Ez teljesen normális, aki szereti az erotikát.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 08. 04. kedd 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 07:50

Tökéletes... Nagyon hosszú, nagyon vastag, gyönyörű mákkal, szexin trimmelve. Szóval mást nem tudok rá mondani, csak azt hogy gyönyörű. Ezzel le is akartam zárni a beszélgetést (azt tudni kell, hogy ez nem vita volt, csak osszebujva, sutyorogva beszélgettünk). És akkor jött egy olyan keresztkerdes amitől leizzadtam: "leszopnád?" egyszerűen nem tudtam hovatenni a kérdést, mert sosem gondoltam ilyenre előtte, eszembe sem jutott. Nem tudtam mit mondani, úgyhogy azt mondtam nem tudom. Tényleg nem tudtam... Erősödött a párom, hogy ha annyira tetszik nekem a srác farka, és magam mondtam, hogy gyönyörű, akkor miért nem tenném meg. Erre valahogy jött a felismerés, hogy valóban nagyon tetszik a farka, és lehet hogy kívánom is!?!? Elmondtam, hogy igen leszopnam. De semmi egyébre nem lennék hajlandó. És akkor a párom indult be, hogy mennyire izgatná nézni ahogy szopom...en meg totál meglepodtem... Nem is azon, hogy milyen vágyai vannak, sokkal inkább azon, hogy nekem milyen vágyaim vannak.... Utána lassan adtunk egy joejt puszit, mert fáradtak voltunk már. Én viszont nem tudtam elaludni, folyamatosan a srác farka volt előttem képzeletben, ahogy beveszem a számba puhán, és ütemesen felall az ajkaim között.. Ahogy erzekien leszopom... Ahogy elonti a számat a spermaja. Nagyon meglepodtem, mert előtte sosem volt ilyen gondolatom. Ma reggel meg tok kellemetlenül érzem magam, kicsit bánom, hogy ezt elmontam a páromnak. Annak örülök hogy őszinte voltam vele, csak tartok a kellemetlen beszelgetesektol. Továbbra sem tartom magam bisexnek, de ez a gyönyörű farok megbabonazott... Az parcsere óta motoszkál a gondolatom ám, többször ki értem már a farkarol készült fotót bámulva, de ilyen gondolatom még nem volt, mint tegnap este... És ma reggel...
Tökéletes... Nagyon hosszú, nagyon vastag, gyönyörű mákkal, szexin trimmelve. Szóval mást nem tudok rá mondani, csak azt hogy gyönyörű. Ezzel le is akartam zárni a beszélgetést (azt tudni kell, hogy ez nem vita volt, csak osszebujva, sutyorogva beszélgettünk). És akkor jött egy olyan keresztkerdes amitől leizzadtam: "leszopnád?" egyszerűen nem tudtam hovatenni a kérdést, mert sosem gondoltam ilyenre előtte, eszembe sem jutott. Nem tudtam mit mondani, úgyhogy azt mondtam nem tudom. Tényleg nem tudtam... Erősödött a párom, hogy ha annyira tetszik nekem a srác farka, és magam mondtam, hogy gyönyörű, akkor miért nem tenném meg. Erre valahogy jött a felismerés, hogy valóban nagyon tetszik a farka, és lehet hogy kívánom is!?!? Elmondtam, hogy igen leszopnam. De semmi egyébre nem lennék hajlandó. És akkor a párom indult be, hogy mennyire izgatná nézni ahogy szopom...en meg totál meglepodtem... Nem is azon, hogy milyen vágyai vannak, sokkal inkább azon, hogy nekem milyen vágyaim vannak.... Utána lassan adtunk egy joejt puszit, mert fáradtak voltunk már. Én viszont nem tudtam elaludni, folyamatosan a srác farka volt előttem képzeletben, ahogy beveszem a számba puhán, és ütemesen felall az ajkaim között.. Ahogy erzekien leszopom... Ahogy elonti a számat a spermaja. Nagyon meglepodtem, mert előtte sosem volt ilyen gondolatom. Ma reggel meg tok kellemetlenül érzem magam, kicsit bánom, hogy ezt elmontam a páromnak. Annak örülök hogy őszinte voltam vele, csak tartok a kellemetlen beszelgetesektol. Továbbra sem tartom magam bisexnek, de ez a gyönyörű farok megbabonazott... Az parcsere óta motoszkál a gondolatom ám, többször ki értem már a farkarol készült fotót bámulva, de ilyen gondolatom még nem volt, mint tegnap este... És ma reggel...
Megtettem
kellett ugyan hozzá némi ital, de vettem a bátorságot végre! Szexeltunk egy fantasztikusat, a végén elvezesig nyaltam + ujjaztam a párom puncikáját. Utána kérdezte hogy akarom a végét. Mondtam neki, hogy terdeljen elém és szopjon le. Istenien szopott. Most egész jól bírtam, mert dolgozott bennem az ital. Ügyre keményebben és keményebben szopattam. Kértem hogy kéz nélkül csinálja most. Megfogtam a fejét két kézzel, és szó szerint még asztal a száját. Időnként lenyomtam a torkán, és mikor már fogyott a levegője, és ki akarta húzni, nem hagytam azonnal. (szereti amikor ilyen durván van leszopatva). Egyszercsak elkezdett azon járni az agyam, hogy most meg fogom csókolni élvezés után... És annyira be is indított, ahogy fantáziáltam a spermas csokrol, hogy éreztem, jön a vég... Annyit még ki tudtam nyogni, hogy : "most ne nyeld le!" és ahogy ezt kimondtam, belerobbantottam a szájába. Alapból sokkal nagyobbat spriccelek az átlagnál, de most talán még több spermam volt. El se fért a szájában, ahogy élveztem hosszasan, kicsurgott egy nagyobb adag a cickojara. Ahogy vége lett az orgazmusom ám leterdeltem mellé, és vadul vegignyaltam a melleit, betakaritva az összes spermat, utána forrón megcsokoltom. Nem számított rá, mert először nem nyitotta ki a száját, csak meglepodott, majd mikor kinyitott, és atengedte a nyelvemet, először kifolyt egy kis cucc, de amikor rajott hogy mit akarok, ügyesen atcsokolta a maradék spermat. Én nem nyeltem le azonnal, kicsit csokoloztunk még, majd nemsokára egy jól hallható nyelessel mindet lenyeltem. Isteni volt... Annyira, hogy a farkam közben megint felallt. Kértem hogy megint szopjon le. Most a hátamra feküdtem, és egy finomabb szopást kértem, mert ilyenkor már érzékenyebb a farkam. Ismét Istenien leszopott, nagyon finom mozdulatokkal, most a kezét is használta. Amikor jött a vég, kicsit gyorsított. Nem is kellett sok idő, sokkal előbb elmentem, mint először. Ismét szájba élveztem, és nem is kellett mondanom semmit. Odahajolt hozzám, és atcsurgatta az újabb adag spermat, én pedig most azonnal lenyeltem. Nagyon izgató volt minden, biztosan rendszeresiteni fogjuk. Viszont volt egy kis kellemetlenség is, ahogy azt sejtettem. Mikor végeztünk, megkerdezte a párom, hogy mi volt ez? Elmagyaraztam neki, hogy ez nekem fétisem. Meg is értette. Utána jött a kellemetlenebb kérdés, hogy mióta vagyok bisex? Hát ott lesapadtam... Elmagyaraztam hogy nem vagyok bisex, csak a sperma vonz, erre visszavágott, hogy amikor parcsereztunk, ott megcsokoltam amikor a másik srác spermaja volt a szájában... És hogy folyamat a másik srác farkát bámultam... Hát én erre nagyon zavarba jöttem, mert igencsak váratlanul ért, annak ellenére, hogy sejtettem hogy még fog lepődni. Elmondtam, hogy attól hogy megcsokolom úgy hogy előtte mást leszopott, még nem vagyok se bisex, se b*zi.ok a másik srác farkát tényleg bámultam, de sose láttam még ekkorát, illetve érdekelt mi dolgozza meg a páromat. Egyébként tényleg gyönyörű farka van. Egyszerűen folyt

