Sziasztok, 45 éves ápolt pasiként hölgyet keresek az adatlapom szerint.
Sziasztok.Szombaton délután telkemen a Tisza tónál ,nudizunk,napozunk,hűsölünk a medencében.Eddig egy hölgytaggal és egy párral.Még egy már csatlakozását szívesen vennénk.
Extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Tejcsimet kicsalogathatná valaki most Cegléden.
Sziasztok!
Hölgyet, vagy párt keresnék Budapesten, olyanokat, akik rendelkeznek hellyel. Dagi, szakállas srác vagyok, imádok orálisan kényeztetni és hölgyek lábait is szívesen kezelésbe veszen.
Köszi a figyelmet.
Hölgyet, vagy párt keresnék Budapesten, olyanokat, akik rendelkeznek hellyel. Dagi, szakállas srác vagyok, imádok orálisan kényeztetni és hölgyek lábait is szívesen kezelésbe veszen.
Köszi a figyelmet.
Ma este szopnék diszkréten. Kíváncsi heterot is.Tata, Komárom környéke
Sziasztok!
Hölgyek és párok társaságát keresem Budapesten. 38 éves sportos srác vagyok.
Hölgyek és párok társaságát keresem Budapesten. 38 éves sportos srác vagyok.
Sziasztok! Szombat este Örkény környékén ismerkednék, részletek privátban!
15-én Szombaton napközben elugranánk pasihoz max 40 éves korig.KECSKEMÉT és 50 km körzetben gondoljuk.
Adatlapot olvass azért.
Ha megvannak az adottságaid jelentkezz privátban.
Adatlapot olvass azért.
Ha megvannak az adottságaid jelentkezz privátban.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szigetszentmiklóson a délelőtti órákban kalandoznèk. Esetleg masszázs is lehetséges. Svéd, talp, stb. Érettebb hölgyek is érdekelnek.
M3 ason valaki szopatna? Vagy BP Hősöktere környékén? 5 óra körül indulok Gyöngyösről
Sziasztok július 16-20 között keresek nőket párokat Siófokon helyem van
Közös hokihoz keresek nyitott típusú kíváncsi kezdő hetero fiút urat.Igényes ápolt srác vagyok,helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni,igérgetők kerüljenek.
Sziasztok Silvertouch-al mi lett? Eltünt!
Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Gödöllő, Veres, Budapest környékén valaki éjjel kaland?
Privátot írj.
Privátot írj.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Tejcsimet kicsalogathatná valaki most Cegléden.
Ma is oké!
(Ez egy válasz der.medve2.0 üzenetére (2023. 07. 08. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 17:53

Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! MA ESTI KALAND
Autós kaland is oké! MA ESTI KALAND
Budapesten és környékén csatlakoznék párokhoz, hölgyhöz. 29 éves, ápolt, vékony pasi vagyok.