Dömsöd környékéről, párt vagy lànyt keresek.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Izgalmas estét, sziasztok. Szeretnék találkozni párral és persze hölggyel. Akinek lenne kedve hozzám, vele, velük szívesen ismerkednék.
Jóképű igényes pasit keresünk párosunk hölgy tagjának részére Budapesten vagy környékén. A hölgy extrém csinos és szép arcú és imádja, ha keményen el van látva a baja
Fontos, hogy udvarias, kedves, megbízható és korrekt legyél és legyen kulturált helyed, ahol tudsz minket fogadni. Maximum 40 éves korig keresünk és fontos, hogy legyen arcképed. Privátban várjuk a jelentkezéseket.

Sziasztok!
Párt fogadnék ma este...
Hűsítő ital,klíma,jó kedv,potencia és még sorolhatnám.
Diszkréció illetve HIGIÉNIA, ami elvárt és adott!
Párt fogadnék ma este...
Hűsítő ital,klíma,jó kedv,potencia és még sorolhatnám.
Diszkréció illetve HIGIÉNIA, ami elvárt és adott!
Esztergom budapest vonalon keresünk ma vagy holnap estére párt lánytvagy szimpi pasit is,meglátogatunk ha van helyed.
Esztergom budapest vonalon keresünk ma vagy holnap estére párt lányt vagy szimpi pasit ha van helyed szivesen meglátogatunk
Sziasztok,
Párok társaságát keresem, hosszabb távra hetero alapon.
BP, Pest megye.
Péter
Párok társaságát keresem, hosszabb távra hetero alapon.
BP, Pest megye.
Péter
Mivel én kidőltem asap kellene valaki aki ma 15.00ig nagy és kemény farokkal kisegítené párom! Ilyen fiú csatlakozhatna hozzánk egy privát medencés bulihoz most, Törökbálinton! Jelentkezés privatban telefonszámmal fényképes adatlappal.
Most van, tehát nem máskor!
Most van, tehát nem máskor!
ziasztoMa este párral ismerkednék Demjén termál tónál.
Holnap Délegyházán kezdő párként párral ismerkednénk
Budapest északi régiójában fogadna kulturált férfi,diszkrét párokat,csinos hölgyeket!
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok!
Ma este Pesten leszek szállodában egyedül. Párommal elég sok mindent kipróbáltunk. Azt mondta lepjem meg ! Este iszogatok aki a leg izgatóbb extrémebb ötlettel áll elő megadom a címet. Vállald hogy telefonnal videóra vegyük magunkat. Arcod maszkkal vagy mással takarhatod . Timi
Ma este Pesten leszek szállodában egyedül. Párommal elég sok mindent kipróbáltunk. Azt mondta lepjem meg ! Este iszogatok aki a leg izgatóbb extrémebb ötlettel áll elő megadom a címet. Vállald hogy telefonnal videóra vegyük magunkat. Arcod maszkkal vagy mással takarhatod . Timi
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok
Ma délelőtt 9 körül lenne lány vagy pár Erdőkertes és környékén? Privátban jelezz
Ma délelőtt 9 körül lenne lány vagy pár Erdőkertes és környékén? Privátban jelezz
Igazi szexi transz párommal keresünk párt vagy nőt gátlástalan szex partira
Budapesten helyünk van de menni is tudunk! Szolo pasi nem bocsi!

Penteken napkozben Holgyet , part keresek izgis kalandokra. Nagyon sok tapasztalatom van mindenfele felallasban. Irjatok batran talakozzunk akar csak egy oralra, vagy kozos masztira is.
Haverommal párt vagy nőt keresünk szigorúan hetero alapon
29 éves srácok vagyok, jófej laza srácok.
Budapestről.
Utazni tudunk.
29 éves srácok vagyok, jófej laza srácok.
Budapestről.
Utazni tudunk.
sziasztok Péntek estére vagy Szombat estére keresek párt vagy lányt.pest és nógrád megye. benne vagyok autós kalandban ,kukkolóként,beszállóként,csak orál,esetleg ha a feleség csak annyira kiváncsi hogy milyen egy idegen farkat megfogni abban is benne vagyokés ha van szimpátia akár szex is lehet.ha csak beszélgetünk egy jót az sem gond.várom a jelentkező párokat ,hölgyeket . utazni tudok fogadni sajnos nem autós kaland is szóba jöhet.szép napot