azért annyinak kellenelenni ha már a szádba élvezett legalább , megcsókoljon.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 06. 03. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 19:33

azt írtam, ha NEM, akkor többet nem csinálom
egy szóval sem írtam hogy nem csókolozik velem utána...
egy szóval sem írtam hogy nem csókolozik velem utána...
azt írtam, ha NEM, akkor többet nem csinálom
egy szóval sem írtam hogy nem csókolozik velem utána... (Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 06. 03. kedd 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
egy szóval sem írtam hogy nem csókolozik velem utána... (Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 06. 03. kedd 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Az hogy nem csókolózik veled ha leszoptad.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 06. 03. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
miért lenne kiábrándító?
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 06. 03. kedd 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 19:09

Azért az eléggé kiábrándító. Ha előfordúl hogy előbb megyek el mint a párom, bele élvezek akkor is kinyalom.
Azért az eléggé kiábrándító. Ha előfordúl hogy előbb megyek el mint a párom, bele élvezek akkor is kinyalom.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 06. 03. kedd 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 18:58

hát mégis mi oka lenne? az hogy az ő vágyát teljesítem, én se fordulok el ha nyalás után megcsókol
hát mégis mi oka lenne? az hogy az ő vágyát teljesítem, én se fordulok el ha nyalás után megcsókol
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 06. 03. kedd 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 18:29

Miér ne? Ha te a szádba veszed a farkát ő kinyal , mioka lehetne hogy csókolózzon veled szopás után?
Miér ne? Ha te a szádba veszed a farkát ő kinyal , mioka lehetne hogy csókolózzon veled szopás után?
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 06. 03. kedd 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 18:10

én úgy vagyok vele, ha szájbaélvez, akkor alap hogy megcsókoljon utána, ha nem, akkor az volt az utolsó ilyen
Az első ilyen alkalom egy bárban történt igaz később derűl ki. A nő leszopta a ha veromat, utána rám ragadt , talán 10 perc múlva csókolóztunk.
(Ez egy válasz Belédélvezni üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 19:53

Fantasztikusan izgató! Nem zavar, ha idegen pasi után van csók!
én úgy vagyok vele, ha szájbaélvez, akkor alap hogy megcsókoljon utána, ha nem, akkor az volt az utolsó ilyen
Ha a párom szájába élvezek, utána természetes dolog a csókolózás. Nagyon élvezetes tud lenni, még izgató is ha más valaki élvez a szájába és lehet érezni a másik férfi ízét.
Szia, az ízét, saját ízedet meg tudod kostolni másképp is. Az ilyen csókban engem a forró,ragacsos mivolta izgatott, újdonság és más,mocskos szexi..
(Ez egy válasz Fekete Tamás üzenetére (2025. 05. 30. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 30. péntek 09:45

Engem is foglalkoztat a dolog már egy ideje de nem tudom mire számítsak az ízével kapcsolatban.
Engem is foglalkoztat a dolog már egy ideje de nem tudom mire számítsak az ízével kapcsolatban.
Fantasztikusan izgató! Nem zavar, ha idegen pasi után van csók!
Úgy a legizgalmasabb
(Ez egy válasz Derto76 üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 24. csütörtök 17:50

Nálunk ez nem kérdés. Ha más élvezett bele akkor is megcsókolom
simán
miért is ne, teljesen O.K
( a topic címéhez igazodva írtam )

( a topic címéhez igazodva írtam )
Ez nagyon jól hangzik! Izgalmas leírás
(Ez egy válasz zx_69 üzenetére (2025. 05. 06. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 06. kedd 15:53

Sziasztok!
Jó régen volt már, évtizedekkel ezelőtt... Szopás után a barátnőm a szájában tartott egy jókora adagot és fura mosollyal az arcán jött csókolózni, én meg mit sem sejtettem az egészből. Aztán a csókolózás első pillanatában rájöttem, hogy valami nagyon más! Feleszméltem, mi történt, menekülni akartam talán hirtelen, de a kis dög nem hagyott... Belementem hát, egyre szenvedélyesebben, aztán egyszer csak elfogyott az anyag... Akkor fura élmény volt, de visszagondolva máris izgatónak gondoltam, csináltuk is még jónéhányszor. Hálás vagyok neki, hogy megtanított örülni ennek is.
Jó régen volt már, évtizedekkel ezelőtt... Szopás után a barátnőm a szájában tartott egy jókora adagot és fura mosollyal az arcán jött csókolózni, én meg mit sem sejtettem az egészből. Aztán a csókolózás első pillanatában rájöttem, hogy valami nagyon más! Feleszméltem, mi történt, menekülni akartam talán hirtelen, de a kis dög nem hagyott... Belementem hát, egyre szenvedélyesebben, aztán egyszer csak elfogyott az anyag... Akkor fura élmény volt, de visszagondolva máris izgatónak gondoltam, csináltuk is még jónéhányszor. Hálás vagyok neki, hogy megtanított örülni ennek is.
Bármikor, a teleélvezett puncit is mindig kinyalom utána. Nagyon felizgat mindkettőnket.
Volt párommal mikor elsőnek volt hármas előttem szopta le a pasit! Az összes gecit átcsókolta nekem csókolózás nem nagyon volt mert én lenyeltem
Rendszeresen meg szoktam kóstolni a saját nedvemet. Különösen maszti után. Hagyom hogy ráfröccsenjen a mellkasomra, és ujjbeggyel leszedek egy cseppet róla, aztán végighúzom a nyelvemen.
Hogy mióta tart ez nem tudom. Talán tinikorom körül izgatott a saját ízem. Tetszik hogy néha ilyen néha olyan ízű és sűrűségű. Nálam a spermás csók része az együttléteknek. Sőt a szájba élvezés után talán még forróbb hévvel csókolózunk.
Hogy mióta tart ez nem tudom. Talán tinikorom körül izgatott a saját ízem. Tetszik hogy néha ilyen néha olyan ízű és sűrűségű. Nálam a spermás csók része az együttléteknek. Sőt a szájba élvezés után talán még forróbb hévvel csókolózunk.