője, és ki akarta húzni, nem hagytam azonnal. (szereti amikor ilyen durván van leszopatva). Egyszercsak elkezdett azon járni az agyam, hogy most meg fogom csókolni élvezés után... És annyira be is indított, ahogy fantáziáltam a spermas csokrol, hogy éreztem, jön a vég... Annyit még ki tudtam nyogni, hogy : "most ne nyeld le!" és ahogy ezt kimondtam, belerobbantottam a szájába. Alapból sokkal nagyobbat spriccelek az átlagnál, de most talán még több spermam volt. El se fért a szájában, ahogy élveztem hosszasan, kicsurgott egy nagyobb adag a cickojara. Ahogy vége lett az orgazmusom ám leterdeltem mellé, és vadul vegignyaltam a melleit, betakaritva az összes spermat, utána forrón megcsokoltom. Nem számított rá, mert először nem nyitotta ki a száját, csak meglepodott, majd mikor kinyitott, és atengedte a nyelvemet, először kifolyt egy kis cucc, de amikor rajott hogy mit akarok, ügyesen atcsokolta a maradék spermat. Én nem nyeltem le azonnal, kicsit csokoloztunk még, majd nemsokára egy jól hallható nyelessel mindet lenyeltem. Isteni volt... Annyira, hogy a farkam közben megint felallt. Kértem hogy megint szopjon le. Most a hátamra feküdtem, és egy finomabb szopást kértem, mert ilyenkor már érzékenyebb a farkam. Ismét Istenien leszopott, nagyon finom mozdulatokkal, most a kezét is használta. Amikor jött a vég, kicsit gyorsított. Nem is kellett sok idő, sokkal előbb elmentem, mint először. Ismét szájba élveztem, és nem is kellett mondanom semmit. Odahajolt hozzám, és atcsurgatta az újabb adag spermat, én pedig most azonnal lenyeltem. Nagyon izgató volt minden, biztosan rendszeresiteni fogjuk. Viszont volt egy kis kellemetlenség is, ahogy azt sejtettem. Mikor végeztünk, megkerdezte a párom, hogy mi volt ez? Elmagyaraztam neki, hogy ez nekem fétisem. Meg is értette. Utána jött a kellemetlenebb kérdés, hogy mióta vagyok bisex? Hát ott lesapadtam... Elmagyaraztam hogy nem vagyok bisex, csak a sperma vonz, erre visszavágott, hogy amikor parcsereztunk, ott megcsokoltam amikor a másik srác spermaja volt a szájában... És hogy folyamat a másik srác farkát bámultam... Hát én erre nagyon zavarba jöttem, mert igencsak váratlanul ért, annak ellenére, hogy sejtettem hogy még fog lepődni. Elmondtam, hogy attól hogy megcsokolom úgy hogy előtte mást leszopott, még nem vagyok se bisex, se b*zi.ok a másik srác farkát tényleg bámultam, de sose láttam még ekkorát, illetve érdekelt mi dolgozza meg a páromat. Egyébként tényleg gyönyörű farka van. Egyszerűen folyt
#369   2020. 08. 03. hétfő 08:24
X Törölt felhasználó (4383712)
Mi nem igazán szóltunk csak élveztük. Azt vettem észre ha azelőtt jön össze mielőtt ő elmegy meg érzékibben odaadobban csókol. Jobban beindul.
#368   2020. 08. 03. hétfő 07:54
fazonpar fazonpar
Srácok! Amikor először csokoltatok meg a pártokat teleelvezett szájjal, mit szólt a hölgy? Lányok! Ti mit szoptatok mikor szopatas után megcsokolt a parotok? Kérlek írjátok meg, mert én most határoztam el magam, hogy megteszem
#367   2020. 08. 02. vasárnap 19:52
gymsm gymsm
Izgi és jó nagyon
#366   2020. 07. 14. kedd 07:47
fazonpar fazonpar
Még sajnos mindig nem az igazi volt, de félig meddig ez is megtortent. Végre ateltuk életünk első parcserejet, ami szajbaelvezessel zárult. Igazából nagyon felizgatott, hogy a párom lenyeli a partnerjanak a spermajat, viszont mikor később csokoloztunk, akkor sajnáltam, hogy csak az íze maradt nekem, meg talán 1-2 csepp. A másik srác is gond nélkül megcsokolta a párját, miután gondosan szajbaélveztem. Persze nem közvetlen utána jöttek a csókok, de azért még enyhén krémes volt smile legalábbis a mi csokunk smile
#365   2020. 06. 29. hétfő 23:33
ati66 ati66
Én is nagyon szeretem
#364   2020. 06. 29. hétfő 23:28
Palesz Palesz
Ma volt benne részem. De jó volt látni ahogy folyik a száján.... smile
#363   2020. 06. 29. hétfő 17:57
matzkó54 matzkó54
üdv mindenki))
szívesen ismerkednék, olyan csajjal aki engedi.. élvezi az ilyent.... )))
#362   2020. 06. 20. szombat 11:30
X Törölt felhasználó (4298102)
Sokszor csináltuk már, élvezetes nagyon. Mostanában, hogy a barátom is szokott a szájába élvezni, utána még izgalmasabb csókolózni a párommal.
#361   2020. 06. 18. csütörtök 18:04
fishbed fishbed
Jó lenne ha lenne ilyenre jelentkező nő,eddig a feleségem puncijából nyaltam le-ki spermámat. Jó volt de a csók nála igy nem lehetséges,persze csóknál is csak a sajátomat!!
#360   2020. 06. 17. szerda 21:15
cigi35 cigi35
Imádom
#359   2020. 06. 16. kedd 15:14
X Törölt felhasználó (1474922)
na ugye smile !!!!!!!!!4 ez így van rendjén szerintem is :O)
(Ez egy válasz Dawszi üzenetére (2020. 06. 15. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 15. hétfő 21:22
Mi is szoktunk csókolózni szájba élvezés után. Nagyszerű dolog!
#358   2020. 06. 16. kedd 15:13
X Törölt felhasználó (1474922)
újjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de imádom smile a pasimmal, ha szájbaélvez aztán smárolunk smile
#357   2020. 06. 16. kedd 08:57
X Törölt felhasználó (53951)
Velem már kinyalatta a tele élvezett pinusát!
És szinte elmaradhatatlan Nálunk, ha a szájába élvezek és utána a csók!
Imádom!
#356   2020. 06. 16. kedd 07:50
fazonpar fazonpar
Engem nagyon izgatna, de valahogy nem merem ilyenkor megcsokolni. Pedig mindig ad teli szájjal puszit, miután beleélveztem. Lehet hogy direkt dobja fel a labdát, de félek mit szólna, ha ilyenkor atdugnam a nyelvem. Lányok! Nektek volt hogy a pasi kezdeményezte a spermás csókot? Mit szoltatok utána?
#355   2020. 06. 15. hétfő 21:22
Dawszi Dawszi
Mi is szoktunk csókolózni szájba élvezés után. Nagyszerű dolog!
#354   2020. 06. 15. hétfő 11:53
X Törölt felhasználó (4300372)
Nálunk ez természetes!
#353   2020. 06. 03. szerda 15:20
X Törölt felhasználó (931681)
Tele elévezett puncit dugni ,majd szajba elvezes utan hosszu csok a leges legjobb

... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 11. 20. szerda
Üzenetek: 652db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 24. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!