Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! A bejegyző pedig tiltásra!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#632   2025. 03. 12. szerda 15:36
X Törölt felhasználó (4503512) VIP
azért te nyugost azivvel a szájába lövöd a te szavaiddal élve “fekalias fétissel egy szinten lévő dolgod”….
Sperma nelkul. nincs ffi orgazmus.. ha attól undorodik valaki akkor sajat magatol undoridik..
persze izlesek es pofonok…. de az igazi szex. buja és gátlástalan…
..
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 08. 02. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 02. péntek 12:53
Nem éli meg annak, mert ez a feltétele ha pl dohányzott is, vagy gecis lett a szája, ha akar puszi csók , akkor ez a feltétele. Magammal rendben vagyok, valahogy nem kívánom magamat el fogyasztani , kb egy kalap a fekáliás fétissel a szememben.
#631   2025. 03. 12. szerda 15:28
X Törölt felhasználó (4503512) VIP
Ez elég gáz szerintem…nem tudnám. ilyen korlátok közé szorítani magunkat es illuzió romboló is . ..
nem is jatszik/jatszotok vele? ( kicsiorgstja, te szetkened az arcan mellén stb.. )..
Vagy ő is betanított hogy. irany oblögetni miután kinyaltad? Arcodra ülve sem élvez el akkor?
Van egy sejtésem, hogy nem. spriccelteted el a párod… ha tévedek és mégis akkor te is rohansz arcot mosni utána?
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 08. 02. péntek 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 02. péntek 07:23
Én betanítottam azonnal irány fogat mosni, ha ott végeztem be, még egy puszi sem fér bele gecis szájjal.
#630   2025. 03. 12. szerda 07:21
viking1988 viking1988
Sajnos ebben még nem volt még a nagy áttörés, pedig hihetetlenül izgatna. Nagy vágyam, már jeleztem is, de valahogy nem akarja. A jó múltkor azt hittem megtörténik, mert szopás után rám feküdt, oda bújt (full teli szájjal). Percekig cirógattam a popsiját, a farkam nem lankadt le, ő lassan körözött rajta a puncijával. Majd egyszercsak adahajolt hozzám, adott egy kis puszit a számra (neki még mindig tele volt a szája) majd felkelt rólam és ment a mosdóba kikopni :( én voltam a béna, amikor adta a kis puszit, meg kellett volna ragadni a tarkóját, és áttolni a nyelvem a szájába. Nagyon bánom hogy elbénáztam
#629   2025. 03. 10. hétfő 16:32
W Csaba75 W Csaba75
Azt hiszem igazad teljesen van!!! Ez megalázo! És nem a jó értelemben.
(Ez egy válasz Szmille üzenetére (2024. 08. 02. péntek 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 02. péntek 10:38
Az aztán igen......ennyire undorodsz saját magadtól?(Már bocs hogy ezt leírtam!)De ez annyira degradáló lehet egy hölgyre nézve...
#628   2024. 08. 25. vasárnap 16:37
pacsi7 pacsi7
Az finom is nagyon.....ahogy keveredik minden..nyamiiii! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4752556)
2024. 08. 25. vasárnap 07:49
Általában mindig a szájába élvezek és utána egyből smárolunk lookaround vagy ha a punciba vagy popsiba élvezek onnan is ki szoktam nyalogatni
#627   2024. 08. 25. vasárnap 16:34
gymsm gymsm
Merre voltatok ?
(Ez egy válasz Andante74 üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 18. vasárnap 16:42
Jajjmár...
Szombaton a feleségem (swingereseményen) leszopott egy pasit.
Lenyelte, és utána csókolóztunk.
Hibátlan.
#626   2024. 08. 25. vasárnap 07:49
X Törölt felhasználó (4752556)
Általában mindig a szájába élvezek és utána egyből smárolunk lookaround vagy ha a punciba vagy popsiba élvezek onnan is ki szoktam nyalogatni
#625   2024. 08. 18. vasárnap 16:42
Andante74 Andante74
Jajjmár...
Szombaton a feleségem (swingereseményen) leszopott egy pasit.
Lenyelte, és utána csókolóztunk.
Hibátlan.
#624   2024. 08. 17. szombat 14:38
Im1982 Im1982
Volt egy haverom aki mesélte, hogy beleélvezett a nője szájába majd utána csókolóztak
Mondtam neki, hogy nem tartod kissé undinak a dolgot?
Mondta, hogy nem hiszen saját magából jön a dolog
Nemtudom én nem csinálnám
#623   2024. 08. 02. péntek 12:53
upaupa upaupa
Nem éli meg annak, mert ez a feltétele ha pl dohányzott is, vagy gecis lett a szája, ha akar puszi csók , akkor ez a feltétele. Magammal rendben vagyok, valahogy nem kívánom magamat el fogyasztani , kb egy kalap a fekáliás fétissel a szememben.
#622   2024. 08. 02. péntek 11:46
X Törölt felhasználó (4650775)
csak is ugy
#621   2024. 08. 02. péntek 10:38
Szmille Szmille
Az aztán igen......ennyire undorodsz saját magadtól?(Már bocs hogy ezt leírtam!)De ez annyira degradáló lehet egy hölgyre nézve...
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 08. 02. péntek 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 02. péntek 07:23
Én betanítottam azonnal irány fogat mosni, ha ott végeztem be, még egy puszi sem fér bele gecis szájjal.
