Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Budapesten napkozben raero holgy aki csak ugy szexelne egyet, minden kotottsegtol mentesen? Esetleg par aki feldobna a szexualis eletet egy harmadikkal? Irj batran!
Sziasztok
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is
gyógy és frissítő masszőr vagyok, de kicsit konyítok az erotikus masszázshoz is, amit szívesen is csinálok!
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is

Ipolyságban keresnék minden jóra fiatal sportos 30as csupasz srac
Sziasztok! Ma délelőtt Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha leszopnám. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék egy ápolt ,borotvált, teli faszt. Ma délelőtt. Nem beszélgetni szeretnék.Szabadban vagy helyed legyen
sziasztok
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
orálkalandot keresek Szigethalom-Dunavarsány környékén
Ma estére vagy holnap egész nap keresek kalandot. Bármi szóba jöhet. Helyem van 9. kerületben.
Sziasztok! 04.02-án délelőtt Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek írjatok bátran.
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Pest megyében nőt keresek kölcsönös kikapcsolódásra. jelezz üzenetben!

Férfias pasit keresek, akit izgat a popsi sex és lenne kedve nagyokat dugni egy csajos, igényes crossdresserrel, afféle szeretői viszonyban.. 30-40-es pasikat keresek. Budapest belváros...
Sziasztok.
Mostanában akár,Hölgy 1 laza locsolos kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában akár,Hölgy 1 laza locsolos kalandra,Pest vagy szűk környéke

akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Sziasztok.3masra keresek párt.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Bp-n szopnék NAGY MÉRETTEL RENDELKEZŐ aktív pasit!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Április 3-a délután a Rudas fürdőbe megyek. Szívesen kalandoznék jó farkú pasival.
Ba reggel találkoznék hölggyel vagy párrla