Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek írjatok bátran.
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Pest megyében nőt keresek kölcsönös kikapcsolódásra. jelezz üzenetben!

Férfias pasit keresek, akit izgat a popsi sex és lenne kedve nagyokat dugni egy csajos, igényes crossdresserrel, afféle szeretői viszonyban.. 30-40-es pasikat keresek. Budapest belváros...
Sziasztok.
Mostanában akár,Hölgy 1 laza locsolos kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában akár,Hölgy 1 laza locsolos kalandra,Pest vagy szűk környéke

Sziasztok.3masra keresek párt.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Bp-n szopnék NAGY MÉRETTEL RENDELKEZŐ aktív pasit!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Április 3-a délután a Rudas fürdőbe megyek. Szívesen kalandoznék jó farkú pasival.
Ba reggel találkoznék hölggyel vagy párrla
sziasztok ma délutánra keresnénk párokat ismerkedésre kis közös játékra
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok.
Ma bi pár?
Fiatal uniszex biszex vagyok
Szeretek szopni .szopatni dúgni.ďugható is vagyok
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni tudok.s utazni is
Ma bi pár?
Fiatal uniszex biszex vagyok
Szeretek szopni .szopatni dúgni.ďugható is vagyok
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni tudok.s utazni is
Estét
Mostanában akár,Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
Mostanában akár,Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
Sziasztok
Veresegyházon egyedülállóként hölgyek társaságát keresem. Saját lakással rendelkezem, így semmi akadály nincs előttünk, csak rajtuk múlik hogy mit fogunk csinálni

40es 190/90 19/6 pasi keres nőt vagy párt

Sziasztok,
Vastag mérettel ismerkednék hölgyekkel, esetleg párokkal.
Ha szimpatikusnak találsz privát üzenetben jelezd.
Tamás
Vastag mérettel ismerkednék hölgyekkel, esetleg párokkal.
Ha szimpatikusnak találsz privát üzenetben jelezd.
Tamás
Lenne valaki, aki ma estefele eljönne hozzám, és jól megszopatna, nyeletné velem a gecit, Nyalatná a popsiját, kúrható vagyok. A passzív oldalon mindenben benne vagyok, HELYEM van. Írj Üzit. Érd_Bp. és környék, de jöhetsz bárhonnan... Írj egy üzit... Nem baj, ha jó nagy a farlad, sőt!
Szigetszentmikloson cumiznék
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.