Mi nem igazán szóltunk csak élveztük. Azt vettem észre ha azelőtt jön össze mielőtt ő elmegy meg érzékibben odaadobban csókol. Jobban beindul.
Srácok! Amikor először csokoltatok meg a pártokat teleelvezett szájjal, mit szólt a hölgy? Lányok! Ti mit szoptatok mikor szopatas után megcsokolt a parotok? Kérlek írjátok meg, mert én most határoztam el magam, hogy megteszem
Izgi és jó nagyon
Még sajnos mindig nem az igazi volt, de félig meddig ez is megtortent. Végre ateltuk életünk első parcserejet, ami szajbaelvezessel zárult. Igazából nagyon felizgatott, hogy a párom lenyeli a partnerjanak a spermajat, viszont mikor később csokoloztunk, akkor sajnáltam, hogy csak az íze maradt nekem, meg talán 1-2 csepp. A másik srác is gond nélkül megcsokolta a párját, miután gondosan szajbaélveztem. Persze nem közvetlen utána jöttek a csókok, de azért még enyhén krémes volt
legalábbis a mi csokunk

Én is nagyon szeretem
Ma volt benne részem. De jó volt látni ahogy folyik a száján....

üdv mindenki))
szívesen ismerkednék, olyan csajjal aki engedi.. élvezi az ilyent.... )))
szívesen ismerkednék, olyan csajjal aki engedi.. élvezi az ilyent.... )))
Sokszor csináltuk már, élvezetes nagyon. Mostanában, hogy a barátom is szokott a szájába élvezni, utána még izgalmasabb csókolózni a párommal.
Jó lenne ha lenne ilyenre jelentkező nő,eddig a feleségem puncijából nyaltam le-ki spermámat. Jó volt de a csók nála igy nem lehetséges,persze csóknál is csak a sajátomat!!
Imádom
na ugye
!!!!!!!!!4 ez így van rendjén szerintem is :O)
(Ez egy válasz Dawszi üzenetére (2020. 06. 15. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)

újjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de imádom
a pasimmal, ha szájbaélvez aztán smárolunk

Velem már kinyalatta a tele élvezett pinusát!
És szinte elmaradhatatlan Nálunk, ha a szájába élvezek és utána a csók!
Imádom!
És szinte elmaradhatatlan Nálunk, ha a szájába élvezek és utána a csók!
Imádom!
Engem nagyon izgatna, de valahogy nem merem ilyenkor megcsokolni. Pedig mindig ad teli szájjal puszit, miután beleélveztem. Lehet hogy direkt dobja fel a labdát, de félek mit szólna, ha ilyenkor atdugnam a nyelvem. Lányok! Nektek volt hogy a pasi kezdeményezte a spermás csókot? Mit szoltatok utána?
Mi is szoktunk csókolózni szájba élvezés után. Nagyszerű dolog!
Nálunk ez természetes!
Tele elévezett puncit dugni ,majd szajba elvezes utan hosszu csok a leges legjobb