Szeretem én is
Fincsi a tejcsim

ezt a videót én is nagyon szeretem))))
Sexi-erotikus-izgató

A legizgatóbb a számomra a 69-es pózban egy nagy orgazmus! Teli van a szája finom spermával, én felszívom a punciból az élvezés nedveit azután forduló , csókolózás, had keveredjen a punci nedv az ondóval a szánkba. Közben a farkam be a pinácskába, jól begerjeszt, előfordult újabb élvezés a csók végére!
Nekem is volt már ilyen, nekem bejött
Viszont érdekes, hogy több nő ezt nem akarta.

Megtörtént többször is, de csak egyszer volt úgy hogy tele volt a szája, amit át is adott, de azt mondta nem akarja hogy hozzám kerüljön.
Ha már leszop a kedves még szép hogy megcsókolom. Ő is megcsókol, ha nyalakodtam előtte.
Mondjuk néha az első csóknál érzem még egy kicsit a gecim ízét a számban
Mondjuk néha az első csóknál érzem még egy kicsit a gecim ízét a számban

Ha megtette hogy örömöt okozott neked, mutatsd meg hogy nem csak "használod" és viszonozd is !!
Egy csajjal töbször megtettem a saját spermámat átvéve. Isteni volt. Itt mindegyik után megtettem volna a nővel. Beleállt a farkam.
Bevállalnám egy párral.
Bevállalnám egy párral.
Szerintem állati izgató!
Nálunk ilyen nem volt még, csak apró puszik. Hétvégén azonban szájba élvezés után csókolózni kezdtünk a párommal...nagyon izgató volt, újra felébredt bennem a vágy egy perc alatt...furcsa érzés volt, de nagyon izgató!
Ez igaz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 17. hétfő 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 17. hétfő 17:30
Törölt felhasználó (863633)

a klasszikus ananász a legjobb megoldás!
Én ezt ajánlom!
)

Szerintem is teljesen rendben van ez
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 14:19
Törölt felhasználó (1027102)

Exbarátommal ez alap volt. Nyalás után is csóklóztunk, miután szoptam utana is. Szerintem semmi undorító nincsen benne. Sőt, miután a számba kaptam a "jutalmat" utána is csattant a csók.
a klasszikus ananász a legjobb megoldás!
Én ezt ajánlom!
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 17. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 17. hétfő 14:31

Törölt felhasználó (1027102)

Főtt tojástól is jobb lesz az íze!

Főtt tojástól is jobb lesz az íze!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2015. 08. 15. szombat 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 15:23

Az édes dolgoktól,mint a cukor,vagy édes gyümölcsök fogyasztása után a sperma is édessé válik!

Én csókolóznék vele utána. Akarod?
(Ez egy válasz egy40es üzenetére (2014. 11. 03. hétfő 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljesen termeszetes, barmikor!
Raadasul edesebb tipus vagyok...

Szeretjük nagyon mi is,finom....
Az édes dolgoktól,mint a cukor,vagy édes gyümölcsök fogyasztása után a sperma is édessé válik!
(Ez egy válasz SSomy üzenetére (2014. 11. 02. vasárnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 02. vasárnap 17:21

Sziasztok. Érdekes a téma. Vegetáriánus vagyok és a párom mondta hogy finom, és meg kellene kóstoljam. Azután egy ellenállhatatlan pillanatban sor került rá. Igaza volt, nagyon izgató tud lenni. Olvastam róla hogy a pia és a cigi nagyon elrontja az ízét. Ezeket mellőzzétek, nem kell vegának lenni, ez nálam csak plusz. Kellemes együttléteket kívánok mindenkinek.