#620   2024. 08. 02. péntek 07:23
upaupa upaupa
#619   2024. 08. 02. péntek 06:41
Sensual78 Sensual78
A minap kaptam egyoldalúan egy kis orális kényeztetést. Imádom ha érzem az ízem a szájában, de még nem sikerült utána csókolózni. Már éreztem közel a vég, szóltam, hogy szeretném ha átcsókolná. Isteni volt...
#618   2024. 06. 15. szombat 07:56
X Törölt felhasználó (4650775)
jó is az
#617   2024. 06. 15. szombat 06:26
Kukika69 Kukika69
Imádom crazya
#616   2024. 06. 12. szerda 12:49
Hotpastfan Hotpastfan
Lehet neked kellene határozottnak lenned és kezdeményezned. Fogd meg a fejét és csókold meg rögtön miután teleélvezted a száját wink
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 06. 12. szerda 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 07:44
Nekem a vágy sosem megy el, sőt... Már mondtam is neki többször, hogy ez engem mennyire izgat, de valahogy nem hajlik rá :( pedig minden szopatás után haton fekve vágyakozom, hogy megcsókoljon...
#615   2024. 06. 12. szerda 07:44
viking1988 viking1988
Nekem a vágy sosem megy el, sőt... Már mondtam is neki többször, hogy ez engem mennyire izgat, de valahogy nem hajlik rá :( pedig minden szopatás után haton fekve vágyakozom, hogy megcsókoljon...
(Ez egy válasz Hotpastfan üzenetére (2024. 06. 11. kedd 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 19:44
Ez nekem is nagy vágyam, de sokszor mire oda jutok, akkor elmegy tőle a kedvem vagy a puncijában/popsijában élvezek el. Az volt nagyon izgalmas, amikor a punciját dugtam és amikor majdnem elélveztem, akkor addig húztam, hogy csak egy kis adag csurogjon be. Nem elégültem ki teljesen, így megmaradt a vágy és nagyon mélyen kinyaltam a megdugott punciját nyes
#614   2024. 06. 11. kedd 19:44
Hotpastfan Hotpastfan
Ez nekem is nagy vágyam, de sokszor mire oda jutok, akkor elmegy tőle a kedvem vagy a puncijában/popsijában élvezek el. Az volt nagyon izgalmas, amikor a punciját dugtam és amikor majdnem elélveztem, akkor addig húztam, hogy csak egy kis adag csurogjon be. Nem elégültem ki teljesen, így megmaradt a vágy és nagyon mélyen kinyaltam a megdugott punciját nyes
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 06. 08. szombat 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 08. szombat 07:10
Történt végre egy kis előre lépés smile sajnos még mindig nem teljesen a spermás csók, de közeledünk smile délután egymásnak estünk, fantasztikusat szeretkeztünk. Ez most lassabb szex volt, mint általában (a párom nagyon keményen szereti), így sokkal tovább bírtam. Próbáltuk nagyon elnyújtani, amennyire csak lehet. A vége felé jeleztem, hogy már nem nagyon bírom tovább. Kérlelt, hogy még ne élvezzek el, de már minden mozdulat után meg kellett állnom, annyira közel volt az orgazmus. Ki is kellett rántani, majd megkért hogy nyaljam ki. Alaposan kinyaltam, ezalatt kicsit lehiggadtam. Miután elment, a hatamra feküdtem, ő pedig istenien szopni kezdett. Megkértem hogy lassan csinálja, hogy minél tovább elvezkedhessek. Annyira finoman csinálta, és persze látványra is baromi izgató volt. Imádom mikor a szemembe néz szopás közben... A vége felé szólt, hogy szóljak mikor jön. Nem is értettem, mert mindig a szájában megyek el, mikor szopatom. (Néha az arcára verem). Jött a vége, és szóltam neki, hogy el fogok élvezni. Kivette a szájából a farkam, és keményen verni kezdte. Nem bírtam tovább, ordítva élveztem egy hatalmasat. Egyébként is baromi nagyot szoktam spriccelni, most pedig az elnyújtott szexnek köszönhetően még több jött. A lényeg, hogy az arcomig fellőttem, én meg nagyra nyitottam a számat, így a spermám jelentős része a nyelvemen landolt.... Óriási orgazmusom volt... Az utolsó cseppet is kifacsarta belőlem, közben mosolyogva nézett. A végén nyeltem egy nagyot smile amikor vége lett megkérdezte, hogy "és ez neked jó?" Én valamiért baromi zavarba jöttem, eluralkodott rajtam a szégyen érzet. Nem értem miért, mert hihetetlenül felizgatott, illetve többször utaltam már rá neki, hogy mennyire izgatja egy spermás csók... Annyit tudtam mondani, hogy "aha" aztán adott egy zsepit hogy megtoroljem magam. Még annyit hozzátettet, hogy "imádom mikor ilyen nagyot élvezel" (erről már többször beszéltünk, hogy nagyon felizgatja a spriccelo farkam látványa) azóta nem beszéltünk róla, de többször úgy éreztem mikor rám nézett és sejtelmesen mosolygott, hogy ez jár a fejében.
#613   2024. 06. 08. szombat 10:54
Norbi párt keres Norbi párt keres
Szuper

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 11. 20. szerda
Üzenetek: 652db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 24. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!